עבור לתוכן

E3 2015 - דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

E3 2015

iSA90nX.jpg

האתר הראשי: https://www.e3expo.com/home/

כמו בכל שנה באמצע חודש יוני, מתקיימת תערוכת E3 בלוס אנג'לס, שבה נחשף למשחקים החדשים שיושקו במהלך השנה הנוכחית ולאחריה. אנו נחשף לטריילרים והדגמות של משחקים שכבר הוכרזו כמו Assassin's Creed Syndicate שהוכרז לא מזמן, The Division שנחשף לפני שנה (אך יוביסופט הודיעה שיושק רק ב-2016) ובנוסף, נחשף למשחקים שהמפיצות השונות עוד שומרות לתערוכה עצמה.

בשנתיים האחרונות מי שהיו במרכז התערוכה הן הקונסולות החדשות שנחשפו בתערוכה ב-2013 והמשיכו כמובן לתפוס את תשומת הלב גם בשנה שלאחריה ב-2014. אבל כעת, הגיע תורו של "קונסולת" המחשב האישי לעמוד במרכז.

המחשב האישי בפריחה מתמדת בשנים האחרונות. החומרה רק הולכת ומתפתחת כל הזמן עם טכנולוגיות חדשות ומפתיעות כמו Free Sync ו-G Sync וגם החנויות הדיגיטליות, שבראשן סטים, משפיעות חזק על שוק משחקי המחשב עם הנחות ומבצעים בלי סוף שגרמו למשחקים להיות נגישים לכולם.

ל-PC יופק אירוע משלו בתערוכה, שיקרא - PC Gaming Show שיוקם ביוזמת מגזין ואתר חדשות המשחקים PC GAMER והספונסרית הראשית שתהיה AMD, וישתתפו בו בין היתר נציגים מ-Blizzard, Bohemia Interactive, Square Enix, Obsidian, Paradox ואפילו נציגים של Humble Bundle.

לו"ז הכנסים המתוכנן לתערוכה (לפי שעון ישראל):

15/06 - יום שני

Bethesda - בשעה 05:00

Microsoft - בשעה 19:30 ב- GameSpot ב- Twitch

EA - בשעה 23:00 ב- GameSpot ב- Twitch

16/06 - יום שלישי

Ubisoft - בשעה 01:00 ב- GameSpot ב- Twitch

Sony - בשעה 04:00 ב- GameSpot ב- Twitch

Nintendo - בשעה 19:00 ב- GameSpot ב- Twitch

Square Enix - בשעה 20:00 ב- GameSpot ב- Twitch ב- YouTube

17/06 - יום רביעי

PC Gaming Show - בשעה 03:00

שידורים חיים:

ריכוז כל הערוצים ב-twitch שמשדרים בלייב מהתערוכה

שידורים ישירים מהתערוכה ביוטיוב

• תגובות 92
  • צפיות 12.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מקווה שBethesda לא תתמקד בDoom ותתן כבר קצת מידע על ההמשך לSKYRIM או אולי Fallout חדש.

איזו חברה מוזרה! מתמקדת במשחקים בינוניים במקום לרכב על ההייפ של המשחק הכי מוצלח שלהם בכל הזמנים.

הם צריכים להיות *קצת* יותר כמו יוביסופט ולנצל את המומנטום מהסדרה הזאת...

גם למאס אפקט 4 אני ממש מחכה.

פורסם

ואוו תענוג שהכל מרוכז! סחטיין על העבודה

THE DEVISION אני הכי מצפה...

אני מקווה שE3 הזו תפתיע כמו לפני שנתיים שלוש... שנה שעברה היה רדוד ועל הפנים

מחכה לדברים חדשים !

פורסם
אני מקווה שBethesda לא תתמקד בDoom ותתן כבר קצת מידע על ההמשך לSKYRIM או אולי Fallout חדש

איזו חברה מוזרה! מתמקדת במשחקים בינוניים במקום לרכב על ההייפ של המשחק הכי מוצלח שלהם בכל הזמנים.

הם צריכים להיות *קצת* יותר כמו יוביסופט ולנצל את המומנטום מהסדרה הזאת...

גם למאס אפקט 4 אני ממש מחכה.

DOOM רחוק מלהיות משהו בינוני, זה כמו להגיד ש Wolfenstein בינוני. סביר להניח שנראה מ DOOM יותר כי הוא בפיתוח משהו כמו 8 שנים. השאלה אם נראה את PREY חוזר מהמתים או dishonored חדש.

מעניין גם מה PC GAMER ו AMD מתכננים, כרגע נראה כאילו הרבה ממה שהם יראו יופיע גם במקומות אחרים...

פורסם
DOOM רחוק מלהיות משהו בינוני, זה כמו להגיד ש Wolfenstein בינוני. סביר להניח שנראה מ DOOM יותר כי הוא בפיתוח משהו כמו 8 שנים. השאלה אם נראה את PREY חוזר מהמתים או dishonored חדש.

מעניין גם מה PC GAMER ו AMD מתכננים, כרגע נראה כאילו הרבה ממה שהם יראו יופיע גם במקומות אחרים...

איזה דום נמצא בפיתוח כבר 8 שנים?

וגם מישהו יודע מי אחראי על המשחק של מד מקס והאם יש שמועות או הצהרה רישמית שנזכה לראות גיימפליי בתערוכה?

פורסם

רמיזות ראשונות היו ב 2007 והמשחק הוכרז ב 2008 (ל DOOM החדש), כלומר בסביבות ה 8 שנים. ב 2011 הם דיי התחילו הכל מההתחלה אבל בכל זאת המשחק בפיתוח הרבה מאוד זמן.

mad max מפתוח על ידי Avalanche Studios, המפתחים של Just Cause. לא ראיתי משהו שקשור ל R3 השנה אבל סיכוי טוב שהם יראו משהו.

פורסם

מקווה שהם ידברו על המשחק SIX SEGIE RAINBOW :D

פורסם

מה יש עוד להגיד עליו? תאריך יציאה? יש. נחמד? כן. נשאר רק תאריך לבטא... אז יודע מה אני איתך מקווה שידברו על המשחק. ושהתאריך לבטא קרוב מאוד. ה"פחד" שלי זה שהמשחק יכשל כמו evolve

ודר"כ זה rainbow six siege

פורסם

אתה משווה לי משחקים שסביר שימכרו במקרה הכי טוב כמה מיליוני עותקים למשחק שסביר שימכור כמה עשרות מיליונים?

Wolfenstein היה טוב אבל לא משהו מיוחד...

פורסם

פה ושם ,אם תכנס לויקיפדיה של Wolfenstein אתה תראה שהם מונים את האתרים אחד אחד בטבלה ושהוא זכה בסך הכל ב3-4 פרסים...

בSKYRIM בגלל שלא נראה לי שקיים אתר שלא הכתיר אותו למשחק השנה הם פשוט מנו את כל האתרים שהכתירו אותו ביחד. אולי אתר או שניים לא הכתירו אותו למשחק השנה בכל הרשת.

Wolfenstein היה משחק טוב רגיל ,אבל לא כמו 3 Fallout ובכמה ליגות פחות מSKYRIM.

פורסם

אתה משווה משחק שיש בו תוכן של 50-100 שעות, עולם פתוח, עם עשרות דמויות שצריך בשבילן קולות למשחק לינארי באורך של 12 שעות?

תחשוב לבד על איזה משחק ההוצאות גדולות יותר ועל איזה משחק עובדים יותר אנשים.

חוץ מזה מה רצית ש ZENIMAX יעשו עם שאר המפתחים שלהם? יסגרו הכל ויחזרו להיות רק bethesda softworks?

פורסם

אה ? לא הבנתי מה אתה רוצה לגבי ZENIMAX?

הם הרוויחו יותר מפאקינג מיליארד דולר מSKYRIM ובערך חצי מזה מ Fallout ועברו משני המשחקים הללו הרבה שנים ,בכסף הזה הם יכלו להוציא עוד RPG מאז ולעשות עוד כמה מאות מיליונים טובים ובמקום זה הם התרכזו רק בMMO רקוב שהיה כשלון מהדהד וshooter טוב אבל לא מדהים ועכשיו המשך לDOOM שאלוהים יודע עד כמה טוב הוא יהיה.

למה הם מחכים כלכך הרבה? ולמה הם משקיעים כלכך הרבה בFPS כשברור שהם אולי החברה שמפתחת את משחקי הRPG AAA הטובים ביותר שיש היום.

פורסם
  • מחבר

dishonored 2 כנראה לא נראה בתערוכה:

http://www.vg247.com/2015/05/08/dishonored-2-skipping-e3-2015-rumour/

פורסם

^^^

חבל :( זה משאיר רק את DOOM, FALLOUT ו Battlecry, לא סביר שהם יראו רק שלושה משחקים, כנראה השאר מחברות חיצוניות. או שיש להם סטודיו חדש שאנחנו לא יודעים עליו.

אה ? לא הבנתי מה אתה רוצה לגבי ZENIMAX?

למה הם מחכים כלכך הרבה? ולמה הם משקיעים כלכך הרבה בFPS כשברור שהם אולי החברה שמפתחת את משחקי הRPG AAA הטובים ביותר שיש היום.

http://en.wikipedia.org/wiki/ZeniMax_Media

המשחקים שאתה מדבר עליהם לא מפותחים על ידי Bethesda Game Studios, הם מפותחים על ידי חברות אחרות. כולן בבעלות של ZENIMAX שמפעילה חברת הפצה בשם Bethesda Gameworks.

הסיבה שעברו הרבה שנים מאז ש Bethesda Game Studios הוציאו משחק היא שמשחקים כמו FALLOUT ו TES דורשים שנים של פיתוח, לא כי הם עבדו על משהו אחר בין לבין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים