פורסם 2015 במאי 1510 שנים שלום לכולם אני כרגע גולש בתשתית של בזק דרך ראוטר שקיבלתי מבזק והוא בבעלותי נכון להיום אני לא טןעה DLINK 256U הוא משמש אותי כמובן לגלישה WIFI ובנוסף מחוברים אליו בעזרת כבל רשת שני סטרימרים והוא בהחלט מספק אותי לכל השימושים.בנוסף לשימושי הסטרימר דרוש עבורי פינג נמוך משהו שאני משיג מהספק.היום אנחנו בעידן ה100 מגה ואני מעונין לקנות ראוטר שימלא את צרכי בעידן חדש אבל לא אעשה זאת ללא המלצה שלכם ועוד שאלה מה קורה לפינג בחבילה של עד 100 מגה אני מתאר לעצמי שבכול מקרה הוא אמור להיות נמוך מחבילה של 15 מגה אבל אשמח אם תעירו את עיני תודהאשמח להמלצות הערות שלכם
פורסם 2015 במאי 1710 שנים מחבר חברים אני עדין די זקוק לעצתכם ראיתי שיש ראוטרים בארץ באיזור ה250 שח מצד שני ראיתי אנשים שרוכשים ראוטרים בחול איך זה עובד מבחינת מס אתם יכולים לתת לי 1 או שנים מומלצים אולי חסר לכם מידעלספק אליו אני רוצה להצטרף אני חייב לרכוש ראוטר אקספון וממש לא רוצה לטעות
פורסם 2015 במאי 1710 שנים רשימה מלאה יש כאן - http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htmאם אתה רוצה לרכוש בחו"ל, אני ממליץ לקנות Q1000 משומש שעולה סביב 130 שקל כולל משלוח לארץ.
פורסם 2015 במאי 1710 שנים מחבר תודה מה הופך את הראוטר הזה לכדאי דווקא האם יש עוד דגמים מומלצים האם ניתן לרכוש חדש קצת מפחד לקנות משומש מחול שאלה נוספת אתה יכול להגיד לי מה קורה לפינג בחבילה של 100 מגה אני מנסה להבין אם אצטרך פינג נמוך עדין או שזה משהו שלא יטריד אותי ותודה רבה למה אני מרגיש קצת עבוד בתחום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.