פורסם 2015 במאי 1510 שנים שלום לכולם,רכשתי ssg5 וקבלתי אותו עם גרסא ישנה, בשביל להוריד גרסא חדשה צריך לעבור תהליך רישום לא אנושי באתר ג'וניפר הראשי.הפכתי כל אתר שאני מכיר ולא מצאתי שום גרסא, האם משהוא כן מכיר אתר שמכיל גרסאות קושחה שונות או אפילו כתובת שרת FTP שמכיל אחת?אני מחפש את הגרסא הזאת: screen os 6.3.0r19תודה לעוזרים.
פורסם 2015 במאי 1510 שנים למה לא ליצור קשר עם ג'וניפר?לא הייתי מוריד קושחה לציוד אבטחה ממקור לא ידוע. גם אם הצ'קסאם של ה-MD5 זהה, אתה לא יכול לדעת אם עשו משהו לקושחה או לא.
פורסם 2015 במאי 1510 שנים מחבר קניתי מאיביי, וההרשמה שלהם פשוט לא עובדת לי, יש שם קוד קבוע שאי אפשר לשנות והוא אומר שזה לא תקין...
פורסם 2015 במאי 1510 שנים מה הבעיה לשלוח להם מייל? הם כנראה נתקלו בזה יותר מפעם אחת.http://www.juniper.net/support/requesting-support.html
פורסם 2015 במאי 1610 שנים מחבר לאחר מידע פרטי שהם מבקשים הם שולחים את הקובץ הנ''ל...אין להם הרשמה פרטית, כי בדרך כלל אין להם לקוחות פרטיים...
פורסם 2015 במאי 1710 שנים הגרסה שידועה כיציבה וזאת שג'וניפר ממליצים עליה היא SSG5 6.3.0r18.אם זאת הגרסה שיש לך לא הייתי מתאמץ לשדרג.הגרסה האחרונה יצאה לפני פחות משבוע וייקח זמן עד שיידעו שהיא באמת יציבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.