עבור לתוכן

פיראטיות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

א) מה הקשר בין השאלה הזו לשאר הדיון?

ב) אתה לפחות מבין את השאלה שלך? כי אני לא. מה זה "תמיכה של דרייברים לפריצות" ומה זה "פריצות של דרייברים"?

א) אולי תקרא את התגובות הקודמות?

ב) כן אני מבין

ג) האם דרייברים של NVIDIA או AMD עובדים עם משחקים פרוצים והאם יש דרייברים פרוצים במידה ולא....

• תגובות 123
  • צפיות 18.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שאלה מיותרת וחסרת בסיס.

אין עניין עם דריוורים.

פורסם
  • מחבר
שאלה מיותרת וחסרת בסיס.

אין עניין עם דריוורים.

מה הכוונה אין עניין?

פורסם

למה שדריוורים לא יעבדו עם משחקים פרוצים?

זה כמו שתשאל האם הכרטיס קול יעבוד עם משחקים פרוצים, או שצריך לקנות כרטיס קול מיוחד.

שאלה מגוחכת.

פורסם

האם רכב גנוב עובד עם בנזין רגיל או שצריך לקנות בנזין מיוחד בתחנת דלק של גנבים?

פורסם
  • מחבר
למה שדריוורים לא יעבדו עם משחקים פרוצים?

זה כמו שתשאל האם הכרטיס קול יעבוד עם משחקים פרוצים, או שצריך לקנות כרטיס קול מיוחד.

שאלה מגוחכת.

אני מתנצל התכוונתי לפאצ'ים סורי :) אני מאוד עייף...

פורסם

בדרך כלל עדכונים רשמיים לא עובדים עם גרסאות פרוצות.

צריך לחכות לחבילת עדכון פיראטית, ואלו נוטים להיסחב מאחור, במיוחד במשחקים שדורשים הרבה עדכונים אחרי שהם יצאו.

בגלל זה תמיד יהיו עדכונים פיראטים מזוייפים עם וירוסים, שמנסים לרכוב על גל הטיפשים וחסרי הסבלנות.

צריך לברור בקפידה מאיפה מורידים, מה מורידים, ולדעת איך לוודא שההורדה טובה וללא וירוסים.

אפילו מי שחושב שהוא יודע מה הוא עושה, ועושה זאת בהצלחה רבה, מדי פעם יפול אם הוא לא יזהר יותר ממה שהוא חושב שצריך.

והעסק לא תמיד פשוט.

העדכונים הפיראטים לא בהכרח מקבילים לעדכונים הרשמיים.

PATCH 1.04 רשמי יכול להיות UPDATE 2 של RELOADED.

לפעמים דורש התקנת הUPDATE 1 לפני כן.

ואם תתקין אותם על גרסה של מפיץ פיראטי אחר זה לא יעבוד טוב.

לא כל אחד מסוגל להיות פיראט מוצלח.

זה דורש סבלנות, זהירות, למידה, נסיון.

בכל מקרה הרבה יותר נוח לקנות משחק ולקבל עדכונים אוטומטים.

פורסם

^זאת בדיוק הסיבה שאני ורבים כמוני נגמלו מהר מהורדת משחקים, בתוספת הזמינות של רכישה דיגיטלית

פורסם

זה, הזמינות של חנויות כמו סטים ואוריגין, 90% מהזמן יש הנחות ובמיוחד אם מוכנים לחכות קצת אחרי שהמשחק שוחרר, באנדלים למיניהם... כמעט ואין טעם להוריד משחקים...

אגב לגבי העדכונים, בסטים יש משחקים (אם אני לא טועה כל אלה שתומכים בסטימוורקס, אבל יכול להיות שהמפתחות צריכה להוסיף תמיכה בזה באופן פרטני) תומכים במה שנקרא עדכוני-דלתא. זה מוריד משמעותית את גודל העדכון אבל יש לזה גם תופעת לוואי שבשביל עדכון פיראטי צריך להוריד את כל המשחק מחדש ולא רק את קבצי העדכון.

תחשוב לעצמך, אתה מתקין משחק ששוקל 60 ג'יגה, העדכון המקורי שוקל 150 מגה ואתה שהורדת את המשחק באופן פיראטית צריך להוריד מחדש 60 ג'יגה בשביל תיקון שמתקן באגים שוברי משחק (ויכולים להיות כמה כאלה בזמן קצר)

פורסם

למען ההגינות - מי שמוכן לחכות קצת אחרי ההשקה ירוויח גם אם הוא בוחר בפירטיות (יקבל גרסה פרוצה יציבה יותר, כנראה כבר עם חלק מהפאטצ'ים הראשוניים). כך שלא משנה באיזה צד של המתרס אתה - ללא ספק שווה להתאזר בסבלנות. :)

פורסם

אמרתי ״כמעט״ ;)

אבל עדיין, זה לא נכון לגבי כולם, אבל בשבילי גם אחרי שהפריצות הסתדרו אני מעדיף לשלם 20-30$ בשביל לקבל את המשחק מקורי בלי להסתבך עם פריצות.

פורסם
אני מתנצל התכוונתי לפאצ'ים סורי :) אני מאוד עייף...

כל משחק עם steamworks או lan פריץ,מעבר לזה יש משחקים אחדים שניתן לפרוץ.

פאצ'ים אתה יכול להתקין מקוריים,כי הקבצים הם אותם קבצים.

אבל,הפריצות של המשחקים יכולות להחסם אחרי פאץ' מסוים.

פורסם

המשחקים המקוריים יוצאים שבורים.. לפרוץ אותם? מה ישאר מהם?

פורסם
  • מחבר
המשחקים המקוריים יוצאים שבורים.. לפרוץ אותם? מה ישאר מהם?

להיעזר בסבלנות :)

פורסם

פריצה הרבה פעמים עוזרת לביצועים כי משחקים פרוצים לא משתמשים בכמות מגוכחת של drmים כמו המקוריים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים