עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צריך עזרה בC# בעדכון נתונים מ-2 מסכים (Master/Detail)

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי שני פורמים שמכילים מידע שקשור אחד בשני. מסך אב - "יצירה ועדכון פרטי אדם" ומסך בן - "יצירה ועדכון כתובות" שבצד השרת יש 2 טבלאות מתאימות. אדם וכתובות של אדם.

בגלל שלא ניתן לעדכן כתובות לאדם לפני שנשמר אדם אני שומר את כל הנתונים פעם אחת כשמתמש לוחץ Save במסך של יצירת אדם.

הבעיה מתחילה שמשתמש יכול למלא פרטי כתובות ולהחליט בסוף שהוא רוצה לצאת ללא שמירה מהמסך.

מה שקורה שאני צריך להחזיר את הטבלה של כתובות למצב שהיתה לפני השינויים (לעשות Revert). ניסיתי לבצע זאת באמצעות ()DataTable.RejectChanges אבל זה לא עובד במקרה הבא: המשתמש פותח מסך כתובות משנה דברים ולוחץ על שמירה ואז המשתמש נכנס פעם שניה משנה דברים ולחוץ על "יציאה ללא שמירה" (כל זה לפני ששמר במסך הראשי של אדם). התוצאה היא שנמחקים גם הנתונים מהשמירה הראשונה שלו שהיתה צריכה כן להשמר. וזה קורה בגלל שאני כותב ל DB בצורה ידנית (command) הכל רק בסוף התהליך.

אז הגעתי למסקנה הבאות:

1. או שהביצוע שלי שגוי ואני צריך ליצור רשומת אדם ב-DB מיד ברגע שנכנסים למסך אדם במצב יצירה ואז אם המסך לא עובר ולידציה או שהיוזר מבטל למחוק את השורה מה- DB. ואז יש לי id להעביר ולשמור עליו פרטי כתובות מתי שמתחשק לי ולא רק בסוף.

2. או שהביצוע נכון ואין טעם ליצור ב- DB רשומות כל עוד אין צורך אבל יש דרך הרבה יותר טריוויאלית לסיטואציה הזו שאני לא מכיר או זוכר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.