פורסם 2015 במאי 1710 שנים הייתי בוחר ב 6400 של סמסונג. אין לסוני יתרון אמיתי. הייבוא המקביל אותו מוצר עד כדי תמיכה בכתוביות בעברית.
פורסם 2015 במאי 1710 שנים מחבר הייתי בוחר ב 6400 של סמסונג. אין לסוני יתרון אמיתי. הייבוא המקביל אותו מוצר עד כדי תמיכה בכתוביות בעברית.היי. תודהכלומר, אני רואה את ה6400 ב5000 שקל באינטרנט, האם אתה אומר שבעצם אין הבדל (חוץ מאחריות) בינה לבין היבואן הרשמי?ולמה אתה מתכוון שאתה אומר שלסוני אין יתרון?ראשית ברמת ה2D (כי תלת מימד לא מעניין אותי) יש הבדל בין ה 705 ל828? תודה רבה!
פורסם 2015 במאי 1710 שנים אז זהו שלדעתי כולן פה טובות. ההבדל הוא זניח . אפילו מומחים לא יבדילו. היתרון ב סמסונג זה במזרימדיה המובנה. לדעתי טוב יותר מזה של סוני. כולל שליטה מהטלפון. נערך 2015 במאי 1710 שנים על-ידי save
פורסם 2015 במאי 1710 שנים מחבר זניח או לא. אותי מעניין איכות תמונה...55 אינץ' זה בהחלט נחמד...תלת מימד ממש לא.אז אתה לא יודע אם יש הבדל בדו מימד בין סוני 828 ל705? ואתה גם לא יודע את ההבדל עם הסמסונג...לגבי המזרימדיה...אני בכל מקרה מחובר קבוע למחשב נייח...
פורסם 2015 במאי 1710 שנים למה ישראלים תקועים ב"סוני" די! תם עידן ה-CRT. סוני טלוויזיות יקרות סתם, יפנים נגד קוריאנים, והקוריאנים מובילים.
פורסם 2015 במאי 1710 שנים מחבר למה ישראלים תקועים ב"סוני" די! תם עידן ה-CRT. סוני טלוויזיות יקרות סתם, יפנים נגד קוריאנים, והקוריאנים מובילים.אני לא תקוע!אני שאלתי שאלות שמעניינות לגבי איכות ה 2Dאני רוצה את הסאמסונג אבל זה מה שרשמו לי לגבי הייבוא מזאפ והייתי שמח לדעת מה אתם חושבים : "שנה אחריות דרך יבואן טופ טיוי אבל זה לא מוצר שמגיע מתאילנד אלא מאירופה ואין הצהרה על פאנל מסך וכמובן אחריות מוגבלת"
פורסם 2015 ביוני 2510 שנים אני לפני כמה חודשים שקלתי קנייה של סאונד בר, וסאונד בר איכותי מתחיל באיזור ה 3000-4000.והזולים לדעתי לא שווים את המחיר שלהם כי הם לא באמת מגיעים לתוצאה הרצויה אם אני לא טועה הסאונדבר הספציפי הזה הוא 2.1.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.