עבור לתוכן

שוקל לעבור ל MAC. מי יהיה יותר זריז?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני שוקל לעבור צד ולרכוש מחשב של אפל. כרגע יש לי מפרט רציני (אפשר לראות במפרט שלי), ואני תוהה כמה תהיה שונה חוויית השימוש מבחינת זריזות בין המחשב הנוכחי שלי ל MAC MINI עם מעבד 2 ליבות במהירות 2.5-2.8. נניח שגם שם יהיה SSD וזיכרון 8-16GB.

השימושים שלי הם בעיקר גלישה כבדה. כלומר עשרות טאבים פתוחים בו זמנית וחשוב לי שהמחשב לא ירגיש את זה (כמו הנוכחי) מבחינת זריזות ושימוש.

פורסם

ברור שהPC תבדוק וורוסים וניצול זיכרון ומעבד אם אתה לא מרוצה

פורסם
  • מחבר

מרוצה אבל רוצה לעבור למאק כבר הרבה זמן.

פורסם

למה...? זה יהייה downgrade רציני

פורסם

תנסה האקינטוש לפני שאתה קונה מחשב של אפל... כי אח"כ סתם תצטער

פורסם
תנסה האקינטוש לפני שאתה קונה מחשב של אפל... כי אח"כ סתם תצטער

למה שהוא יעשה את זה? המחשב שלו יותר טוב מרוב המאקים שיוריד MAC OS אם זה קרטי

פורסם
  • מחבר

יש מדריך טוב להאקינטוש?

פורסם
יש מדריך טוב להאקינטוש?

למה אתה רוצה בזה?

פורסם
  • מחבר

יואל תודה על הרצון לעזור אך אתה לא עוזר לי. אולי פעם אחרת. מישהו מכיר מדריך טוב להאקינטוש?

פורסם

בבקשה:

פורסם

אני עברתי לMAC השנה (לאחר 17 שנות ווינדוס) ואני יכול להגיד לך שזה עולם אחר לגמרי. הייתי ממליץ לך לקחת PC אם אתה גיק אוברקלוקינג או גיימר רציני, אבל אם אתה רוצה מערכת אלגנטית, אמינה, מהירה, ומשהו שפשוט עובד אינטואיטיבי - בעיניים עצומות קנה MAC.

פורסם
אני עברתי לMAC השנה (לאחר 17 שנות ווינדוס) ואני יכול להגיד לך שזה עולם אחר לגמרי. הייתי ממליץ לך לקחת PC אם אתה גיק אוברקלוקינג או גיימר רציני, אבל אם אתה רוצה מערכת אלגנטית, אמינה, מהירה, ומשהו שפשוט עובד אינטואיטיבי - בעיניים עצומות קנה MAC.

מה לא אינטיליגנטי אמין ומהיר ואינטואטיבי בווינדוס?

פורסם

האנלוגיה הכי קרובה שאני יכול לחשוב עליה:

לא מזמן לקחתי את החברה לטייוואן. הייתה לנו במלון אסלה מיוחדת עם לחצני שליטה שמחממים את המושב בחורף. עד אותו הרגע, הייתי בטוח שהאסלה שלי בבית טובה.

פורסם
האנלוגיה הכי קרובה שאני יכול לחשוב עליה:

לא מזמן לקחתי את החברה לטייוואן. הייתה לנו במלון אסלה מיוחדת עם לחצני שליטה שמחממים את המושב בחורף. עד אותו הרגע, הייתי בטוח שהאסלה שלי בבית טובה.

אוקיי יפה מאוד בוא נמצא דוגמא קצת יותר פרקטית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים