עבור לתוכן

Assassin's Creed: Syndicate הוכרז

Featured Replies

פורסם
מעניין שזה מה שאמרו על יוניטי לפני שהוא יצא.

ואני בטוח שזה מה שאמרו על AC4

פורסם

דווקא לא אמרו, רק הזכירו שהמשחק לפני היה בינוני מינוס, וכולם ציפו למשחקיות של 4 שהיה שונה. ובהחלט הצדיק את הציפייה. יוצא להם משחק טוב פעם בכמה שנים, למרות שהם מפתחים כמה משחקים במקביל, מאותה הסדרה.. לא מבין מה הלחץ שלהם, עוד לא נגמרו סרטוני הגליצ'ים ברשת על יוניטי, כבר מוכרים במכירה מוקדמת את המשחק הבא.. איזה הבדל שמים וארץ בין batman arkham, the wicher... משחק פעם בכמה שנים, אבל מושקע עד הסוף

- - - תגובה אוחדה: - - -

עבדו על יוניטי, המשחק הדו מימדי בסין, שגם אותו קטלו בביקורות, ועל החדש הזה במקביל. השניים הראשונים כישלון, עוד שני פרקים של המשחק הדו מימדי בדרך, והחדש הזה שהם משחררים עשר דקות משחקיות, עם טריילר הכרזה.. קצת לחץ, אבל הם לא רואים בעין

נערך על-ידי naki

פורסם

נכון אין לי מושג למה הם עושים את זה אך נצטרך לחכות לביקורות

פורסם

הרעיון לAC4 הגיע אחרי שהם הקשיבו למעריצים שלהם אחרי השלישי על כך שהחלק של הספינות שבו היה החלק הכי טוב במשחק ,הרבה מבקרים גם אמרו שהם צריכים לעשות משחק עם קרב ספינות אז הם קפצו על הרעיון של הפיראטים.

זו הסיבה שכולם ציפו שהמשחק הרביעי יהיה אחד הטובים בסדרה כי הם התבססו על הביקורות מהשלישי.

פורסם

הגיוני לקבל פידבק לפני שממשיכים.. אבל הם מסתכלים רק על הילדים שיקנו בכל מקרה, מעריצים. כנראה שהמבקרים והגיימרים הבוגרים לא בראש שלהם

פורסם

אני כבן 13 אחכה לביקורות don't stereotype

פורסם

וואוו

פורסם

הם לא בדיוק אמרו שום דבר בוידאו הזה

הוידאו הוא יותר פרומו למשחק החדש ומין נימה מתחת לפני השטח של תראו יש לנו צוות גדול ואנחנו מוציאים עוד משחק זרמו איתנו ותשכחו מיוניטי

פורסם
הם לא בדיוק אמרו שום דבר בוידאו הזה

הוידאו הוא יותר פרומו למשחק החדש ומין נימה מתחת לפני השטח של תראו יש לנו צוות גדול ואנחנו מוציאים עוד משחק זרמו איתנו ותשכחו מיוניטי

did you figure? זו המחשבה שעברה בראשי בעת הצפייה בסרטון אך זה לא פרומו אלא יותר התנצלות וקבלה לעתיד

נערך על-ידי yoel12

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

Unity אשכרה יותר משעמם ולינארי מ1! זה מטורף כמה המשחק הזה משעמם! לדעתי עד unity הכל היה דיי טוב. אז נכון ש3 לא אדיר אבל הוא דיי טוב (ובכלל החסרון היחיד שקיים לדעתי ב3 ו4 זה מערכת הלחימה הקלה ומשעממת עד מוות. )

לדעתי אין סיכוי שסינדיקט יהיה מוצלח גם בגלל שהוא נראה בדיוק כמו יוניטי (וגם הגמפליי ששוחרר מרדים בצורה קשה)

דבר שני זה התקופה. מה ברצינות? קודם צרפת ואז אנגליה בואו תעשו לי משחק הבא לצוד קנגורואים באוסטרליה ולעשות סקי בשוויץ... יש כל כך הרבה תקופות בהיסטוריה שיכולות להפוך למשחק הכי טוב בסדרה והם עושים לי משחק באנגליה עם כרכרות ומאפיות מקומיות.. מי מקבל החלטות בחברה הזאת לעזאזל???

פורסם

מתחבר.. שיחקתי את יוניטי רק כדי לסיים.. קיוויתי שכל משימה תהיה האחרונה. דווקא 4 חידש הרבה עם הקרבות ים. סנדיקייט לא נראה מחדש יותר מידי. אם היו הולכים אולי על יפן עם גמפליי חדש.. יוביסופט איבדו את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים