עבור לתוכן

Assassin's Creed: Syndicate הוכרז

Featured Replies

פורסם

HutUMf8.jpg?3

אז יוביסופט הכריזה משחק חדש בסדרה ושוחררו לא מעט פרטים.

המשחק יתרחש בשנת 1868 בלונדון ויכלול שתי דמויות, גבר ואישה, שאיתן נעבור את העלילה. המפה תהיה גדולה יותר ב-30% מ-Unity והמשחק לא יכלול מצב מולטיפלייר.

הטריילר:

https://youtu.be/FIeAPhJBR6w

ההכרזה:

https://youtu.be/W4vPChhnesg

סרטון משחקיות:

https://youtu.be/E4QlIyK4aVA

המשחק ישוחרר ב-23 באוקטובר השנה ל-PS4 ול-XBOX ONE ולמחשב בתאריך שלא נקבע (כרגיל...)

0exKklm.jpg?1

6fUWcQN.jpg?1

uVEmX8O.jpg?1

IhUOfFp.jpg?1

GlNcc6J.jpg?1

פורסם

לא יכלול מצב מולטפלייר כי המולטי כל כך גרוע ביוניטי ומלא בעיות שכבר פשוט ויתרו מראש חח

רק להסתכל בוידאו גיימפליי

https://youtu.be/E4QlIyK4aVA

ב 1:38 רואים במדרכה משמאל איך יש POP-IN של השמלה שלה שהיא משתנה מאובייקט פשוט יותר לאובייקט מורכב יותר

השמלה הופכת לאובייקט שיש לו פיזיקה יותר אמיתית

ב 1:45 האנשים במדרכה מצד שמאל שוב פעם POP-INS שקשורים ב DRAW DISTANCE

ב 7:26 כל השורת בניינים באופק נעלמת

מדובר פה על העתק הדבק של UNITY כולל כל הכשלונות המובנים והם מדביקים למטה בוידאו PRE ALPHA לצאת ידי חובה אבל זה לא הולך להשתפר לשום מקום

הרי UNITY עדיין מקולקל באותה מידה אז למה לחשוב שהמשחק הזה הולך להשתפר

חוץ מזה נראה שאת הסביבות סתם העתיקו מ UNITY ופשוט שינו את הצבעים של המבנים מאדום\לבן ליותר ירוק\צהוב

הוסיפו את הביג בן ואמרו יאללה עכשיו זה לונדון

רק לפני יומיים סתם טענתי UNITY וצלמתי כמה באגים

https://youtu.be/6It7Pp3WyaU

אפשר לראות בצד ימין שאני הולך קדימה ואחורה את כל ה POP-INS שקורים שהדמויות מחליפות איכות

ולא מדובר במשהו אחד אלא כל דמות יש לה המון פרטים שמשתנים פתאום נוסף שפם לדמות כובע בגדים שונים שמלות קופצות לחיים

וכל זה בכל דמות על המסף בזמן שלפעמים יש מאות מה שמוביל למופע שצריך להגיע עם אזהרה לאפילפטים

למה ב GTA אפשר לעשות עולם חלק בלי כל הבעיות האלו?

כמובן שכל זה הורס לגמרי את החווית משחק שהם ניסו להשיג

אין להם כוונה לתקן זה כבר משחק שוויתרו עליו והנה מוציאים את המשחק הבא

מדביקים לו טריילרים צועקים ומגניבים ובונים על זה שאנשים יאכלו משום מה

עריכה " האמת אפילו ב ROUGE לא יצא לי לשחק עדיין ואין לי כל כך חשק

פשוט הוציאו יותר מידי משחקים בו זמנית בכולם ברמה ממוצעת וכנראה עשו את החשבונות שלהם של עלות השקעה במשחקים במקביל מול הכנסות ואמרו שווה ללכת על זה על חשבון זה שהמשחקים יסבלו והקהל

פורסם
  • מחבר

גם אני ראיתי חלק מהבאגים האלו, אבל בוא ננסה להיות אופטימיים. זה רק pre alpha.

פורסם

הם מפתחים כמה משחקים במקביל, וכולם עם אותם בעיות.. חשבתי שהם מאחרים את ההוצאה של הpc כדי שיצא אפוי.. חושב שאם הם יוציאו משחק גרוע כמו יוניטי שוב, הם לא יקומו מזה.. דווקא black flag היה הכי טוב בסדרה לטעמי.

פורסם
חושב שאם הם יוציאו משחק גרוע כמו יוניטי שוב, הם לא יקומו מזה..

ולכן הם לא יעשו את זה

פורסם

לא נמאס כבר מהסדרה הזאת?

כל המשחקים זהים כמעט לחלוטין מאז המשחק השני עם שינויים קוסמטיים.

זה עם הפיראטים היה חדשני ומצויין אבל הם לא המשיכו עם הרעיון אחר כך. די כבר !הגראפיקה לא מצדיקה את המשך הקיום של הסדרה הזאת.

פורסם
לא נמאס כבר מהסדרה הזאת?

כל המשחקים זהים כמעט לחלוטין מאז המשחק השני עם שינויים קוסמטיים.

זה עם הפיראטים היה חדשני ומצויין אבל הם לא המשיכו עם הרעיון אחר כך. די כבר !הגראפיקה לא מצדיקה את המשך הקיום של הסדרה הזאת.

אני לא רואה קשר בין 3 ל4 ויוניטי הייה כישלון נראה איך סינדקיט יצא

פורסם

4 היה מיוחד כי הם שינו בו את המשחקיות ,רוב המשחק היה בים וזה היה משחק פיראטים אדיר. 3 היה נסיון גרוע לחדש משהו בנוסחא הטחונה של 1 ו2 (עם כל ההמשכים שלו על החיים של אציו) ,יוניטי חזר למקור והיה משעמם עקב כך.

אם הם רוצים שהסדרה הזאת תשרוד הם צריכים לחדש משהו במשחק הבא כמו שעשו ב4 ,אחרת הגראפיקה לא תציל אותם...

פורסם
4 היה מיוחד כי הם שינו בו את המשחקיות ,רוב המשחק היה בים וזה היה משחק פיראטים אדיר. 3 היה נסיון גרוע לחדש משהו בנוסחא הטחונה של 1 ו2 (עם כל ההמשכים שלו על החיים של אציו) ,יוניטי חזר למקור והיה משעמם עקב כך.

אם הם רוצים שהסדרה הזאת תשרוד הם צריכים לחדש משהו במשחק הבא כמו שעשו ב4 ,אחרת הגראפיקה לא תציל אותם...

3 דווקא הרבה אהבו היער והמלחמה היו נחמדים מאוד להרבה אנשים

פורסם

אם תסתכל על הציונים שלהם במטקריטיק ותתעלם מAC2 בPC שסבל מDRM שעשה בעיות נוראיות ואחריו יוביסופט הבטיחה שלא תשלב יותר DRM במשחקים שלה ,אתה תראה שהיתה התדרדרות מאז ההרחבה השנייה לשני.

אני שיחקתי בכולם וזה פשוט נמאס ,השלישי היה המשחק הגרוע עד אז בסדרה.

פורסם
אם תסתכל על הציונים שלהם במטקריטיק ותתעלם מAC2 בPC שסבל מDRM שעשה בעיות נוראיות ואחריו יוביסופט הבטיחה שלא תשלב יותר DRM במשחקים שלה ,אתה תראה שהיתה התדרדרות מאז ההרחבה השנייה לשני. אני שיחקתי בכולם וזה פשוט נמאס ,השלישי היה המשחק הגרוע עד אז בסדרה.

אוקיי זו דעתך

פורסם

גם אני שיחקתי בכולם, עד revolution שהיה המשחק האחרון של אציו עד קניתי עותקים פיזים. שלוש היה סביר, ארבע היה מעולה, וחושב שרוג דומה ולכן אקנה גם אותו. כששיחקתי ביוניטי כל הזמן הרגשתי שאני משחק רק בשביל לסיים ולעבור למשחק הבא.. אפילו את הDlc לא שיחקתי. פשוט שיעמום מוחלט. יש מצב שנגמר הסוס... הם צריכים ללכת חזק על הקטע עם הפיראטים, או ללכת לכיוון של סמוראים ביפן עם משהו מטורף לגמרי! משחקיות חדשה, משחק שירוץ חלק על גרפיקה מטורפת כמו gta. ואז אולי זה יציל אותם

- - - תגובה אוחדה: - - -

יש מצב שאת המשחק שהם יתחילו לפתח רק עכשיו אחרי הכישלון של יוניטי, ואולי של סינדיקייט שפותח במקביל... הם יוציאו נורמאל. נחייה ונראה ב2017

פורסם
גם אני שיחקתי בכולם, עד revolution שהיה המשחק האחרון של אציו עד קניתי עותקים פיזים. שלוש היה סביר, ארבע היה מעולה, וחושב שרוג דומה ולכן אקנה גם אותו. כששיחקתי ביוניטי כל הזמן הרגשתי שאני משחק רק בשביל לסיים ולעבור למשחק הבא.. אפילו את הDlc לא שיחקתי. פשוט שיעמום מוחלט. יש מצב שנגמר הסוס... הם צריכים ללכת חזק על הקטע עם הפיראטים, או ללכת לכיוון של סמוראים ביפן עם משהו מטורף לגמרי! משחקיות חדשה, משחק שירוץ חלק על גרפיקה מטורפת כמו gta. ואז אולי זה יציל אותם

- - - תגובה אוחדה: - - -

יש מצב שאת המשחק שהם יתחילו לפתח רק עכשיו אחרי הכישלון של יוניטי, ואולי של סינדיקייט שפותח במקביל... הם יוציאו נורמאל. נחייה ונראה ב2017

אל תשפוט משחק לפני שהוא יצא

פורסם

מעניין שזה מה שאמרו על יוניטי לפני שהוא יצא. כשהם ההולכים באותה דרך כנראה שלא יגיעו למקום אחר

פורסם
אל תשפוט משחק לפני שהוא יצא

כשהמפתחת מיצרת פעם אחר פעם משחקים פגומים, שהם פשוט copy & paste של המשחק הקודם בסדרה, ולא מתקנת אותם שנים לאחר השחרור קצת קשה לא לשפוט אותה או את המשחק לפני שהוא משוחרר.

ואגב אין צורך לצטט תגובות מעליך, זה סתם יוצר בלאגן בדיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים