עבור לתוכן

זקוק להמלצה ל ACCESS POINT

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

ברשותי הוטבוקס שמשמש כנתב אלחוטי. לדאבוני המוצר ממוקם בקצה אחד של הבית, כשבקצה השני אין כמעט קליטה. אני מעונין לשים מכשיר באמצע הדרך שיגדיל את הטווח.

המלצות?

ד"א, מצאתי את המאמר הבא שממליץ דווקא לרכוש בנתב, אם אתם תומכים בהמלצה אשמח להמלצה לנתב בעל קליטה טובה:

http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

פורסם

מניסיון --

HOTBOX או בכלל חברת HOT בכל מה שקשור באינטרנט זה עלוב.

לחבר AP בצורה אלחוטית זה הדבר הכי גרוע שיש שכן WIFI מWIFI זה מתכון לאין אינטרנט אין גישה לאינטרנט וכו'.

הפתרון הטוב ביותר --

לחבר בצורה קווית AP (לי יש של TPLINK) דרך הקיר בבית (לדחוף ליד הכבלים של בזק) להוציא את הכבל במקום הרצוי .

הAP ישדר WIFI בצורה מושלמת . כל פיתרון אחר סביר שינחל ככישלון.

אין תרופות פלא לאינטרנט שעובר באוויר , ובטח שבטח שלחבר WIFI TO WIFI זה השטן בהתגלמותו.

תהנו מקווה שעזרתי

פורסם

השימוש במגדיל טווח מומלץ רק כשאין שום ברירה אחרת. האם יש אפשרות להעביר כבל רשת עד אמצע הדרך?

פורסם
מניסיון --

HOTBOX או בכלל חברת HOT בכל מה שקשור באינטרנט זה עלוב.

לחבר AP בצורה אלחוטית זה הדבר הכי גרוע שיש שכן WIFI מWIFI זה מתכון לאין אינטרנט אין גישה לאינטרנט וכו'.

הפתרון הטוב ביותר --

לחבר בצורה קווית AP (לי יש של TPLINK) דרך הקיר בבית (לדחוף ליד הכבלים של בזק) להוציא את הכבל במקום הרצוי .

הAP ישדר WIFI בצורה מושלמת . כל פיתרון אחר סביר שינחל ככישלון.

אין תרופות פלא לאינטרנט שעובר באוויר , ובטח שבטח שלחבר WIFI TO WIFI זה השטן בהתגלמותו.

תהנו מקווה שעזרתי

:goodposting:

פורסם
  • מחבר

מעדיף להשאיר זאת כאופציה אחרונה מכיוון שזה יצריך העברת כבל על הקירות/התקנת תעלות וקדיחת חורים בקיר המפריד בין החדרים. המרחק בין החדר בו נמצא ההוטבוקס לחדר בו יותקן הנתב/AP הוא לא גדול בכלל ולכן מעדיף קודם לנסות אלחוטית ואם לא תהיה ברירה אחבר בנהם קווית. מה ששוב מחזיר אותנו להמלצה על נתב עם קליטה טובה שישמש כ AP.

פורסם

שלום מהניסיון שלי גם עם הוט בוקס וגם עם ראוטר של בזק ריפיטור עובד מצויין אחרי הגדרה של 3 דקות ובמשך חודשיים זה פוטר את בעית הויאיפי בכל הבית גם שיש 2 קומות כמו אצלי אין ספפק חיבור קווי טוב יותר אבל שאשר אין ברירה וגם לפתרון המכשירים הסלולרים ריפיטור עובד מצויין ויש 100 אחוז קליטה בקומה 2 או במרפסת וגם בגינה.... אפשר לקנות ריפיטור באייבי או בבאג או בקיאספי או באיבורי .

http://www.ebay.com/itm/Hot-Wireless-Wifi-802-11N-Repeater-Router-Range-Expander-Signal-Booster-300Mbps-/151346393552?pt=LH_DefaultDomain_71&hash=item233cf2b1d0

בארץ קוראים לזה מגדיל טווח....

פורסם

האם הרפיטר הזה לא מחייב לבטל את ההצפנה WPA ומעלה בנתב של בזק ?

פורסם

איזה רפיטר מומלץ מהשניים האלה?

http://www.ebay.com/itm/EU-300Mbps-Wireless-N-802-11-AP-Wifi-Range-Router-Repeater-Extender-Booster-/161690959128?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item25a5883d18

http://www.ebay.com/itm/Wireless-802-11N-WPS-300Mbps-Wifi-Repeater-AP-Router-Range-Expander-Excellent-/111654868029?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item19ff26143d

והאם עדיף לחבר אותו קווית לראוטר או אלחוטית?

תודה,וסליחה שאני מתערב באשכול פשוט יש לי אותה בעיה כמו שלך והאופציה של העברת כבל דרך הקיר היא בלתי אפשרית :(

פורסם

שלום נראה לי שיש להם אותם נתונים צריך לקרוא היטב את הדף ולהשוות נראה לי כמעט זהים לגבי הצפנה כתוב שם WAP2 בעת ההגדרה מכניסים את שם הרשת שלך ואת סיסמת הרשת הוא פותח רשת נוספת עם שם רפיטר1 ואותה סיסמה...

- - - תגובה אוחדה: - - -

אחרי ההגדרה אצלי הוא עובד אלחוטי נותן 100 אחוז בקומה 2 .....

עם זאת שאכן הוא נותן קליטה מצוינת גם מחוץ לממד או בקומה 2 אני חייב להוסיף שמגדיל טווח עובד HALF DUPLEX כלומר לסלולרים הוא מעולה להורדות טורנט ושימוש כבד הוא לא יתן פתרון מלא אלא חצי רוחב פס ולשימוש כבד והורדות צריך חיבור קווי...

יש 2 פתרונות נוספים שבאים בחשבון 1 העברת הרשת על גבי החשמל יש מתאמים על רשת החשמל מניסיוני זה עובד פחות טוב מרפיטור וגם אם החשמל בבית הוא תלת פאזי זה יוצר בעיות נוספות האפשרות הנוספת היא העברת הרשת על גבי כבלים קואקסיאלים של אנטנה יש מתאמים שנקראים HPNA הם מאפשרים חיבור רשת מהראוטר דרך כבל אנטנה (פעיל) ובנקודה השניה שוב מתאם וחיבור כבל רשת לנקודה למי שיש VOD של יס הם משתמשים בזה וזה עובד מצויין בזה של יס יש 2 יציאות רשת וזה פותח אפשרות לחבר גם מחשב ....

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עידכון - החלפתי את הראוטר של הוט בראוטר של חברה מעולה, הקליטה השתפרה פלאים אבל עדיין לא מספק בשביל סטרימינג חלק ב CHROMECAST. שמתי לב שלראוטר יש אנטנות פריקות, האם חיבור כבל מאריך וקירוב האנטנה לאמצע הדרך ישפר את המצב? או שיותר נכון להחליף את האנטנה לאחת רצינית יותר ואם כן - איזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים