עבור לתוכן

תהליך svchost.exe נוסף לאחר החלפת מודם בזק בראוטר נטוויז'ן

Featured Replies

פורסם

שלום,

עברתי לאחרונה מבזק לנטוויז'ן (תשתית בזק - רפורמת השוק הסיטונאי), והחלפתי מודם של בזק בראוטר NetBox של נטוויז'ן.

מאז חיבור הראוטר, אחד עשר תהליכי svchost.exe נטענים באתחול המחשב (Windows 7) לעומת עשרה תהליכים שנטענו בזמן השימוש במודם בזק.

אודה על הסבר לעלייתו של תהליך ה-svchost.exe הנוסף, וכן על אפשרות בדיקה לנחיצותו של כל תהליך בעל שם זהה.

פורסם

כל עוד אין בעיות - זה לא צריך לעניין אותך, ואין שום סיבה שתבזבז את זמנך בהתעסקות בזה.

אבל אם אתה ממש רוצה לחפור בזה, אתה יכול להתקין Process Explorer (שאני בכל מקרה ממליץ להשתמש בו על פני הTask Manager המובנה), ולבחון בו כל תהליך לגופו. כשאתה מרחף עם הסמן מעל svchost כלשהו, הוא יראה לך בדיוק את השירותים שרצים בתוך אותו התהליך.

פורסם

חיבור דרך כרטיס שרת סתם ככה לא משפיע על תהליכי מערכת. אולי בחיבור רשת החדש הגדרת אותו כ HOME במקום WORK או משהו כזה ואז עשית את השטות של הרשת הביתית של חלונות וזה גרם לזה.

פורסם
  • מחבר

תודה QttP ו- iwantdell. מעריך מאוד.

אני משתמש ב- Process Hacker.

בחלון "מיזוג ומחיקה של מיקומי רשת" הסרתי את החיבור הקודם, ותהליך ה- svchost.exe הנוסף לא עולה.

iwantdell,

אוכל לבקש ממך להעיף מבט בצילומי המסך המצורפים?

- יש הגדרות נוספות שאוכל לשנות?

פורסם

מה הדריבר של הכרטיס רשת ? ואיזה SERVICE נוסף ? תוכל לראות זאת ב TASK MANAGER.

פורסם
  • מחבר

שלום,

תשובתך הראשונה סייעה לי להבין את סיבת עלייתו של תהליך ה-svchost.exe הנוסף.

ובתייחסות ל"השטות של הרשת הביתית של חלונות" התכוונתי לשאול אם הגדרת החיבור כרשת ביתית נכונה (מחשב אחד ואין לי צורך ברשת ביתית).

רוב תודות.

פורסם

לא קריטי, התשובה השניה תגיד לך בדיוק מה השתנה...

פורסם
  • מחבר

שוב תודה. מעריך.

פורסם
חיבור דרך כרטיס שרת סתם ככה לא משפיע על תהליכי מערכת. אולי בחיבור רשת החדש הגדרת אותו כ HOME במקום WORK או משהו כזה ואז עשית את השטות של הרשת הביתית של חלונות וזה גרם לזה.

למה זו שטות להגדיר רשת ביתית? זה הרי מועיל אם יש מספר מחשבים על אותה הרשת.

פורסם

אני חושב שהוא מתכוון לHomegroup, שזה לא ממש מועיל יחסית לWorkgroup.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים