פורסם 2015 במאי 910 שנים תלמד לבד , אם אין לך יכולת למידה עצמית תחום המחשבים לא בשבילך כל הזמן יש טכנולוגיות חדשות ולימודים חדשים .
פורסם 2015 במאי 910 שנים מחבר זה לא תעודה? איך אפשר ללמוד את זה לבד, לא צריך מקום מוסמך או משהו?עדיין בכללי איך נחשב ג'ון ברייס?
פורסם 2015 במאי 910 שנים אל תלמד במכללה זה בזבוז של זמן,קנה שני מחשבים עם ראוטר תתקין על אחד מכונה וירטואלית ותתאמן לבד עם ספר.גם יעלה לך פחות.
פורסם 2015 במאי 910 שנים בכל מקרה תמיד תדע שאם תצטרך את התעודה אתה יכול להזמין את הבחינה בנפרד מהאינטרנט ואז לגשת להיבחן בלי קורס. בנוסף מה שהם לא אומרים לך שהחלק הרשמי של הקורס מיועד לאנשי מקצוע שאין להם זמן ללמוד וצריכים שבוע +- של תרגולים בכיתה כדי להתמקצע בידע החדש.
פורסם 2015 במאי 910 שנים מחבר האמת, זה לא בשבילי, מישהו שאני מכיר צריך לעשות את הקורס מטעם העבודה, הם שולחים אותו כנראה לג'ון ברייס, זכרתי שכאן בפורום לא מתים על ג'ון ברייס אז סיפרתי לו על זה אבל הוא טוען בכל תוקף שזה אחד המקומות הטובים, שאלתי כאן כדי לבדוק אם אני טועה.
פורסם 2015 במאי 910 שנים המקום מאוד נחמד אבל הקורס מיותר. חבל על ה20 אלף שקל שלך. קנה ב5 אלף קצת ציוד ותתרגל בבית.
פורסם 2015 במאי 910 שנים מחבר לא יודע, הוא לא אמר לי, יכול להיות שהבוס שלח אותו להעשיר את הידע או משהו כזה, הוא כבר כמה שנים עובד שם בתפקיד הזה, לא יודע למה נזכרו עכשיו.
פורסם 2015 במאי 910 שנים אם זה על חשבון העבודה אז אדרבא,גם משכורת, גם קורס של 20 אלף בחינם מה רע?אם זה על חשבונו לא הייתי מתנדב במקומו.
פורסם 2015 במאי 910 שנים מחבר לא על חשבונו, אבל זה על חשבון זמן שגם ככה אין לו... אתה יודע, זה שהוא לומד לא אומר שיש פחות עבודה, זה אומר שהוא יצטרך לעשות אותה בלחץ. הוא לא מתלונן נראה לי מבסוט מהעניין. נערך 2015 במאי 910 שנים על-ידי eido300
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.