עבור לתוכן

ביקורת: The Witcher 2

Featured Replies

פורסם

לקראת יציאת המשחק השלישי בסדרה, יצא לי להשלים את 2 המשחקים בסדרה :) הנה הביקורת של המשחק השני.

פורסם

ממש ביקורת מדוייקת. תודה !

מחכה כבר ל-3 :)

פורסם

מלכה! אני ממש מתלבט אם להתחיל מהשני, או לקפוץ ישר לשלישי... אומרים שהשלישי יהיה ידידותי למשתמשים חדשים!

אני ממש לא משחק הרבה משחקי תפקידים, אבל מאוד נהנתי מסדרת dragon age, אבל אמרו לי שהמרחק בין dragon age ל wicher הוא כמו בין red alert לסדרת total war... שסדרת wicher מסובכת הרבה יותר ולכן מתלבט אם לקנות את הwicher החדש

פורסם

תשחק בשני ,הוא שווה משחק בשם עצמו. זה RPG קלאסי נהדר שכל שחקן של הג'אנר צריך לנסות והוא עולה עכשיו 3 דולר בGOG.

הגרסא האחרונה שלו פחות מסובכת וטכנית ממה שהוא היה בהתחלה והרבה פחות מסובכת מהראשון.

פורסם

קניתי אותו במבצע החורף של סטים בכמה דולרים בודדים.. הור אצלי ברשימה והתלבטתי אם להתחיל.. נחכה לביקורות על השלישי, בכל מקרה אני באמצע gta

פורסם
  • מחבר
ממש ביקורת מדוייקת. תודה !

מחכה כבר ל-3 :)

שמחה שאהבת, וגם אני! :)

מלכה! אני ממש מתלבט אם להתחיל מהשני, או לקפוץ ישר לשלישי... אומרים שהשלישי יהיה ידידותי למשתמשים חדשים!

אני ממש לא משחק הרבה משחקי תפקידים, אבל מאוד נהנתי מסדרת dragon age, אבל אמרו לי שהמרחק בין dragon age ל wicher הוא כמו בין red alert לסדרת total war... שסדרת wicher מסובכת הרבה יותר ולכן מתלבט אם לקנות את הwicher החדש

האמת שאני לא יכולה להגיד שThe Witcher מסובך. אולי קצת עלילתית (הרבה שמות של אנשים ומקומות). אבל מבחינת משחקיות לא ראיתי בעיה. המשחק הראשון קצת משונה מבחינת משחקיות ולוקח איזה שעה להתרגל, אבל זה באמת לא ביג דיל. המשחק השני הרבה יותר נורמלי מהבחינה הזאת אז שם בטח אין בעיה.

גם אני שמעתי שהמשחק השלישי ישלים מידע לאנשים חדשים, כל שאולי שווה לך פשוט לחכות קצת ולראות מה יהיה :)

פורסם

זה באמת מה שאעשה.. אני ממש לא גיימר, משחק שעתיים בשבוע אולי במצטבר. ויש לי רשימה של משחקים חדשים בסטים ואוריג'ין שלא שיחקתי.. כך שאני יכול להמתין. פשוט עשה לי רושם שויצ'ר זה לא משחק ששווה לפסוח עליו

פורסם

ראיתי את הסרטון ועוד כמה סרטונים בערוץ, כל הכבוד על ההשקעה.

שאלה פולשנית אם אפשר- את כל עריכת הוידאו והסאונד את עושה באופן פרטי? חלק מקבוצה? מאתר? מימון?

פורסם
  • מחבר
ראיתי את הסרטון ועוד כמה סרטונים בערוץ, כל הכבוד על ההשקעה.

שאלה פולשנית אם אפשר- את כל עריכת הוידאו והסאונד את עושה באופן פרטי? חלק מקבוצה? מאתר? מימון?

הכל לבד. וזה לא שכישורי העריכה שלי בשמיים או משהו xD הם ממש בסיסיים.

פורסם
הכל לבד. וזה לא שכישורי העריכה שלי בשמיים או משהו xD הם ממש בסיסיים.

זה ברור, רואים את זה בוידאו. סתם הייתי נימוסי.

סתם, עבודה מצוינת. ועוד יותר מרשים שזה נטו כתחביב. סחטיין.

פורסם

מסתבר שלא שמתי לב לכל הפרסומים שלך כאן, ביוטיוב אני מגיב באופן קבוע אבל למה לא להגיב גם כאן. הסרטונים מעולים ואני מאוד נהנה מהם המשיכי כך:gguyz:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים