עבור לתוכן

קל כנוצה: המחשב הנייד ששוקל 850 גרם זמין לרכישה

Featured Replies

פורסם

המתחרה הישיר של לנובו ל-Macbook החדש מגיע אל החנויות - עם הרבה יתרונות יחסיים, אבל גם תג מחיר גבוה למדי

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%9c-%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%a9%d7%95%d7%a7%d7%9c-850-%d7%92%d7%a8%d7%9d-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8/

פורסם

מהו זמן הסוללה?

איך הוא יתפקד כעבור שנה של עדכונים של מערכת ההפעלה?

איך הוא יתפקד תחת חלונות 10?

לקנות עכשיו מחשב נייד מבוסס חלונות זה טעות, עד שתגיע חלונות 10.

פורסם

באמת מעניין זמן הסוללה עם מעבד כזה ו FF כזה... מה הקשר טעות לקנות נייד מבוסס חלונות ? מיקרוסופט השיקו אתמול את ה surface 3 עם חלונות 8.1 וזה מכשיר חביב (שיהיה רק יותר טוב עם חלונות 10).

פורסם

זמן סוללה לא אמור להיות רע מדובר במחשב עם מעבד חסכוני ביותר תוסיפו לחבילה ssd ללא חלקים מכניים זוללי חשמל וכמובן מסך קטן 13 אינטש לא אמור אבל לכו תדעו עד שלא בודקים את הנושא אשית לא ניתן לדעת גם אם היצרן מצהיר על 10 שעות לא ניתן לסמוך על כך

פורסם

באמת שאין שמץ של הבדל בין נייד ששוקל 850 גרם לקילו וקצת. דווקא היוגה שהופך לטאבלט יכול להרוויח מהורדת המשקל הזו.

פורסם

יש לי סוני VAIO PRO 13 ששוקל פחות מקילו ועם מעבד I7.

הוא עלה כמעט 1500$ וזה יופי של מחשב, כל עוד הוא עובד... כי הוא התחיל לעשות בעיות אחרי שנה של שימוש.

טוב לדעת שמייצרים מחשבים בסגנון הזה, כי סוני כבר לא מייצרים ניידים.

פורסם

סופסוף שיפורים של הדגמים הקודמים :)

למישהו יש השערה למתי יגיע לחנויות בארץ?

פורסם

יש לו מודם סלולרי?

יש חריצים להוספת מודם סלולרי במידת הצורך?

- - - תגובה אוחדה: - - -

יש לו מודם סלולרי?

יש חריצים להוספת מודם סלולרי במידת הצורך?

פורסם

מכוער אבל פרקטי. לא משנה לי זמן סוללה קצר. אם הייתי מליאן הייתי קונה את זה בלי למצמץ. מחשב נייד שלם במשקל של טאבלט. :t2819:

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

פיזור חום ?

ולמה אין את הנקודה האדומה של לנובו ??!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים