פורסם 2015 במאי 710 שנים שלום יש לי כונן נייד מסוג WD. אתמול הכנסתי אותו למחשב הורדתי תמונה מהכונן לשולחן העבודה. ומשום מה הכונן ניתק את עצמו . מאז הוא לא מזוהה באף מחשב שלי { 4 מחשבים שונים ניסיתי}הכנסתי אותו לבדיקה ושיחזור . מתברר שיש בעיה בראשי הקריאה/ כתיבה וכן התחלת נזק מסוג HEAD CRASHהחברתשיחזור אומרת שיש 40% הצלחה. וזה עולה הרבה מעל ל5 אלף שקל שיחזור.שלחתי מייל לחברת WDבארצות הברית.רציתי לדעת האם מישהו יכול להמליץ לי על המקום ,אפילו בחו"ל שיכול ויצליח לעשות שיחזורים שכאלה.יש לי שם חומר ממש ממש חשוב ביגלל זה אני צריך מקום שמתמחה בסוג זה של כוננים ניידים מהחברה הזאת ...תודה רבה
פורסם 2015 במאי 810 שנים מחבר פניתי לחברות חזקות בשוק , פשוט יש לי חומר מאוד יקר עליו שאני לא יכול לוותר עליו בקלות,פניתי ל wd בבקשה להמליץ לי על אחת החברות שלה בעולם שעושה שיחזור קבצים .חשבתי אולי מישהו שמע פה על איזה חברה שנימצאת באיזה שהוא מקום שבעולם אשר מסוגלת לעשות שיחזור
פורסם 2015 במאי 810 שנים מחבר זה היה אמור להיות הדיסק גיבוי שלי, חוץ מיזה טיפשות שלא גיביתי את הדיסק גיבוי
פורסם 2015 במאי 810 שנים לי יש ניסיון טוב עם טיק-טק באזור הבורסה ברמת גן.החברה שאמורה להיות הכי טובה (ויקרה) ומשחזרת לבנקים ולמשטרה נקראת מיצי ויושבת בפלמחים.
פורסם 2015 במאי 810 שנים מחבר דיברתי עם wd כנראה אשלח את הכונן לחול לשיחזור, המלצות שwd קישרו אותי איתם
פורסם 2015 במאי 2310 שנים מחבר אז אם זה מעניין מישהו הסיפור ניגמר לקחתי את זה לחברה אחרת שיחזור ציפ מחשבים בראשון לציון . הם עשו בדיקה ונתנו לי אותה תשובה , האש בקריסה אבל ונתנו לי 95% הצלחה הם רצו 4800 שקל, ים ל כסף. בכל מקרה נתתי להם אישור . לפי מה שאני רואה לא חסר לי כלום בנתיים. הם שיחזרו את הכל אז זה שיעור יקר שעלה לי 4800 שקל. מעכשיו לומדים תודה
פורסם 2015 במאי 2310 שנים הם רצו 4800 שקל, ים ל כסף. בכל מקרה נתתי להם אישור . לפי מה שאני רואה לא חסר לי כלום בנתיים. הם שיחזרו את הכליפה מאוד. שיעור יקר, אך לפחות מוצלח, שזה לכשעצמו נדיר ב"שיעורים" מסוג זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.