עבור לתוכן

כונן נייד שהלך . מה עושים

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי כונן נייד מסוג WD. אתמול הכנסתי אותו למחשב הורדתי תמונה מהכונן לשולחן העבודה. ומשום מה הכונן ניתק את עצמו . מאז הוא לא מזוהה באף מחשב שלי { 4 מחשבים שונים ניסיתי}

הכנסתי אותו לבדיקה ושיחזור . מתברר שיש בעיה בראשי הקריאה/ כתיבה וכן התחלת נזק מסוג HEAD CRASH

החברתשיחזור אומרת שיש 40% הצלחה. וזה עולה הרבה מעל ל5 אלף שקל שיחזור.

שלחתי מייל לחברת WDבארצות הברית.

רציתי לדעת האם מישהו יכול להמליץ לי על המקום ,אפילו בחו"ל שיכול ויצליח לעשות שיחזורים שכאלה.

יש לי שם חומר ממש ממש חשוב ביגלל זה אני צריך מקום שמתמחה בסוג זה של כוננים ניידים מהחברה הזאת ...

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

פניתי לחברות חזקות בשוק , פשוט יש לי חומר מאוד יקר עליו שאני לא יכול לוותר עליו בקלות,

פניתי ל wd בבקשה להמליץ לי על אחת החברות שלה בעולם שעושה שיחזור קבצים .

חשבתי אולי מישהו שמע פה על איזה חברה שנימצאת באיזה שהוא מקום שבעולם אשר מסוגלת לעשות שיחזור

פורסם
  • מחבר

להכפיל?

מעל 12 אלף זה כבר מתחיל לצאת הרבה כסף

פורסם
  • מחבר

זה היה אמור להיות הדיסק גיבוי שלי, חוץ מיזה טיפשות שלא גיביתי את הדיסק גיבוי

פורסם

לי יש ניסיון טוב עם טיק-טק באזור הבורסה ברמת גן.

החברה שאמורה להיות הכי טובה (ויקרה) ומשחזרת לבנקים ולמשטרה נקראת מיצי ויושבת בפלמחים.

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם wd כנראה אשלח את הכונן לחול לשיחזור, המלצות שwd קישרו אותי איתם

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אז אם זה מעניין מישהו

הסיפור ניגמר

לקחתי את זה לחברה אחרת שיחזור ציפ מחשבים בראשון לציון . הם עשו בדיקה ונתנו לי אותה תשובה , האש בקריסה אבל ונתנו לי 95% הצלחה

הם רצו 4800 שקל, ים ל כסף. בכל מקרה נתתי להם אישור . לפי מה שאני רואה לא חסר לי כלום בנתיים. הם שיחזרו את הכל

אז זה שיעור יקר שעלה לי 4800 שקל. מעכשיו לומדים :)

תודה

פורסם

מעניין מה הם עושים שם. כי אם בסוף הם עשו משהו שהוא תוכנתי נטו זה סתם גניבה :)

פורסם
הם רצו 4800 שקל, ים ל כסף. בכל מקרה נתתי להם אישור . לפי מה שאני רואה לא חסר לי כלום בנתיים. הם שיחזרו את הכל
יפה מאוד. שיעור יקר, אך לפחות מוצלח, שזה לכשעצמו נדיר ב"שיעורים" מסוג זה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים