עבור לתוכן

נייד לסטודנט, 4000 שקל, כמה שיותר קל

Featured Replies

פורסם

1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. פה בארץ

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה:

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב לסטודנט. הולך ללמוד מדעי המדינה באוניברסיטת בר אילן אז כנראה שלכתוב הרבה. רוצה 12, 13 אינצ' גג

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט, לא סובל מבריק

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) אני אוהב רזולוציה גבוהה, מצד שני, אני לא יודע כמה אפשר לדחוף ב-12 13 אינצ'

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?

* משקל רצוי? כמה שיותר קל - המטרה היא להסתובב איתו הרבה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יום עבודה באיזי - אופיס בעיקר, שמונה עשר שעות של אופיס

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא שידוע לי, אבל פעם ראשונה שאני לומד איפושהו עם נייד

* Bluetooth? רצוי, תמיד נחמד

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רצוי SSD של 240GB ככה

* כונן אופטי?DOK, Nuff said

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? די ברור לי שאני אעיף את ה-WIN8 הדרעק שיהיה שם ואשים שבע, אז לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo סבבה אבל כל חברה תתאים

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) לא אוהב טאצ', אני מיושן, אבל המחשב צריך להשאר מחשב. צבע ממש לא איכפת לי

פורסם

ASUS UX305 יכול להתאים

קל 1.2KG בנוי מאלומיניום, דק 12.3ממ, 8GB RAM, מסך FHD מט IPS, סוללה חזקה אמור להספיק ל8 שעות של כתיבה, SSD 256GB, ללא חלקים נעים שקט לחלוטין.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=899714

אותו דגם רק עם 128GGB SSD, ו 4GB RAM שגם אמור להספיק לשימושי בסיסי של אופיס וכתיבה, לשיקולך מה אתה מעדיף.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=893535

המעבד במחשב הזה מהדור החדש של אינטל חסכוני מאוד בחשמל, נמצא בין ה-I3 ל-I5, לא מתאים לתוכנות עריכה כבדות, משחקים אלא יותר לשימושים בסיסיים של גלישה, אופיס, סרטים וכו'

נערך על-ידי Mentos

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

זה הגיוני שהמעבד רץ רק ב-800 מגה-הרץ?

פורסם

המעבד עובד בין 800-2000MHZ תלוי בעומס ממליץ לך לראות\לקרוא ביקורת על המחשב ולבדוק האם הוא מתאים לך.

לשימושים בסיסיים הוא מתפקד מצויין וחסכוני מאוד בסוללה.

נערך על-ידי Mentos

פורסם
  • מחבר

עם Word ו-Powerpoint הוא יסתדר?

פורסם

כן. היום גם טאבלט בסיסי מסתדר עם WORD וPOWERPOINT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים