פורסם 2015 במאי 710 שנים שלום חברים,אני מחובר עם שני מחשבים למסך הנ"ל, במצב "תמונה ליד תמונה" אני רואה את שני המחשבים בו זמנית אבל הם לא ממלאים את כל המסך.. (ניסיתי גם PIVOT וגם רגיל)השאלה אם זה אמור להיות ככה או שפספסתי איזו אפשרות בתפריט של המסך או לחילופין של כרטיס המסך?תודה מראש.
פורסם 2015 במאי 910 שנים אצלי זה ממלא את כל המסך לרוחב (מצב רגיל, לא portrait). מן הסתם במצב זה זה לא יכול גם למלא לגובה. אני לא חושב שיש אפשרות אחרת.http://www.inf.u-szeged.hu/sites/default/files/ipcglab/docs/hardware/Dell_U2410/UsersGuide/UG/operate.htmWhen in Portrait View Mode, PIP/PBP is not available.
פורסם 2015 במאי 910 שנים מחבר מוזר.. האפשרויות שאני רואה בקישור לשינויי גודל הן רק עבור PIP, לא רואה אפשרות עבור PBP. אגב גם במצב רגיל (לא portrait) לא הצלחתי למלא את המסך. כדי למלא את המסך היית צריך לשחק עם הרזולוציות? או שזה היה מלא מיד כשבחרת שתי מקורות?
פורסם 2015 במאי 1010 שנים מחבר לשטחים הריקים שמעל\מתחת התכוונתי ב"לא ממלא את המסך".. יש סיבה למה זה ככה?
פורסם 2015 במאי 1010 שנים תסביר לי איך בדיוק זה יכול להיות אחרת, כשאתה מכניס שני מלבנים קטנים במלבן אחד באותו יחס?
פורסם 2015 במאי 1010 שנים מחבר לא יודע האמת שלא חשבתי על זה זאת הייתה הפעם הראשונה שאני משתמש בפיצר הזה (שאגב הוא גאוני) אז חשבתי אולי בגלל שאני לא ממש מכיר זה ככה ויש אפשרות אחרת אבל אני מבין שאין אז נותר לי להסתפק במה שיש.. תודה על המידע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.