עבור לתוכן

company of heros 2 לא עובד

Featured Replies

פורסם

סיימתי את המשחק לפני שנה, והתקנתי שוב דרך סטים. המשחק עבד עם נפילות fps מזעזעות... בפעם השנייה שהפעלתי המשחק פשוט נתקע במסך פתיחה, בצורה שכל המחשב נתקע.

אפילו ctrl alt del לא מגיב... ניסיתי למחוק ולהוריד שוב דרך סטים, לא עבד... מה זה יכול להיות?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

נתחיל מזה שאתה מקפיץ דיון כמה שעות אחרי הפתיחה, נמשיך מזה שלא סיפקת שום פרט, ונסיים בזה שלא ציינת שניסית לחפש בפורומים של steam, של המפתחת או סתם בגוגל.

פורסם

אני לא יודע מה גרוע יותר, קפיטליזם ופרופוגנדה של המערב שמוטמעת עמוק בתוך הרפש בשם COH2, או התגובות המתנשאות של חברי הפורום שלא מועילות בדבר. מה שכן, אנשים אלה לא מבינים שלא רק שהם לא מועילים בתגובתם הגסה, אלה שמוסיפים למנוע החיפוש חומר לא רלוונטי, ובעצם סוטרים את עצמם.

בנוסף לכך, בתור מנהל פורום (לשעבר), אתה מרחיק בעצם את המשתמש מלהגיב (וזה בדיוק המקרה) עם הודעות מתנשאות.

בעניין הנושא. אם המחשב נתקע לגמריי, הייתי ממליץ לנסות לעדכן דרייברים ולבדוק את ההארדדיסק. מתי שהמחשב תקוע (ולא עושה restart לבדו), שים לב אם נורת ההארדדיסק ממשיכה לדלוק או להבהב.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה העניינית,קודם כל לא יודע אם זה קשור, אבל המשחק ברשימה שלי בסטים, והפעלתי אותו בעבר, היו לו נפילות fps, כל שאר המשחקים עובדים חלק. יצויין שאני משתמש במשתמש שלי בסטים גם על מחשב אחר, חלש הרבה יותר, ושם המשחק רץ חלק. אולי אפילו יותר טוב מהמחשב הראשי שלי. המסך הראשוני של המשחק עולה, ואז במסך של החברה Sega אני שומע רק סאונד, כולל הסאונד של התפריט ואין לי תמונה, מסך שחור, ומשם המחשב כבר לא מגיב לכלום חוץ מריסטרט.. שוב תודה. אגב, הגעתי לפורום הזה לפני שנתיים בהתחלה דרך חיפוש של בעיה בגוגל, ואף פעם לא שלחו אותי לפורום אחר, לא בסטים, ולא לפורום ישראלי. אם זה הכללים פה, שצריך לפתוח דיון כמוצא אחרון אז טוב לדעת

פורסם

אלה לא הכללים, אלא הגיון פשוט. נוח לשאול פה, אבל זה משחק של מספרים. הסיכוי שיהיה פה מישהו שנתקל בבעיה נמוך בהרבה מהסיכוי שיהיה משתמש כזה בפורום שמוקדש כולו למשחק או למפתחת שלו.

ולמשהו ענייני, לפני שנה המשחק עבד בצורה תקינה?

פורסם
  • מחבר

לפני שנה עבד תקין, היו לו נפילות fps ברמה שהמשחק קפא לשנייה אבל זה היה זניח. התפריט תמיד עבד איטי כזה... עכששי המצב כמו שתיארתי לפני כן, אין לי מושג למה

פורסם

משהו השתנה במפרט המחשב?

עידכנת דרייבר לכרטיס המסך מאז?

הדיסק עליו יושב המשחק לא מלא במקרה?

פורסם
  • מחבר

ממש לא מלא, וכל הזמן מעדכן דרייברים, דרך geforce experience. החלפתי כרטיס מסך מ770 ל970 אבל חושב שהפעלתי את המשחק על ה970 כמה פעמים

פורסם

נסה לחזור לגרסה ישנה של הדרייבר ובדוק ביצועים.

פורסם
  • מחבר

ואללה יש מצב שדרייבר של nividia דופק לי את המשחק? אז ללמה רק אצלי זה ככה? אם אני מתחיל לשחק עם דרייברים אני חושש שזה יפגע לי בביצועים של משחקים אחרים..

פורסם
  • מחבר

יצא עכשיו דרייבר חדש, לקראת wicher 3. התקנתי אותו וcompany of heroes 2 עובד ב"ה.. תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

נשבר לי מהמשחק הזה... כשהתקנתי את הדרייבר של wicher3 המשחק עבד, כשהתקנתי את הדרייבר של באטמן המשחק שוב לא עובד.. המשחק תוקע לי את המחשב, אני עושה ריסטרט, ואחרי ריסטרט המשחק עובד.. אז כשאני רוצה לשחק בו אני צריך לעבור את כל התהליך הזה.. להפעיל, המחשב נתקע, ריסטרט ואז זה עובד... מה אני עושה עם זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים