עבור לתוכן

תקלה לאחר עדכון BIOS - msi z77A

Featured Replies

פורסם

היי ,

אני מקווה שזה הפורום הנכון,

אני די עובד עצות כרגע, לאחר עדכון שנעשה דרך הUPDATE LIVE של MSI ללקוח אם, המחשב נכנס לREBOOT לופ,

יש לי אחריות על המוצר שנרכש בTMS בנתניה, בשישי האחרון הגעתי אלייהם, הם אמרו שאכן יש בעיה וצריך לשלוח ליצרן, רק שאני בטעות הורדתי את המדבקה בגב לוח האם ( פעם ראשונה ששידרגתי את המחשב בחלקים כאלה ), בTMS נתנו לי הרגשה של התנערות מוחלטת ממני למרות שהצגתי את הקבלה של הרכישה וכמובן ששמרתי את הקופסא של הלוח עם כול מה שצריך, אמרו לי תנסה לצור קשר עם היצרן אולי יעזרו לך ....

יצרתי קשר עם היצרן דרך האתר של MSI ועד היום לא קיבלתי מהם תשובה כול שהיא.

מאוד מרגיז הנושא באיחוד שביום שישי האחרון רכשתי לוח אם חדש ועוד כמה דברים ובKSP החתימות אותי על טופס לגבי המדבקות וכ'ו.

מה אני אמור לעשות ? נשמע לי אבסורד שיש לי אחריות ואני לא יכול לעשות איתה כלום, זה לא שאין לי הוכחות שזה נרכש אצלם.

אשמח לעזרה

יום טוב.

פורסם

לביוס אתה יכול להכנס?

תרשום דגם מלא.

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר

Z77A-GD65

פורסם

אתה יכול להכנס לביוס?

פורסם

1. אם המטרה היא להתלונן על TMS או KSP - יש את פורום צרכנות.

2. בקשר לבעיה - נסה לבצע איפוס ביוס (קרא בחוברת של הלוח שלך כיצד בדיוק מבצעים זאת במקרה שלך, אבל בד"כ יש ג'מפר, או מגשר בעברית, אותו יש לקצר לכמה שניות).

3. בפעם הבאה נצל את תכונת ה M-Flash שקיימת בחלק מהלוחות של MSI - היא מאפשרת לך להפעיל את המחשב מביוס שנמצא על כונן Flash בחיבור USB כך שאתה לא חייב לצרוב את הביוס קודם. בצורה כזו תוכל להימנע ממקרים בהם אתה מעדכן לגירסת ביוס לא תקינה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים