עבור לתוכן

כרטיס מסך לGTA5

Featured Replies

פורסם
אז לוקחים שני GTX 970.

חייבים להיות פוליטיקלי קורקט כשממליצים על חומרה.

אי אפשר לזרוק לאוויר "עזוב GTX 970, תוסיף עוד אלפיה ותקבל הבדל זניח".

כפי שהוכחתי ההבדל אינו זניח פלוס אתה מקבל עוד חצי ג'יגה של זיכרון

• תגובות 61
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
נכון! אם יש לך תקציב של 4000 ש"ח וספק כוח איכותי
לייתר דיוק זה 3778ש"ח(GV-N970WF3OC-4GD) ובכרטיס יחיד לעומת GV-N980WF3OC-4GD ההבדל הוא 1041ש"ח שלא שווים את התוספת ועדיף לחסוך אותם לכרטיס השני כמו שנאמר כבר.
ה970 הוא עם 4GB פשוט ה0.5GB איטיים יותר.
פורסם

לא הבנתי מה הוכחת. זרקת כמה סרטונים שרק מחזקים את הטענה שלא מוסיפים 1000 שקל בשביל ההבדל הזניח בין שני הכרטיסים. אם אתה לא יודע מה זה זניח, תביט במילון.

רוצה שיפור משמעותי? קח שני GTX 970, תקבל 90% תוספת ולא 20%.

אנחנו פה כדי לתת המלצות חכמות כלכלית למשתמשים, לא לתת להם המלצות למוצרים עם יחס עלות לתועלת כל כך מחורבן, שאנחנו נעשה להם חור בכיס בשביל הפרש ביצועים שהם לא זקוקים לו. אני יודע שב-FXP נהוג לעשות את זה.

פורסם
לא הבנתי מה הוכחת. זרקת כמה סרטונים שרק מחזקים את הטענה שלא מוסיפים 1000 שקל בשביל ההבדל הזניח בין שני הכרטיסים. אם אתה לא יודע מה זה זניח, תביט במילון.

רוצה שיפור משמעותי? קח שני GTX 970, תקבל 90% תוספת ולא 20%.

אוקיי קודם כל התקדמנו מ4.5% ל20% :) עכשיו SLI לא עובד ככה אתה לא קונה עוד כרטיס ומקבל שיפור של כ90% אתה מקבל בסביבות ה40% -50% ואם יש לו עוד 700 שקל להוציא בכיף

פורסם

השיפור מ970 ל980 הוא 10%.

השיפור מ970 יחיד לsli הוא בערך 65%, תלוי במשחק.

פורסם
אוקיי קודם כל התקדמנו מ4.5% ל20%

הייתי מאוד נדיב. הבדיקות שאני סומך עליהן עדיין מראות הבדל קטן. מספיק להיות טרחן, אתה מנסה להמליץ פה GTX 980 כאפשרות ריאלית כשבמציאות מדובר בבזבוז גמור.

כדי להבין איזה בזבוז זה, ההבדל שבין R9 290 לבין R9 290X מאוד דומה. ביום שאמליץ בטפשות למשתמש להוסיף מ-1300 ל-1800 שקלים בשביל ההבדל הזה, זה יהיה היום שארד מניהול הפורום הזה. למזלי זה לא קרה ב-7 השנים האחרונות.

פורסם
הייתי מאוד נדיב. הבדיקות שאני סומך עליהן עדיין מראות הבדל קטן. מספיק להיות טרחן, אתה מנסה להמליץ פה GTX 980 כאפשרות ריאלית כשבמציאות מדובר בבזבוז גמור.

הלינק לא עובד אך אני מנחש שמדובר בבדיקה סטטית אני ממשיך להתעלם מהעלבונות שאתה מטיח אך מדובר בדיון מתורבת ולא שוק

פורסם

הלינק תוקן, קרא את תיאור הבדיקה. זה מבחן שנעשה בצורה טובה.

ה"עלבונות" (וואו, טרחן, לא יודע איך תתמודד עם זה) מיועדים להבהיר את הנקודה, כדי שהודעות מהסוג הזה

לא מדויק 980 זה הדרך

לא יופיעו פה ובשקט ישלחו אנשים להוציא סכום הזוי (2500 עכשיו עם ה-EVGA, בקרוב 2800 פלוס על דגמים אחרים כשזה יזל) על כרטיס מסך שנותן ביצועים יותר מדי קרובים לכזה שעולה 1700.

פורסם
הלינק תוקן, קרא את תיאור הבדיקה. זה מבחן שנעשה בצורה טובה.

אוקיי מה בדבר לייב בנצ'מארק?

פורסם

אין לי מושג מה זה "לייב בנצ'מרק". הדרך היחידה שאפשר לקבל מדד אמין וקבוע כמה שאפשר היא הדרך שלו מבלי להשתמש בבאנצ'מרק המובנה. כל תרחיש עם משתמשים בעיר תמיד יהיה שונה משמעותית בין כל בדיקה.

צא מזה, אין שום הצדקה להשקעה ב-GTX 980 על פני GTX 970 ב-GTA V.

צא. מזה.

פורסם
לא מוכיח? קרא את התיאור שם בראש העמוד, אלא אם אתה קורא למבצע המבחן שקרן.

צא מזה, אין שום הצדקה להשקעה ב-GTX 980 על פני GTX 970 ב-GTA V.

צא. מזה.

ערכתי אתה לא סומך על הבנצ'מארקים שנתתי לך ואתה מתעקש להתעלם מה10% - 20% הבדל והחצי ג'יגה הנוספים נכון המחיר גבוה מאוד בארץ אך אם יש לו תקציב מה הבעיה שלך? אני באופן אישי לא סומך על באנצ'מארקים סטטים משום שיכולה להיות סצנה שתוריד את הממוצע לאחד הכרטיסים ונכון בGTA 5 ההבדל לא כ"כ גדול (אך משמעותי) אך הוא ישחק גם במשחקים אחרים

פורסם

אני לא יודע למה אתה ממשיך לקרוא לזה בנצ'מארק סטטי. נכון, הרבה פעילות אין שם, אבל אין שום דרך לבדוק בצורה של משחק רב-משתמשים ברשת כל כך הרבה חומרה ולקבל תוצאות עקביות. כשבחנתי כרטיסי מסך ב-BF גם אני נתקלתי בדילמה הזאת.

המבחן שערך שם הילברט (GURU3D) הוא מבחן טוב שמשקף בצורה טובה את ההבדלים בין כרטיסי מסך. בין אם זה אנשים שהולכים או מכוניות שעוברות. זה ההבדל, הוא לא גדל או משתנה משמעותית עם תרחישים קיצוניים יותר.

חצי ג'יגה נוספים - יתרון קטן, אני מסכים. אולי היתרון הזה יבוא לידי ביטוי בשנים הקרובות, אולי הוא לא יבוא לידי ביטוי כלל לאורך חיי המדף של הכרטיסים. גם ב-4K הוא לא מתדרדר אחורנית.

העניין הוא זה שיש לך שני מוצאים, יש לך את GTX 970 ב-1700 שקלים שנותן לך (נניח) 60FPS, ויש לך לידו את GTX 980 ב-3000 שקלים שיתן לך 70FPS. הנה, בנדיבות נתתי לו 16% יותר ביצועים, על אף שזה נוגד את רוב מבחני הביצועים הרציניים (לא יוטיובר עלום) שבוצעו. השקעה של 1300 שקלים נוספים, כן ביחס, או לא ביחס להשקעה ב-GTX 970, היא דבר מותרות בצורה קיצונית לחלוטין.

שוב, זה כמעט המחיר שבו מישהו ישלם על GTX 970, ואני יכול להבטיח לך שרלוונטיות של שני GTX 970 גבוהה משמעותית מזאת של GTX 980 בודד, ותהיה כזאת עד סוף חיי המוצר. אין פה בכלל השוואה, כש-GTA V יודע להפיק יותר מ-80% שיפור ביצועים בהוספת כרטיס ב-SLI כבר היום.

אם למישהו יש עד 2000 שקלים או קצת שיפיות להשקיע - שיקח GTX 970 או R9 290, שניהם בנקודת מחיר חזקה לביצועים בהתחשב בנתח שוק שלהם. אם למישהו יש 4000? עדיף כבר שיקח שני GTX 970 וספק כח מתאים, רק שלא ישקיע ב-GTX 980 אחד. לא במחיר הזה.

פורסם
אני לא יודע למה אתה ממשיך לקרוא לזה בנצ'מארק סטטי. נכון, הרבה פעילות אין שם, אבל אין שום דרך לבדוק בצורה של משחק רב-משתמשים ברשת כל כך הרבה חומרה ולקבל תוצאות עקביות. כשבחנתי כרטיסי מסך ב-BF גם אני נתקלתי בדילמה הזאת.

המבחן שערך שם הילברט (GURU3D) הוא מבחן טוב שמשקף בצורה טובה את ההבדלים בין כרטיסי מסך. בין אם זה אנשים שהולכים או מכוניות שעוברות. זה ההבדל, הוא לא גדל או משתנה משמעותית עם תרחישים קיצוניים יותר.

חצי ג'יגה נוספים - יתרון קטן, אני מסכים. אולי היתרון הזה יבוא לידי ביטוי בשנים הקרובות, אולי הוא לא יבוא לידי ביטוי כלל לאורך חיי המדף של הכרטיסים.

העניין הוא זה שיש לך שני מוצאים, יש לך את GTX 970 ב-1700 שקלים שנותן לך (נניח) 60FPS, ויש לך לידו את GTX 980 ב-3000 שקלים שיתן לך 70FPS. הנה, בנדיבות נתתי לו 16% יותר ביצועים, על אף שזה נוגד את רוב מבחני הביצועים הרציניים (לא יוטיובר עלום) שבוצעו. השקעה של 1300 שקלים נוספים, כן ביחס, או לא ביחס להשקעה ב-GTX 970, היא דבר מותרות בצורה קיצונית לחלוטין.

שוב, זה כמעט המחיר שבו מישהו ישלם על GTX 970, ואני יכול להבטיח לך שרלוונטיות של שני GTX 970 גבוהה משמעותית מזאת של GTX 980 בודד, ותהיה כזאת עד סוף חיי המוצר. אין פה בכלל השוואה, כש-GTA V יודע להפיק יותר מ-80% שיפור ביצועים בהוספת כרטיס ב-SLI כבר היום.

אם למישהו יש עד 2000 שקלים או קצת שיפיות להשקיע - שיקח GTX 970 או R9 290, שניהם בנקודת מחיר חזקה לביצועים בהתחשב בנתח שוק שלהם. אם למישהו יש 4000? עדיף כבר שיקח שני GTX 970 וספק כח מתאים, רק שלא ישקיע ב-GTX 980 אחד. לא במחיר הזה.

אוקיי אני לא בביתי כרגע אגיב כאשר אגיע

פורסם

ה970 הוא עם 4GB פשוט ה0.5GB איטיים יותר.

הם איטיים ולכן לא שמישים

פורסם

yoel, יש לי 980, וזה אחד מהכרטיסים עם יחסי העלות-תועלת הכי גרועים שקניתי אי פעם. פשוט בזבוז טהור של כסף.

אוקיי, זה כרטיס נהדר בסך הכל, אבל כשמדברים על מספרים בשטח ולא על תאוריה תלושה, ערך רגשי ('לי יש יותר גדול!!1') ו-buzz words שלא באים לידי ביטוי בפועל, הוא לא חזק בהרבה מ-970, בהפרש מחיר דבילי ממש. אני באמת רואה שבמצבים בהם ה-970 'נחנק', ה-980 'נחנק' לא הרבה אחריו ולא מהווה איזה קפיצת מדרגה משמעותית כלשהי, בטח ובטח כשמתחשבים בפער המחירים בין הכרטיסים. אני חושב שנוידיה עשו טעות רצינית: בשביל הפרש כמעט זניח של ביצועים בפועל, הם היו צריכים למכור את ה-970 במחיר 2500-2700 שקל ולא 1700-2000 כמו שהם עושים עכשיו.

אני לא חובב גדול של תאוריות קונספירציה, אבל אני כמעט ולא אתפלא לשמוע שהבעיה עם הזכרון ב-970 הודלפה מטעם נוידיה כדי לגרום לכרטיס הזה להחשב מעט פחות אטרטקיבי כתוצאה מהטעות באסטרטגיית השיווק שלהם שייתרה כמעט לחלוטין את הצורך ברכישת 980.

אין ספק שבשורה התחתונה ה-970 פחות טוב, נכון. אבל אם מסתכלים לאורך זמן, ה-1000 שקל הפרש האלה לא יעזרו לנו כששני הכרטיסים האלה יגיעו לסוף היכולת שלהם ולא נקבל פתאום איזה 50% פער ביצועים. עדיף פשוט לשמור את הכסף בשביל הכרטיס הבא בתור. וברצינות, אני ממש בעד הנזיפה של djelectric, מי שממליץ על 980 בשביל כל משחק שהוא למסך 1080p סטנדרטי כיום, הייתי חושב כמה פעמים לפני שהייתי מקשיב לעצה שלו בענייני רכישת חומרה בעתיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים