עבור לתוכן

כרטיס מסך לGTA5

Featured Replies

פורסם

העניין היותר חשוב הוא שזה משחק שקל מאוד להתאים אליו חומרה. כדי ב-1440P להינות מ-70-80FPS אני ממש לא צריך הרבה מאמץ. כל הכלים החשובים שקשורים לאיכות תמונה מוגדרים על מקסימום, אפילו MSAAX2, רק שמותרות בעלות חשיבות נמוכה כבויים או נמצאים בעדיפות נמוכה. ל-1080P באמת שלא צריך יותר מ-7870 או GTX 660 היום כדי לקבל 60FPS עם איכות תמונה מעולה, מי שיכול לקנות 7970 רק יכול להרשות לעצמו לאפשר עוד מעט הגדרות.

• תגובות 61
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עם 970 על 80 fps יורד לי לפעמים ל 40 fps לכמה שניות, בנהיגה בדרך כלל, אין לי מושג למה.. אבל השלמתי עם זה

פורסם

בגדול בו ננסך זאת כך :

כדי לקבל איכות תמונה טובה באזור ה 60 FPS יציב , 7970 יעשה עבודה מעולה (אפשר להוסיף אובר קלוק ובכלל פיצוץ)

כדי לשים את כל ההגדרות על הכי גבוה בלי לברבר צריך GTX 980.

אני מדבר אך ורק מנסיון אישי.

יש לך את התקציב והיכולת ? תקנה 980 , אין לך תקנה 7970 הוא יעשה עבודה !

פורסם

^Jeka Elzin פספת את תגובה #12 של djelectric.

פורסם

לא נורא :)

בכל אופן יש לי כרגע שני מערכות עם שני הכרטיסים הללו וניסיתי את המשחק על שניהם במקרה יצא שזה אותו כרטיס ^^

פורסם
אני לא חושב שהתקציב שלו זה 20 אלף שקל.

לחשוב שניה לפני שמגיבים בבקשה. אפילו אם מגיבים שטות כמו "GTX 980 על GTX 970", לפחות לבדוק דקה לפני ולראות שלהוסיף 800 שקל על פני 1700 בשביל לקבל 4.5% שיפור ביצועים, לפני שפולטים שטות כזאת. קצת אחריות על המילים שלכם, הוא עלול לקחת אותן ברצינות.

פותח הדיון, יש לך HD 7970 במחיר יחסית טוב כאן:

http://www.tms.co.il/product/13015

כל הכבוד לך שאתה מבטל את דברי על פי בנצ'מאק אחד בראבו אני לא יודע מה עובר עליך שאתה חושב שהייתי רציני כל מה שאמרתי הוא שאם התקציב מאפשר למה לא?! בכל אופן אין עוררין על כך שה980 חזק מה970 ואיך הגעת למספר המגוחך הזה של כ4.5% אני לא יודע אה כן אני בהחלט כן הסתמכת באופן מאוד לא מקצועי על בנצ'מארק סטטי אחד אז הרשה לי לעזור לך ידידי

פורסם

ההבדל בין 980 ל970 זה 5%?

פורסם

10% בערך

פורסם

מה שלגמרי גורם ליואל להיות צודק בצורה מטורפת. מי לא ישקיע 1000 שקל להבדל ביצועים כה זניח.

\סרקאסם

פורסם
תערוך שוב ותוריד את הו'.

מעניין שאתה ככה יודע את המצב הכלכלי של כולם רק לא ברור לי אם זה כולם בארץ או רק בפורום.

זניח מאוד.... אתה ממשיך להתעלם מהעובדה שיש אנשים עם תקציב גבוה במקרה הזה 3000

פורסם

אז עדיף לקחת 2 970ים אם יש תקציב

פורסם
זניח מאוד.... אתה ממשיך להתעלם מהעובדה שלאנשים יש ותקציב
תערוך שוב ותוריד את הו'.

מעניין שאתה ככה יודע את המצב הכלכלי של כולם רק לא ברור לי אם זה כולם בארץ או רק בפורום.

פורסם
תערוך שוב ותוריד את הו'.

יש אנשים ספציפים שיש להם תקציב גבוה כמו לפותח הדיון וכאשר יש תקציב גבוה למה לא לנצל?

פורסם
אז עדיף לקחת 2 970ים אם יש תקציב

נכון! אם יש לך תקציב של 4000 ש"ח וספק כוח איכותי

פורסם

אז לוקחים שני GTX 970.

חייבים להיות פוליטיקלי קורקט כשממליצים על חומרה.

אי אפשר לזרוק לאוויר "עזוב GTX 970, תוסיף עוד אלפיה ותקבל הבדל זניח".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים