עבור לתוכן

צפו: DirectX 12 בעוד הדגמה עוצרת נשימה

Featured Replies

פורסם

כאן לפני אלה שיתחילו להגיד "דברו איתי עוד 5 שנים".

שאיפות גדולות = פיתוחים מהירים

אנחנו צריכים את הצמא והדרישה להריץ דברים שכאלו במחיר כמה שיותר נמוך, זה מה שיניע את החברות להזיז את גלגלי השיניים מהר יותר.

(עיין ערך דור DX10 של סוף 2007)

פורסם

אני לא ממש מבין בתכנות או עיצוב משחקים אבל אין דרך יותר יעילה לרנדר משחקים?

עד עכשיו ההתקדמות באפקטים הויזואלים נבעה מכוח עיבוד נוסף של החומרה שנתנה למפתחים את האפשרות להעמיס יותר ויותר פוליגונים.

אין דרך יותר ״חכמה״ שתאפשר גם למחשבים עם פחות כח עיבוד להציג באיכות גבוהה?

פורסם

די קשה לשפר אלגוריתמים קיימים (של תאורה, חישובים על פוליגונים). את מירב העבודה יש להשקיע על ייעול של ה-pipeline - כל התקשורת בין ה-CPU ל-GPU ומקבול.

פורסם

לפי זה הדמו מ 2012 זה בולשיט

אני זוכר שאמרו שזה רץ בזמן אמת וכולם התווכחו שזה סתם CGI

אז אם רק עכשיו מראים דמו אמיתי שמשתווה לוידאו הזה מ 2012 אז מוכיח שהיה מרונדר מראש

בכל מקרה נקווה שה 970 יסחוב עוד מספיק זמן לפני ש DX 12 וכותרים תומכים יופיעו

פורסם

אני כבר הפסקתי להתרשם מהמנועים החדשים עד שאני לא צופה על גיימפליי בזמן-אמת.

פורסם
די קשה לשפר אלגוריתמים קיימים (של תאורה, חישובים על פוליגונים). את מירב העבודה יש להשקיע על ייעול של ה-pipeline - כל התקשורת בין ה-CPU ל-GPU ומקבול.

אז אפשר להגיד שאנחנו עדיין נמצאים ב"מירוץ הגיגה הרצים" כמו שאינטל היתה בו לפני דור ה K8 של AMD??

פשוט "ברוט פורס" מצד החומרה....

פורסם

זה תמיד היה ברוט פורס, אבל היום ההתמקדות של אנוידיה ואינטל נמצאת גם בצד של חסכון בחשמל. הן לא מעוניינות בפתרונות חזקים בעלי פליטת חום שנחשבת לגבוהה במיוחד.

פורסם

כן, יעול של ביצועים פר וואט.

מעניין מי תהיה הראשונה לשנות מגמה ולייעל אלמנטים אחרים שהם לא חומרתיים וככה לקבל יותר ביצועים פר כח עיבוד RAW (לא יודע אם יש לזה יחידת מידה. אולי flops?)

פורסם

זה תמיד קורה, עם כל קפיצת דור ויציאת דרייבר, אפילו באותה הליטוגרפיה. צריכת חשמל דומה ל-GTX 770 ול-GTX 980 צריכה להמחיש עד כמה.

בשנה הבאה או 2017, אם מה שאנוידיה אומרת יתגשם, אותה הצריכה תביא לנו כח שנמצא בשני GTX TITAN X

פורסם

איזה מצחיקים עושים בדיקה על מחשב שעולה 40000 אלף שקל הרי ברור שרוב העולם אין לו את המחשב הזה.

פורסם

זו לא בדיקה, אלא הדגמת פוטנציאל. כשמדגימים פוטנציאל מירבי לצורך הצגת יכולות, כדאי מאוד שיהיו להם הכלים המתאימים, וזה גם אומר מחשב ב-7 אלף דולר

פורסם

אמנם מכרתי את המחשב והחלטתי להיות בלי, עד ל SKYLAKE וPASCAL משופר.......... אבל כשראיתי את הסרטון הזה........... מודה שזה עשה לי את זה.... (השיפור בטכנולוגיה... בביצועים... במשאבים.... פשוט לרייר!)

פורסם

ורק עכשיו את קוראת את התגובות שלכם..... תענוג....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים