עבור לתוכן

מסך גיימניג

Featured Replies

פורסם

המסכי גיימינג שהבאת עם פאנל tn ו144Hz.

לא נגד, רשמת שאתה רוצה ips.

• תגובות 41
  • צפיות 11.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ואי לא שמתי לב .. ישמח ליסוגר את הנושא אבל אולי קצת ביקרות על המסכים והמלצה על אחד מהם?

פורסם
  • מחבר

UP

- - - תגובה אוחדה: - - -

אז ככה אחרי הרבה קיראה אני מבין כדי לי מסך של TN כי IPS לא מציע לגיימינג מה שאני רוצה ..

מחפש המלצה בין שני המסכים האלה מי יותר טוב או ביקורת עליהם "24 BenQ LED XL2430T,"24 AOC LED G2460PG

פורסם

עושה רושם שAOC מציע GSYNC והBENQ לא. .

אתה יודע מה זה GSYNC?

פורסם
  • מחבר

כן זה סנכרון בין המסך לכרטיס מסך בין הfps לzh

פורסם

לצורך תיקון קריעת תמונה, מה שעשוי להעניק לך את היכולת להימנע משימוש בVSYNC וכפועל יוצא מכך יאמץ את הכרטיס פחות ויעניק לך יותר FPS

אהבת את הרעיון ??

פורסם
  • מחבר

כן מאוד! חבל שכלכך יקר בארץ..

יש עוד מסכים מומלצים כמו זה ככה שיהיה בחירה...

כניראה ילך עליו אבל שווה תמחיר או שיש משהו שכדי לחכות לו?

פורסם

זהו שבעיניי המחיר הוא מוגזם ברמות עבור מסך FHD גודל 24 .

אתה באמת תשקיע סכום כזה כשיש לך באילת DELL 24 IPS ב860 שקל ?

בנוסף חשוב וכדאי לציין שGSYNC עדיין בחיתולים

הגיוני בהחלט שימצא ויצא בעתיד הלא רחוק פתרון קצת יעיל יותר מאשר התקן חומרתי חיצוני על גבי המסך לטובת תיקון קריעת תמונה.

רק הפניתי את תשומת לבך על מנת להכריע בהשוואה הזו כי פקטור של מחיר לא היה שם . .

פורסם
  • מחבר

ואו אתה עושה כאן בלאגן רציני אחרי שאני כבר הייתי סוגר על המסך הזה עכשיו לא יודע לאיזה כיוון ליפנות

פורסם
  • מחבר

כדי לציין שאני אילתי..

פורסם

ייתכן מאוד שלא ימצאו גם עוד 12 שנה פתרון. הפתרון הזה עובד תעשה את השיקול שלך כמה שווה לך ה144Hz ו\או gsync עם פאנל tn, אם אתה קונה מסך ips רגיל תוודא שהלאג מביקורת קטן מ15 מילישנייה כדי לא להיות בדיליי יותר מפריים.

תנסה לראות בעצמך.

פורסם
  • מחבר

ואו לא יודע מה להגיד תאמת אני מעדיף לחסוך כסף ולא להשקיע כלכך הרבה אבל אין לי מושג איך מסך לקחת של ips אבל ממש רוצה משהו טוב.. אז ביגלל זה חושב להשקיע במסך g

פורסם

במחיר הזה אתה יכול לקבל כבר IPS בגודל 27 עם רזולוציית QHD שיישאר איתך לעוד שנים ארוכות

סביר שזו הבחירה שהייתי עושה, כמה כבר תשחק וכמה כבר מפריעה בפועל קריעת תמונה אם VSYNC פועל ? (בהנחה שאין בעיית ביצועים)

IPS הוא רמה שונה לכלל השימוש אתה מבין . . . אם זה נטו נטו לגיימינג ובאמת אתה בכייון של הGSYNC עם 144HZ, לך על זה אל תעשה חשבון.

פורסם
  • מחבר

אני לא גיימיר כזה אתה יודע אני אוהב לשחק והכל אבל עושה את זה אולי שעתיים ביום אז כן אני חושב על הרעיון של 27" IPS אבל אין לי שמץ של מושג במסכים ישמח להמלצמה שיהיה למסך חיבור DisplayPort HDMI 1920x1080 מממ מה עוד חחח אם אתה יכול סתכל בהתחלה מה רציתי בערך משהו כזה ...

פורסם

P2714H ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים