פורסם 2004 במרץ 2721 שנים It's not necessary to upgrade the firmware of your opto-drive unless you meet problemאו במילים פשוטות - If it ain't broke don't fix it
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים מחבר ממה נבהלת מהכסת"ח ? גם על אקמול יש אזהרות דומות.עכשיו ברצינות, התהליך אוטומטי לחלוטין ולוקח מספר שניות ובסיומו מקבלים שיפורים בחינם.בסך הכל ליצרן יש עניין בשיפור המוצרים שלו לאחר שלב הקניה.
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים יש לי 2 נסיונות עם bios גרועאחד עם הלוח אם ואחד עם הכרטיס מסך ולקח לי המון זמן לתקן אותם למרות שהצלחתיולא כל אחד היה מצליח תאמין לי
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים באופן חד משמעי - אם אין לך בעיות אל תעדכן את הביוס (כ.מסך, לוח או כונן אופטי).זה לא משהו שעושים למען הספורט.
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים מחבר עדכנתי כבר עשרות רבות של ביוסים לצורבים, כרטיסי מסך, דיסקים, לוחות אם ובטח לעוד כמה דברים.פעם אחת אכלתי אותה עם ביוס דפוק של ABIT ללוח אבל יצאתי מזה.אני אישית מעדכן כל ביוס שיוצא ומאמין שגם המשתמשים הרציניים עושים ככה.
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים ממה נבהלת מהכסת"ח ? גם על אקמול יש אזהרות דומות.עכשיו ברצינות, התהליך אוטומטי לחלוטין ולוקח מספר שניות ובסיומו מקבלים שיפורים בחינם.בסך הכל ליצרן יש עניין בשיפור המוצרים שלו לאחר שלב הקניה. אילו שיפורים קיבלת?
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים מחבר תיכנס לאתר היצרן לפי הלינק שצרפתילכל מודל יש רשימת שיפורים לייטאון קמצנים בתיאורים בדרך כלל משפרים את התאימות של המדיות כך שפחות דיסקים נהרסים במהלך הצריבהיש שיפורים בהעתקות של פורמטים מסובכים ויש שיפורים שקשורים לתכונת OVERBURNהעדכון בחינם והרווח כולו שלך
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים הסיכויי שתיתתקל בבעיה כזו נמוך יותר מהסיכויי לדפוק את הכונן (או מה שלא יהיה שאתה מעדכן לו את הביוס).וגם אם נתקלת בבעיה, זה פשוט מאוד לעדכן לפי הצורך ולא סתם.לא מתעסקים עם הדברים האלו כשלא צריך, אתה נהנה מזה אז תמשיך לעשות את זה על הציוד שלך.אין שום צורך שאנשים סתם יתחילו לעדכן ביוסים ואחרי זה יחזרו שחומרה שלהם לא פועלת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.