עבור לתוכן

dell n5010 נכבה אחרי זמן עבודה רציף (עד שעה עבודה)

Featured Replies

פורסם

שלום

לקחתי מאחי נייד DELL N5010 הסוללה עשתה לו בעיות לא הוגדר יותר מזה

א. קניתי סוללה תואמת חלופית עם נפח יותר גדול 7000 ומשהו MA/H (הסוללה יותר גדולה פיזית מהמקורית) מישהו מניסיון יודע אם זה חרטה או אמיתי ?

ב. לגבי זה שמחשב מכבה את עצמו חשבתי אולי מחימום יתר לכן שמתי לו מן מעמד עם מאוורר שמתחבר לUSB אומנם החזיק קצת יותר אבל עדיין נכבה

מישהו מכיר את התופעה הזו? אגב כשהנייד מחובר למטען הוא לא נכבה וביטלתי את כל האפשרויות של שינה,כיבויי מסך, ואפילו עמעום.

תודה לעוזרים ושבת שלום!

נערך על-ידי Doom's_Day

פורסם

א. תלוי מאיפה קנית.

ב. המחשב נכבה בפתאומיות? אם כן אז הסוללה או בקר הטעינה כנראה דפוקים. הייתי מנסה מטען אחר כדי לשלול בעיה בו.

פורסם
  • מחבר
א. תלוי מאיפה קנית.

ב. המחשב נכבה בפתאומיות? אם כן אז הסוללה או בקר הטעינה כנראה דפוקים. הייתי מנסה מטען אחר כדי לשלול בעיה בו.

אז ככה המחשב נקנה לפניי כ4-5 שנים מבאג

לגבי איך הוא נכבה אני לא לידו כשזה קורה לכן אני לא יכול להגיד חד משמעית ממה שהבנתי מאחי הוא כן נכבה בפתאומיות

לדעתי זה לא בעיה במטען כי הוא עובד חלק בלי בעיות בזמן טעינה

הבעיה מופיעה גם עם הסוללה הישנה (המקורית) וגם עם החליפית

לכן אני יותר נוטה להאמין שזה בעיה במגעים בין הסוללה למחשב אולי בעבודה רציפה נוצר איזה ספייק שמכבה אותו?

השאלה אם זה תופעה ידועה או משהו נקודתי

פורסם

קשה לומר. תבדוק בevent viewer אם יש משהו חריג.

פורסם
  • מחבר
קשה לומר. תבדוק בevent viewer אם יש משהו חריג.

תוכל להרחיב קצת אני לא ממש בקיא במה שאמרת לבדוק (הסבר קטן ומה לראות

פורסם

יכול להיות שיש לך בעיה של חימום יתר תתקין את התוכנה speed fan היא תבדוק לך טמפרטורה והכי חשוב לבדוק בזמן שמאמצים את המחשב , עוד בדיקה שאתה יכול לעשות זה לבדוק אם יוצא אויר בצורה חופשית מפתח המאוורר או הוא סתום או לא תקין כמו שציינת הוא עובד יותר זמן כשאתה מניח מאוורר לידו ... מצרף סרטון שמסביר איך להתקין את התוכנה speed fan

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים