פורסם 2015 במאי 110 שנים שלוםלקחתי מאחי נייד DELL N5010 הסוללה עשתה לו בעיות לא הוגדר יותר מזהא. קניתי סוללה תואמת חלופית עם נפח יותר גדול 7000 ומשהו MA/H (הסוללה יותר גדולה פיזית מהמקורית) מישהו מניסיון יודע אם זה חרטה או אמיתי ?ב. לגבי זה שמחשב מכבה את עצמו חשבתי אולי מחימום יתר לכן שמתי לו מן מעמד עם מאוורר שמתחבר לUSB אומנם החזיק קצת יותר אבל עדיין נכבהמישהו מכיר את התופעה הזו? אגב כשהנייד מחובר למטען הוא לא נכבה וביטלתי את כל האפשרויות של שינה,כיבויי מסך, ואפילו עמעום.תודה לעוזרים ושבת שלום! נערך 2015 במאי 110 שנים על-ידי Doom's_Day
פורסם 2015 במאי 110 שנים א. תלוי מאיפה קנית. ב. המחשב נכבה בפתאומיות? אם כן אז הסוללה או בקר הטעינה כנראה דפוקים. הייתי מנסה מטען אחר כדי לשלול בעיה בו.
פורסם 2015 במאי 110 שנים מחבר א. תלוי מאיפה קנית. ב. המחשב נכבה בפתאומיות? אם כן אז הסוללה או בקר הטעינה כנראה דפוקים. הייתי מנסה מטען אחר כדי לשלול בעיה בו.אז ככה המחשב נקנה לפניי כ4-5 שנים מבאגלגבי איך הוא נכבה אני לא לידו כשזה קורה לכן אני לא יכול להגיד חד משמעית ממה שהבנתי מאחי הוא כן נכבה בפתאומיותלדעתי זה לא בעיה במטען כי הוא עובד חלק בלי בעיות בזמן טעינה הבעיה מופיעה גם עם הסוללה הישנה (המקורית) וגם עם החליפית לכן אני יותר נוטה להאמין שזה בעיה במגעים בין הסוללה למחשב אולי בעבודה רציפה נוצר איזה ספייק שמכבה אותו?השאלה אם זה תופעה ידועה או משהו נקודתי
פורסם 2015 במאי 110 שנים מחבר קשה לומר. תבדוק בevent viewer אם יש משהו חריג.תוכל להרחיב קצת אני לא ממש בקיא במה שאמרת לבדוק (הסבר קטן ומה לראות
פורסם 2015 במאי 210 שנים יכול להיות שיש לך בעיה של חימום יתר תתקין את התוכנה speed fan היא תבדוק לך טמפרטורה והכי חשוב לבדוק בזמן שמאמצים את המחשב , עוד בדיקה שאתה יכול לעשות זה לבדוק אם יוצא אויר בצורה חופשית מפתח המאוורר או הוא סתום או לא תקין כמו שציינת הוא עובד יותר זמן כשאתה מניח מאוורר לידו ... מצרף סרטון שמסביר איך להתקין את התוכנה speed fan
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.