עבור לתוכן

לכל מי שקנה מסך מחשב מחו"ל, האם נתקלתם פעם בצורך להחזיר אותו ?

Featured Replies

פורסם

ממה שאני מבין עלויות משלוח חבילה גדולה לחו"ל עולה יותר מאלף שקל לכל כיוון, אז כל אלו שקונים מחו"ל, מה אתם עושים ? מתפללים שלא צריך לשלו"ח לחו"ל ? שולחים דרך EMS ?

פורסם

בנוסף לדברי QttP אם מדובר במסכים הקוראנים, לרוב הבעיות הן בלוח PCB (יש שניים כאלה), ולשלוח אותו זה גרושים, בד"כ לא יבקשו ממך בכלל לשלוח אותו, ישלחו לך חדש בלעדיו.

פורסם
  • מחבר

לא דיברתי על שימוש ב EMS ימח שמם (מעדיף להשתמש בפח אשפה, יותר סיכוי שזה יגיע ליעד)... כל חברה אחרת.

פורסם

מי דיבר על EMS? דואר רשום רגיל.

פורסם
  • מחבר

אני אתקן.... אם EMS זה זבל צרוף, אז בטח רמה אחת מתחת יהיה דפוק לא פחות (משמע אני לא אשתמש בזה). אם משהו זול יותר מכל המתחרים, כנראה שגם השירות שתקבל איתו יהיה חרא יותר מהאחרים (אני לא מדבר לצערי באופן תאורתי). אני מבין שלא דרך דואר ישראל זה פשוט לא משתלם.

לגבי מי שדיבר על ה PCB, ומה לגבי פיקסלים שרופים ? אז צריך לשלוח את הכל....

פורסם

פיקסלים שרופים - לרוב צריך פשוט לחיות עם זה. להחליף מסך על פיקסל שרוף, לרוב כהה, שלא רואים בכלל אם לא מנסים - זה די מטומטם בכל מקרה.

אבל טוב, הבנו ששירות הדואר הוא זבל צרוף ולא לרמתך. :) אם כן, אני חושב שהדבר הנכון לעשות במקרה שלך הוא מה שהצעת בעצמך. יתקלקל המסך? שים אותו בפח אשפה וקנה חדש.

בהצלחה ברכישה ואל תשכח לעדכן אותנו ברשמים. :xyxthumbs:

פורסם

כל המסכים הקוריאניים שקניתי עובדים עד היום. היתה לי תקלה עם מסך אחד כי דפקתי לו את הלוח PCB בטעות (בגלל מתקן עצמאי למסך,לא עשו הגנה ללוח מהברגים)

והזמנתי כזה חדש מהמוכר..אחרי שעברו שנתיים או קצת יותר מאז שקניתי אותו ממנו.

שלח לי אותו עם פדקס והגיע תוך 3-4 ימים מרגע ההזמנה. עלה לי רק $20 כולל משלוח.

אם אתה רוצה לקנות מסך מושלם אז תקנה PERFECT PIXEL שעולה קצת יותר אבל ראש שקט.

אני לא קניתי כאלה וכל מה שיש לי בסדר גמור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים