עבור לתוכן

כמה המחשב שלי שווה?

Featured Replies

פורסם

מעבד: Intel® Core™ i3-530

לוח אם: Gigabyte GA-H55M-S2H

זיכרון: שני סטיקים של G.Skill F3 2GB בתדר 1333MHZ

כרטיס מסך: מובנה בלוח

דיסק קשיח: ללא

קירור למעבד: Arctic Alpine 11 Pro

ספק: CHIEFTEC 400W APS-400S

מארז: CoolerMaster

תודה רבה

פורסם

250-300

פורסם
  • מחבר
250-300

איך הגעת לזה? רק את הזיכרונות לבד אני מוכר כמעט במחיר הזה

פורסם

4GB עולה היום 180 שח חדש עם אחריות. מי שיקנה ממך את הזכרונות לבד ב 250-300, תן לי את הטלפון שלו, אני מעוניין למכור לו גם כמה פריטים

פורסם
איך הגעת לזה? רק את הזיכרונות לבד אני מוכר כמעט במחיר הזה

ידידי, אם באת לקבל רעיון בכמה אתה יכול למכור את המחשב שלך אז קיבלת.

אם באת להיעלב מכמה הציוד שלך ישן ולא שווה עשירית ממה שהוא עלה במקור, שחרר.

פורסם
  • מחבר

אין בעיה, תמצא לי כזה מחשב בכזה מחיר ואני קונה 10 כאלה, +משלם לך תיווך.

אל תזרקו סתם מחירים, יכול להיות שאתה לא היית קונה את זה, זה לא אומר שזה לא שווה. ביד2 וגם פה בפורום מוכרים מחשבים הרבה יותר חלשים E6600, DDR2 וכד' במחירים 700-1000 ש"ח

נערך על-ידי צביקה3

פורסם

ביד 2 מפורסמים מחשבים במחיר הזה.

בפועל הם לא נמכרים.

פורסם
  • מחבר

אפשר לסגור את הדיון הזה. אנשים כותבים מהבטן ולא מהראש. חסר טעם

פורסם

תפסיק בבקשה להוציא את דיבת משתמשי האתר לרעה ועיין בדיון הזה

ואם אתה ממש ממש עקשן, תפרסם את זה ב1000 ש"ח ועוד שנתיים כשימאס לך להסתכל על זה תזרוק את זה לפח.

רק לשבר את אוזנך, אני רכשתי מחשב יד שניה עם מפרט יותר חזק משלך ב400 ש"ח לפני יותר מחצי שנה

מעבד i5-650

לוח אם של אינטל (לא זוכר את הדגם במדויק)

4GB זיכרון ראם

250GB דיסק קשיח

מארז וספק HTPC קטן ולעניין.

נערך על-ידי דובי770

פורסם
  • מחבר

בבקשה תראה לי בן-אדם אחד שפוי שמבין בתחום ומוכר בכאלה מחירים.

אתה יכול ללכת לכל חנות שמוכרת יד-שנייה ולראות שאלו המחירים-והם מוכרים מאות בכל חודש.

זה שאתה השגת משהו טוב במחיר זול-או שזה מישהו שממש לא מבין בתחום ונדפק, או שהוא היה ממש לחוץ למכור. בד"כ אין דברים כאלה.

אם למישהו יש מחשב דומה במחירים כאלה-כמו שאמרתי אני קונה 10 ומשלם תיווך

תחפשו פה בטריידזון-בהצלחה

פורסם

בוא'נה צביקה, נשמע כאילו אתה ממש מבין בתחום.

נערך על-ידי אביב גפן

פורסם

מעבד 100, לוח אם 100, זיכרון 20 (אולי 40...) , קירור 20, מארז וספק - 100.

400 שקל מקסימום וסגור עיניין. זאת המציאות. אם אתה רוצה לתמחר ביותר - זו זכותך.

פורסם
בבקשה תראה לי בן-אדם אחד שפוי שמבין בתחום ומוכר בכאלה מחירים.

אתה יכול ללכת לכל חנות שמוכרת יד-שנייה ולראות שאלו המחירים-והם מוכרים מאות בכל חודש.

זה שאתה השגת משהו טוב במחיר זול-או שזה מישהו שממש לא מבין בתחום ונדפק, או שהוא היה ממש לחוץ למכור. בד"כ אין דברים כאלה.

אם למישהו יש מחשב דומה במחירים כאלה-כמו שאמרתי אני קונה 10 ומשלם תיווך

תחפשו פה בטריידזון-בהצלחה

צביקה, אתה יכול להיכנס כמעט לכל חנות מחשבים ולראות איך מתמחרים מחשבים בצורה מוגזמת. זה לא אומר שזה מה שהם שווים, גם אם אנשים קונים אותם.

השם של התת-פורום פה זה "כמה המחשב שלי שווה" וזו ההערכה שהאנשים נותנים. יכול להיות שאפשר להצליח למכור ביותר ויכול להיות שלא תצליח למכור כלל... אבל אם מישהו מוכר משהו במחיר מסויים או אם מישהו קונה משהו במחיר מסויים זה ממש לא אומר שזה מה שזה שווה.

המחשב שלך דיי ישן עם רכיבי low-end. הוא לא שווה יותר מ400-450 שקל. אני בטוח שאם תנסה תוכל לתפוס מישהו שקצת לא מבין ולמכור לו ביותר מזה אבל זה לא משנה את השווי האמיתי של המחשב שלך.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

לפי ההיגיון שלכם דירה בתל-אביב אמורה לעלות כמו דירה בבאר שבע כי זה "כמה שזה שווה לי" למרות שכולנו יודעים שאף אדם שפוי לא מוכר דירה בתל-אביב בכזה מחיר ולכן המחיר בשוק הוא יותר מה"מחיר האמיתי".

גם כאן אתם ממשיכים לטעון ש"זה המחיר ואין מה לעשות" - בבקשה אם אתם טוענים שזה המחיר תמצאו לי מישהו שמוכר במחיר הזה ואני מוכן לקנות ממנו כמה מחשבים. אם אף אחד לא מוכר בכאלה מחירים אז זה לא המחיר האמיתי ולא משנה כמה הודעות תמשיכו לשרשר פה

פורסם

בטעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים