פורסם 2015 באפריל 3010 שנים שלוםיש לי מחשב דיי ישן שנמצא בסלון כסטרימר.מותקן עליו win 7 אני משתמש בו רק בkodi.אני יודע שלינוקס מערכת קלה יותר ורציתי לדעת אם זה יעזור למחשב לעבוד מהר יותר (הוא נורא איטי )המפרט של המחשב (נקנה לפני 7 שנים )מעבד: AMD phenom quad q9650Ram: 2gb 400 mhzכרטיס מסך של gigabyte hd4550כדאי להתקין (ממש במקום הווינדוס )? יש איזשהו מדריך?
פורסם 2015 באפריל 3010 שנים לינוקס אכן מערכת די קלילה, ויש מצב שתעבוד לא רע בכלל על המחשב שלך.תתקין בdual boot לפני שאתה מתפטר מהwindows כדי להיות בטוח.https://help.ubuntu.com/community/WindowsDualBoot נערך 2015 באפריל 3010 שנים על-ידי OvO
פורסם 2015 באפריל 3010 שנים ^ubuntu היא הכבדה מבין ההפצות ולא בדיוק המומלצת לשימושים שלו.אם אתה מעוניין להריץ רק KODI אז ההפצה שאתה מחפש היא openelecאם אתה צריך קצת יותר מזה אז linux mint היא הפצה טובה.האופציה הנוספת היא ההפצות הקלות יותר של ubuntu. כלומר lubuntu או xubuntu
פורסם 2015 באפריל 3010 שנים מחבר אוקייאני לא רוצה בכלל ווינדוס על המחשב. אז פשוט לפרמט לגמרי את המחשב ואז להתקין unbuntu? או שעדיף openelec? לא יהיו בעיות של דרייברים?
פורסם 2015 באפריל 3010 שנים מחבר כרגע המחשב לוקח לו מלא זמן לעלות, לפתוח אפילו את הדפדפן או תיקייה לוקח דקה לפחות ובמילא אני רק צריך את המחשב לkodi
פורסם 2015 באפריל 3010 שנים איזה בדיוק מעבד יש לך ? Q9650 הוא מעבד של אינטל לא של AMD. נניח בכל מקרה שהוא מרובע ליבותוינדוס נקי (ללא דברים מיותרים שמותקנים ברקע ומכבידים עליו) אמור לעבוד בביצועים טובים ללא איטיות על מחשב כזה. אם הוינדוס ישן (נניח נמצא עליו מאז השימוש הקודם במחשב לפני שהפך ל HTPC), פירמוט והתקנה מחדש של הוינדוס יכול להיות כל מה שצריך לתיקון הבעיהמה שכן, בדוק מצב של הדיסק הקשיח - דיסק לא תקין יכול להביא לכך שהמחשב יהיה איטי גם אם מערכת ההפעלה נקיה (וזה יכול לקרות גם אם לינוקס). בדוק למשל תקינות SMART על ידי תוכנה מתאימה כלשהיאהמחשב מתאים כמובן גם ללינוקס
פורסם 2015 באפריל 3010 שנים יש לו amd phenom 9650 לדעתי, הוא טעה עם הq, ואם כך הדבר המעבד הזה חלש מהq9650 בלא מעט. נערך 2015 באפריל 3010 שנים על-ידי OvO
פורסם 2015 באפריל 3010 שנים גם אם הוא חלש יותר, לא אמורה להיות כל איטיות בהרצה של מערכת ההפעלה ופתיחת דפדפן. אם יש איטיות בפעולות אלה מערכת ההפעלה לא תקינה / יש בעיית חומרה
פורסם 2015 באפריל 3010 שנים סביר להניח שהקשיח כבר מגמגם. KODI עובד חלק על מכשירי אנדרואיד חלשים ו-raspberry pi.
פורסם 2015 במאי 110 שנים אפשר לבצע בדיקה זריזה יותר עם HDTUNE לבדיקת הביצועים של הדיסק. נפילות במהירות הקריאה (או הכתיבה) מעידות על דיסק גוסס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.