עבור לתוכן

המלצה להארדיסק פנימי 2T + הארדיסק חיצוני 1T

Featured Replies

פורסם

שלום,

אז נדפק לי ה Seagate ST2000DM001 2000 W241DC5F ושלחתי למקום שעושה שחזור (שדדו אותי, רק אין מה לעשות כשיש חומר מוזיקלי שעבדו עליו שנים)

אני מחפש לקנות הארדיסקים חדשים וחזקים.

הוצע לי מהמקום עצמו:

1. דיסק פנימי 2.5SATA – TOSHIBA . DISK DRIVE :MQ01ABD100 עלות 472 ₪

2. דיסק חיצוני2.5USB – WD . "בגלל זה במארז אני לא יכולה לרשום לך את המודל דיסק עצמו אלא רק של המארז WDBUZG0010BBK"

המחירים נראים לי דיי מוגזמים, למרות שהניסיון שלי עם טושיבה וWD הם לטובה. אני פשוט לא מכיר את הדגמים מקרוב.

רציתי לשאול אם אתם מכירים משהו שהוא יותר טוב, רצוי מחנות באזור של נתניה (KSP הכי קרוב לי לעבודה).

שהוא יותר טוב בטווח של אותם מחירים. קצת יותר קצת פחות.

אני אפרט:

1. אני צריך הארדיסק פנימי של 2T שיהיה חזק מאוד. טווח המחירים הוא גג עד 600.

לא SEAGATE !

(ציינתי בתחילת הפוסט את הדגם הישן שלי למקרה שיש הבדל בחיבורים בתוך המחשב ללוח אם)

2. הארדיסק חיצוני 1T. אני מחפש משהו פשוט סהכ, לשים בסלון ולעלות אליו סרטים/סדרות.

פורסם

אם שום הרדיסק אי-אפשר להיות בטוח ב-100% שהוא לא ימות.

אם אתה רוצה להימנע משחזור נוסף עוד כמה שנים תגבה את המידע שחשוב לך.

ניתן גם לעשות RAID1 על שני דיסקים, כך שאם אחד ימות המידע יישמר - זה לא בא במקום גיבוי, אלה כאמצעי נוסף.

לעניין ההמלצה על הדיסקים - אם חשוב לך האמינות, הייתי הולך על WD Black, יקר יחסית אבל מהיר ורמת האמינות גבוהה

לדיסק חיצוני - כל דיסק של WD בחיבור USB3 יעשה את העבודה.

פורסם
  • מחבר

לעניין ההמלצה על הדיסקים - אם חשוב לך האמינות, הייתי הולך על WD Black, יקר יחסית אבל מהיר ורמת האמינות גבוהה

לדיסק חיצוני - כל דיסק של WD בחיבור USB3 יעשה את העבודה.

לוקח בחשבון את העניין של הBLACK אני האמת דיי חם עליו כבר תקופה.. חח

אבל אשמח לשמוע עוד המלצות.

לגבי החיצוני שהחברה הציעה לי, המחיר שהם הציעו הגיוני?

למה USB3 זה חשוב?

פורסם

לגבי המחיר תראה כאן :

http://ksp.co.il/?select=.1033..146..147..691..371..373.&list=1&sort=2&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

Western Digital My Passport Ultra בנפח 1TB עולה 360 ש"ח, דיסק מסדרת Elements שהציעו לך יותר זול, עולה 345.

לא מצאתי בכמה הציעו לך ?

USB3 הרבה יותר מהיר

פורסם
  • מחבר
לגבי המחיר תראה כאן :

http://ksp.co.il/?select=.1033..146..147..691..371..373.&list=1&sort=2&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

Western Digital My Passport Ultra בנפח 1TB עולה 360 ש"ח, דיסק מסדרת Elements שהציעו לך יותר זול, עולה 345.

לא מצאתי בכמה הציעו לך ?

USB3 הרבה יותר מהיר

לוקחים על זה

472 שח כמו הפנימי.

שוד לאור יום!

אני לא קונה מהם קיצור.

עוד המלצות מיוחדות לגבי הפנימי?

אני נראה לי בסוף אשקיע בBLACK

רק אשמח לשמוע אם יש מישהו שחולק על דעתו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים