עבור לתוכן

בעיה בטורנט עם אורנג'

Featured Replies

פורסם

יש לי חבילה באורנג 100 מגה ואני לא מצליח לעבור ב UT הורדה ב 2.5 מגה בייט לשניה זה תמיד משחק בין 100KB - 2.5MB לשניה

אני אמור לקבל 12.5MB לשניה !!!!

דיי נמאס לי מהספקי אינטרנט האלה ...

זה הכאילו יש לי חבילה בפועל של 20 מגה ביט ולא 100 .

נראה לי אני ארד עם התשתית ל 20 מגה ממילא הכול על הנייר עדיף לשלם סכום נמוך יותר .

אפילו בדקתי לא הורדה רק גלישה צפיה בשידורים אונליין מחשב בממוצע לא צריך יותר מ 1 מגה ביט לשניה !!! זאת אומרת היום חבילה של 5 מגה ביט לגלישה זה מעל ומעבר .

וזה גם בהנחה שיש גם מחשבים ברשת .

ממש עקבתי אחרי הרשת שלי הממוצע זה 100KB בייט לשניה וממש גלשתי חופשי זה בלי הורדות טורנט וכאלה...

יש ספק אינטרנט שאפשר להגיע איתו בטורנט ל 12.5 מגה בייט לשניה ? י

פורסם

דרך תשתית סלולרית?

פורסם
  • מחבר
דרך תשתית סלולרית?

תשתית קווית מחשב

דרך מודם סלולארי אפשר לקבל 100 מגה ביט ? טוב לדעת .

פורסם

1) אולי זאת המהירות שאתה יכול לקבל מPUBLIC TRACKERS בדרך כלל(2.5MBYTE/S זה לא רע בכלל מטראקר פומבי באופן כללי).

2) אולי אינטרנט קווי דרך מי שידוע כאחת מחברות הסלולר הנצלניות בעולם, זה לא כל כך חכם, כי הגדרות הניצול שלהם +++.

3) אולי זה גם וגם, ואם תוריד מTL זה כן יוכל לתפוס מהירות מקסימלית.

אני בהוטנט בעיקרון מוריד חופשי.

בPublic trackers אני לפעמים מקבל מהירויות בינויות+, ולפעמים גם יבש כמו שאתה מתאר.

זה מאוד תלוי בקובץ ומצב המקורות.

נדיר שאני מקבל שם מהירויות ממש גבוהות, וגם אלו לא מחזיקות הרבה זמן באותה ההורדה.

בTL אני תמיד מקבל מקסימום, או קרוב לכך.

אי אפשר למדוד כמו שאתה מודד ללא ידיעה ודאית שלטורנט יש המוני SEEDERS עם UPLOAD גבוה, ושתמיד הם אמורים לרדת במקסימום מהירות.

בכל מקרה אי אפשר לצפות למהירויות גבוהות מPUBLIC TRACKERS.

אם אתה רוצה את האפשרות להוריד טורנטים במקסימום מהירות, תצטרף לPRIVATE TRACKER טוב ומומלץ, ותתחיל גם אתה להעלות.

בPUBLIC TRACKERS אתה תלוי בנדבות של הנחיל.

אם יש שם מעלים נדיבים עם UPLOAD גבוה לאותה ההורדה תוכל לקבל מהירות גבוהה.

אם יש המוני SEEDERS בגלל שההורדה חדשה פופלרית ובדיוק סיימה הזרעה נרחבת, רק אז תוכל לקבל מהירויות גבוהות גם ללא UPLOADERS מהירים ונדיבים.

אחרת מה שקורה זה שהטורנט נמצא בDECLINE, הדרישה אליו יותר גבוהה מההיצע, איכות המשתפים בUPLOAD נמוכה, והם בדרך כלל גם מחלקים את הUPLOAD החלש שלהם עם כמה טורנטים אחרים במקביל, או מגבילים לUPLOAD מאוד נמוך מטעמי קמצנות/ביצועים/נוחות.

בTRACKERS פרטיים, יש אינטרס לאנשים להעלות כדי שיוכלו להוריד(כי יש RATIO של תן וקח, אתה לא יכול להוריד כמה שאתה רוצה בלי לעשות חשבון).

לכן עוצמת הUPLOAD הזמינה לטורנטים באותם אתרים יכולה להיות גבוהה פי כמה וכמה מאתרים פומביים, ואם האתר הפרטי מספיק גדול ובשל, אפשר לקבל שם כמעט תמיד מהירות מקסימלית על כל טורנט.

מעבר לכך, בטראקרים פרטים נמצאים רוב!! האנשים בעלי UPLOAD גבוה במיוחד(אלו עם קווים עסקיים יקרים, ו/או חבילות סימטריות).

לכן אני קורא לאלו עם הקווים הסימטרים או UPLOAD גבוה שמעלים בטראקרים פומביים "נדבנים".

כי הם עושים זאת לטובת הציבור ללא שום רווח אישי.

אלו יחסית נדירים, ובדרך כלל ממקדים את המאמצים שלהם בדברים חדשים/פופולרים/איכותיים במיוחד.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר

רגע רגע יש אתרי TORRENT ששם מורידים קבצים לא ?

http://www.ebizmba.com/articles/torrent-websites

מה זה PRIVATE TRACKER ?

זה אתרי הורדה מיוחדים ? לא ממש הבנתי

ותאמין לי אני מוריד קובץ עם SEED מאוד גבוה ואני מקבל גג 2.5 מגה בייט לשניה

אתה מתכוון לזה ? מה זה אומר ?

ojjvh0.png

ואיך אני מגיע ל PRIVATE TRACKER

PRIVATE TRACKER זה בתשלום ?

אני מנסה לעזור לחבר ? אני אישית רק גולש

נערך על-ידי iveco

פורסם

יש אתרים בהם לא צריך להרשם.

הטורנטים שבהם מובילים לTRACKERS פומביים.

TRACKER זה שרת שמרכז את הפעילות בין המורידים.

הוא בעצמו לא מעביר לך את הקובץ, הוא רק משמש כמקפצה לחיבור בין מורידים/מעלים של כל טורנט.

יש אתרים בהם צריך להרשם, וכל הורדת טורנט עובדת מול TRACKER פרטי שלהם, שעובד על פי הכללים שלהם.

לכל אתר טורנטים פרטי יש כללים משלו, אבל בעיקרון מדובר על מערכת תן וקח כלשהיא, שמעודדת משתמשים להעלות כמה שיותר כדי להגדיל את היצע הUPLOAD של הTRACKER.

התוצאה היא שהUPLOAD הפוטנציאלי באותם אתרים(כשהם מבוססים ומצליחים) גדול פי 1000 מאתר פומבי.

לכן משתמשים עם UPLOAD גבוה, וכאלו עם DOWNLOAD גבוה גם כן(של 200-500-1000) באופן טבעי יורידו ויעלו שם, כי כך הם יקבלו מהירויות גבוהות יותר בתמורה לUPLOAD הגבוה שלהם.

בגלל זה גם יש לא מעט משתמשים להם קווים עם UPLOAD נמוך(כמו בישראל למשל), ששוכרים SEEDBOX כדי להעלות כמויות גדולות ולקבל RATIO/BUFFER גדול שיאפשר להם להוריד הרבה ומהר מתי שהם רוצים וכמה שהם רוצים.

עכשיו אתה שואל, איך זה שיש באתר פומבי 200 SEEDERS ועדיין אני מקבל רק 2.5MB ולא 10MB?

כי הTRACKER מנתב לך בכל רגע נתון מספר נמוך יחסית של SEEDERS, ואלו ברובם בעלי UPLOAD מאוד מוגבל, וחלקם הגדול גם על הגדרות UPLOAD נמוכות ומוגבלות ע"י משתמש.

וגם כמעט ולא קיימים של SEEDBOXES כי לאף אחד כמעט אין אינטרס(חוץ מחבורת נדבנים נדירים).

בנוסף, טראקרים פומביים נוטים לעשות MIX כל הזמן בין המקורות, כך שגם אם תקבל מקור עם UPLOAD גבוה, לא בטוח שתקבל אותו להרבה זמן.

מעבר לכך, יש מצב שספקיות אינטרנט עושות משהו על הקו כדי לעודד נפילת CONNECTIONS בין משתפי קבצים, וכך מורידים את הפונטנציאל לקבל מהירות גבוהה מהSWARM. (דבר שבPRIVATE TRACKER לא יזיז לפוטנציאל במילימטר, כי הפוטנציאל עצום פי 1000 מהיכולת שלך להוריד גם אחרי ההתערבות של הISP).

כך שבסופו של דבר לא מובטח לך לקבל מהירויות גבוהות של ממש גם עם הרבה SEEDERS בטראקרים פומביים.

בטורנטים מאוד פופולרים(כמו למשל GAME OF THRONES), בזמן שהם עוד טריים, יש לך סיכוי הרבה יותר גדול לקבל מהירות הורדה גבוהה בטראקר פרטי.

בטורנטים שאינם פופולרים, שכבר לא נמצאים בשיא שלהם, יש לך סיכוי הרבה יותר נמוך לקבל מהירות הורדה גבוהה.

רק שתבין, ש2.5MB לשניה(לא מגה ביט, מגה בייט!) זה הרבה מאוד יחסית מטראקר פומבי.

ואין סיבה לחשוב שזאת מהירות לא טובה.

אם אתה בכל זאת רוצה מהירות מקסימלית, לך תעשה חשבון בTRACKER פרטי.

אם אתה מוריד הרבה זה לא פיתרון מושלם, כי לא תוכל להעלות בהתאם לכמות שאתה מוריד.

אבל אם תוריד שם רק דברים שאתה רוצה מייד, ואת כל השאר תוריד מTRACKER פומבי כי לא איכפת לך שהם ירדו באיחור של כמה שעות או למחרת, אז תוכל לשמור על RATIO סביר גם באתר פרטי.

יש אתרים בהם החוקים קצת פחות נוקשים, והם רק דורשים שתעלה 24 שעות אחרי שהורדת, לא משנה כמה הצלחת להעלות בפרק אותו הזמן.

לאלו אולי פוטנציאל יותר גבוה פי כמה וכמה מפומביים, אבל פחות חזק מפרטיים נוקשים כמו TL.

להרשם לTL זה סיפור כי אי אפשר להרשם ללא הזמנה.

ומי שמזמין אותך אחראי להתנהותך.

אם ניסית לרמות כדי להשיג RATIO, או עברת על החוקים באופן שמזכה אותך בBAN, גם מי שהזמין אותך יקבל BAN.

לכן מי שחשבון הTL חשוב לו לעולם לא יתן לך הזמנה ללא סיבה טובה.

מישהו הזכיר לאחרונה את IPTORRENTS.

אלי תבדוק את זה.

על פי מידע שאתר אחר נתן עליו, זה אתר "קל" לשמור על RATIO איתו.

בעוד שTL מוגדר כ"קשה".

לפני שאתה מתחיל להוריד, קרא את כל החוקים שלהם.

את התוכנות הורדה המורשות שלהם.

את ההגדרות שצריך לבטל בהם(כדי שלא יהיה תעבורה ממך אל מחוץ לאותו הTRACKER למשתמשים פומביים).

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר

רגע אז לפי מה שאתה רושם אין לי סיכוי להוריד יותר מ 2.5 מגה בייט לשניה ? גם אם יהיה לי 200 מגה ?

זאת אומרת ב PUBLIC TRACKER אני יכול לקחת מ HOT חבילה של 20-30 מגה ולא צריך יותר

100 מגה לפובליק טראקר זה לא מציאותי בכלל

נערך על-ידי iveco

פורסם

יש סיכוי, אבל הוא יחסית נדיר.

זה יהיה רק בהורדות מאוד חמות.

סדרות טלוויזיה למשל בלילה/בוקר אחרי שידורם.

לפעמים גם במהלך היום או יום יומיים אחרי.

יש גלים שבאים והולכים כל פעם שמשהו יוצא.

בדיוק כמו זריקת אבן למים.

אתה בעצם רוכב על גלים.

הגלים בטראקרים פומביים מתרחשים בנוזל בוצי.

הגלים בטראקרים פרטיים מתרחשים במים זכים בחלל.

מדי פעם גם באגם בוצי אם נפלה אבן גדולה אפשר לתפוס גל גבוה.

אבל זה לא מקום טוב לגלוש בו באופן קבוע אם אתה מנסה לשבור שיאים.

מצד שני, רוב ההורדות לא ממש איכפת אם ירדו עכשיו או עוד כמה שעות, או אפילו מחר.

אצלי לפחות זה המצב.

אז אני פתרתי את הצורך בהורדות מהירות ע"י שמירה על RATIO טוב עם טראקר פרטי הנחשב למספר 1 בעולם.

ואת כל השאר אני מוריד מהפובמי.

אולי יש פרטיים כמו IPTORRENTS שמאפשרים RATIO פחות נוקשה, שמספק את הצורך המלא של מורידים כבדים ללא UPLOAD סימטרי.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר

שיאים ?

ציפיתי לפחות להוריד ב 7-8 מגה בייט לשניה , יש לי 12.5 מגה בייט בחבילה 100 .

להוריד רק ב 2-2.5 מגה לשניה זה עלוב אני מתבייש לספר לאנשים

עוד מעט יהיה לי אינטרנט UNLIMITED חברת החשמל ה PRIVE TORRENT יתחננו שאני יהיה שם עם 100 מגה UPLOAD סימטרי

נערך על-ידי iveco

פורסם

זאת התוצאה של עולם בו הקוי אינטרנט של רוב האנשים, לא רק שהם לא סימטרים, הם בעלי UPLOAD RATIO עלוב מאוד.

תראה אצלנו, 100 הורדה, 2 העלאה.

איך אפשר שכולם ישתפו קבצים ויקבלו מהירות מקסימלית כל הזמן?

רק ע"י העלאה פי 50 ממה שאתה מוריד בכל טורנט זה יכול להגיע לשוויון.

ורוב האנשים לא ישאירו את הטורנט להעלות פי 50 זמן ממה שהם הורידו.

כשלכולם יהיה אינטרנט סימטרי המצב ישתנה מהקצה אל הקצה.

אבל סך הכל המצב לא גרוע בכלל בטורנטים פומביים.

היה הרבה יותר גבוה בעבר.

נדיר שאני מוריד משהו שלא יורד תוך כמה שעות גג.

סדרות יורדות ממש בטיל לפעמים, אפילו מתקרב למהירות מקסימלית.

לפני 10 שנים הייתי יכול לחכות ימים עד שטורנטים לא מהירים ירדו לפעמים.

היום זה עניין של גג כמה שעות בטורנטים שאינם יבשים לגמרי.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר

אז בין 1-3 מגה בייט לשניה בטורנט ציבורי נחשב טוב ?

אז שוב נשאלת השאלה למה צריך 100 מגה ? ממילא זה רק על הנייר 20-30 מגה עדיף ?

פורסם

נחשב מצב טוב מאוד, כי אתה תקבל את הקובץ בזמן סביר מאוד.

אם אתה מנהל חכם את ההורדות שלך כך שתמיד יהיו לך סרטים וסדרות שעדיין לא צפית בהם, אז הDELAY של שעה פה שעה שם לא משנה שום דבר מבחינתך.

רק כשאתה רוצה דברים עכשיו!!! מיד!!! הבדלים של 10-20-30-60-120 דקות מתחילים לעלות לך על העצבים.

וגם אז יש לך פיתרון לכך.

טראקרים פרטיים...

למה צריך 100?

קודם כל כי ספקיות האינטרנט עושות קווץ' לכל חבילה בהתאם.

אם תיקח 30 מגה במקום 100 אתה עלול למצוא את עצמך עם עוד יותר חנק לקו.

זה לא שהתקרה נמוכה יותר, גם הרצפה נמוכה יותר בחבילות הנמוכות.

ממילא ההבדל בין 30 ל100 מגה במחיר כמעט ואינו קיים.

תחשוב על זה כ"מס I FK U LESS".

ומעבר לכך, אתה יכול להוריד כמה דברים בו זמנית וכן להצליח למקסם את הקו.

אם אתה עכשיו יושב שעתיים להכניס להורדה סרטים טובים שלא ראית עדיין.

ופתאום יש לך רשימת הורדה של 20 טורנטים.

טוב שיש לך תקרה גבוהה יותר.

אם אתה מוריד מטראקר פומבי במהירות לא גבוהה, ופתאום מתחבר ל20 דקות SEEDER עם UPLOAD חלומי.

אתה רוצה להספיק לקבל ממנו כמה שיותר לפני שהוא מתנתק.

ושוב... בטראקר פרטי, אתה אמור להיות מסוגל להוריד במקסימום!!!! כמעט בכל הורדה.

אלה אם כן הספק אינטרנט הוא זבל ושם עליך הגבלות קשות(ויש כאלו אולי כמה, וכשהחשד עולה יש דרכים לבדוק).

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר

אז לפי מה שאתה כותב אם אני אקח 30 מגה אני אקבל הורדה של 0.5 מגה במקרה הטוב ? אחרי כיווץ של הספק ?

מדינת של HELOT

פורסם

לא בהכרח כל הזמן.

ולא בהכרח בפרופורציה הזאת.

אבל באופן כללי אני מוכן להמר שזה המצב.

בחנק תעבורה גלובלית של ספק אינטרנט "FK U" עובד באחוזים ולא במספרים קבועים.

פורסם

תבדוק בקובץ שהוא פופולרי או עם שרתים מהירים למשל הפצת לינוקס פופולרית כמו אובונטו למשל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים