עבור לתוכן

טוויקים לכרום

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

1) אחד מהפיצ'רים המגניבים של כרום הוא היכולת לבצע חיפוש במנועים שונים ישירות ב- omnibox. כרום מוסיף מנועי חיפוש אוטומטית אבל ניתן גם להגדיר חיפושים מותאמים אישית. ניסיתי לבצע הוספה ידנית של כמה חיפושים אך ללא הצלחה. אודה מאוד למי שיצליח. החיפושים הם:

א) חיפוש אתרים מישראל בלבד (לא חיפוש רגיל ב- Google.co.il, אלא חיפוש עם האפשרות Country: Israel)

ב) חיפוש תמונות כאשר התוצאות מוגדרות מראש להיות בגודל "Large" והאפשרות "Show Sizes" מופעלת.

ג) חיפוש ישירות מהאומניבוקס ב- google.com/shopping.

2) האם מישהו יודע כיצד ניתן לבטל את אזהרת ה- "your connection is not private" לאתרים מסוימים בלבד?

ברוב המקרים היא ראויה אך כשאני נכנס למשל לראוטר או ל- NAS, שם החיבור מוצפן אך ללא certificate, האזהרה מיותרת ומציקה כי ברור שהיא מיותרת - אלו מכשירים אישיים.

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

1. מה לא הצלחת בדיוק ?

את מה שתיארתי במשפטים א', ב' וג'.

זה self signed certificate. למה ציפית?

לא "ציפיתי" לדבר, אם תשים לב לדבריי אכן ברור לי שמדובר ברכיבים אישיים שלי ולכן גם אמרתי שהאזהרה מיותרת. מטרת הדיון היא לבטל אותה.

פורסם

אתה יכול להתקין את ה certificate בתוך trusted root של מערכת ההפעלה.

פורסם

אתה קשה. אם לא תפרט בדיוק מה לא הצלחת לא תקבל תשובה (לא מצאת את הלינק שעושה את זה, איך להכניס אותו בדפדפן וכו')

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה. אנסה להבהיר את דבריי.

1) נכנסתי ל- Google.co.il, חיפשתי משהו רנדומלי, ואז הגדרתי תצוגה של אתרים מישראל בלבד. העתקתי את ה- URL שנוצר מה- omnibox, הדבקתי אותו ברשימת מונעי החיפוש בלוח הבקרה של כרום, ובמקום אובייקט החיפוש הכנסתי %, כמתבקש. הגדרתי שם וקיצור מקלדת - וזה לא עבד.

חזרתי על התהליך עם שני המנועים האחרים:

2) חיפשתי תמונה רנדומלית ב- Google.com, הגדרתי תצוגה של תמונות גדולות (Large) בלבד, וסימנתי תצוגה של גדלי התמונות על גבי התמונות עצמן. העתקתי את הלינק מהאומניבוקס, הזנתי % במקום מושג החיפוש - לא עובד.

3) חיפשתי משהו ב- google.com/shopping (לשעבר froogle), העתקתי את הלינק, הזנתי % במקום נושא החיפוש - שוב, ללא תוצאות.

ולגבי עניין ה- certificate: עשיתי ניסיונות רבים אך ללא הצלחה. אני מריץ Windows, לאיזה לינק לדעתך מבין אלו שציינת, עליי להתייחס - הראשון או השני?

תודה

פורסם

תראה את הלינק ששמת ואיך ששמת וננסה לעזור ולתקן.

פורסם
  • מחבר

תודה.

הנה:

גוגל תמונות (גודל: גדול):

[URL]https://www.google.co.il/search?tbs=isch:1,isz:l&q=%&tbm=isch&gws_rd=cr&ei=xCJCVaWpCoP0UNv2g_gJ[/URL]

גוגל: תוצאות מישראל בלבד:

[URL]https://www.google.co.il/?gws_rd=ssl#q=%&tbs=ctr:countryIL&cr=countryIL[/URL]

גוגל שופינג:

https://www.google.com/search?output=search&tbm=shop&q=%&oq=%&gs_l=products-cc.3..0l10.1761.2518.0.2971.4.4.0.0.0.0.120.473.0j4.4.0.msedr...0...1ac.1.64.products-cc..0.4.473.vZtJB1f3eLA

תודה!

פורסם

ברור לך שקראת לא נכון ? אתה צריך להחליף את המחרוזת חיפוש ב %s לא ב %

פורסם
  • מחבר

זה עבד! תודה רבה!

יצאתי כזה :facepalm:

הייתי בטוח שה- s בביטוי %s היא s הרבים, כלומר להזין % במקום כל אות במחרוזת החיפוש, ולא פשוט % אחד במקום המחרוזת כולה.

לגבי הבעיה עם ה- certificate, עדיין לא מצאתי פתרון, אעדכן מחר בתוצאות שאני מקבל.

פורסם
  • מחבר

לגבי ה- Privacy error עם השרת האישי שלי:

קראתי את הלינקים ששלחת וניסיתי כל דבר אפשרי. את כל ששת הסרטיפיקטים השונים התקנתי ב- Trusted Root Certification Authorities דרך certmgr.msc. ניסיונותיי לא הניבו פרי:

1) עשיתי ייצוא של הסרטיפיקט מה- NAS עצמו, קיבלתי שני קבצי key ושני קבצי crt. לא עבד.

2) לחצתי על סמל המנעול בעמוד ה- privacy error, ניווטתי ל- certificate information>details>copy to file, עשיתי ייצוא לכל פורמט אפשרי:

DER Encoded binary X.509

Base-64 encoded X.509

PKCS #7 עם תת-האופצייה "include all certificates..." מסומנת

PKCS #7 עם תת-האופצייה "include all certificates..." לא

כאמור, כלום.

פורסם

תבדוק האם יש לו אפשרות של הוספת תעודה משל עצמך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים