פורסם 2015 באפריל 2410 שנים אני מתכוון להתקין מערכת הפעלה על כונן SSD חדש.מערכת ההפעלה היא WIN 7 64BIT א. האם יש הוראות מיוחדות הנובעות בשל העובדה שמדובר בכונן כזה או הכל כרגיל ?ב. פירמוט של כונן SSD יש הוראות מיוחדות ?תודה
פורסם 2015 באפריל 2410 שנים מומלץ גם להעביר את קובץ ההחלפה לכונן מכאני נוסף במחשב, בכדי שלא יהיו כתיבות מיותרות על הSSD.חס וחלילה!!!זה יפגע בביצועים.אם יש לך 8GB אתה יכול לנסות להקטין אותו ל800MB, אבל לעולם אל תעביר אותו להרדיסק כשיש לך SSD. נערך 2015 באפריל 2410 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2015 באפריל 2410 שנים זניח MY ASS.כבר נתקלתי באנשים עם SSD ותקיעות לא מובנות בגלל טיפ טיפשי.אני כל הזמן צריך לכבות שריפות של העצות הגרועות מהסוג הזה.שום דבר שהוא חלק מהפעילות השוטפת של הוינדוס והתוכנות הפועלות עליו לא צריך לשבת על ההרדיסק אלה אם כן אין שום ברירה אחרת.שום דבר!!!
פורסם 2015 באפריל 2410 שנים נכון אני מודה, זה בהחלט יפגע בביצועים, אבל זה זניח ותלוי גם בגודל קובץ ההחלפה.בכל מקרה זה הפיך ובכלל SSD יתן לו ביצועים מרשימים בהרבה מכונן HDD ולא משנה איפה קובץ ההחלפה ממוקם.SSD הם כוננים שכתיבה מרובה גורמת לשחיקת התאים וקיצור חיי הSSD משמעותית - אפילו כוננים של אינטל.דבר אחרון, אסור לבטל קובץ החלפה לחלוטין אפילו אם יש לך לפחות 8GB RAM.הסיבה היא שמערכות WINDOWS מתוכננות לעבוד עם קובץ החלפה כחלק בלתי נפרד מפעילות המערכת וביטולו יגרום לקונפליקטים בלתי צפויים.אני אישית מקווה שבWINDOWS 10 64BIT הסוגייה הזו תיפתר.א. קיצור חיים משמעותית ? טוב שלא הגזמת, יש לך נתונים להראות (כי לי בינתיים יש רק נתונים שמראים שזה לא כזה משנה לפעילות ביתית רגילה).ב. הבעיה בניהול הזכרון היא לא של חלונות עצמה אלא של תוכנות שרצות על המחשב. למשתמש הביתי זה לא בעיה (ביטול זכרון וירטאולי) רק אם הוא מריץ המון טאבים בדפדפן פתוחים, במקרה כזה הפתרון פשוט (לא לעשות את זה או לא לבטל זכרון). בכל מקרה, זה לא יפתר אף פעם (וקיים בכל מערכת הפעלה).
פורסם 2015 באפריל 2410 שנים יש לי כבר כמה וכמה SSD (חלקם כבר שנים רבות), כולם עובדים פיקס (וכולם מריצים מערכת הפעלה + SWAP עליהם). זה שאתה זורק דברים באוויר בלי להביא שמץ של הוכחות לא מוסיף.ניהול הזכרון של מערכת ההפעלה... עוד משהו שאתה זורק באוויר מבלי להסביר למה הכוונה. איפה בדיוק הבעיה שחלונות 10 צריכה לפתור ? האם אתה מתכוון ל overcommit ?
פורסם 2015 באפריל 2410 שנים זה לא קשור ליציבות. אם מגיעים למצב שהתוכנות שרצות על המחשב מבקשות יותר זכרון ממה שיש בפועל, הם יתחילו לקרוס.לא אמרתי שלא דובר על יציבות של SSD, אני רק אומר שלשימוש ביתי טיפוסי כנראה שזה בסדר.
פורסם 2015 באפריל 2410 שנים עוד דבר בנוגע לקובץ pagefile \ swap החל מווינדוס 8.1 (אאל"ט) יש פונקציה שנקראת hybrid sleep שמשלבת בין שני המצבים הנ"ל למצב יחיד. המחשב מגיע ממצב שהוא דומם לחלוטין למצב שהוא פועל בדסקטופ אם יש לכם SSD ואת הפנקציה הזאת פעילה תוך שנייה או שתיים (ככה זה אצלי) אבל היא דורשת קובץ swap של מערכת ההפעלה פעיל על המחשב ואם אני זוכר נכון שהוא יהיה בכונן של מערכת ההפעלה.
פורסם 2015 באפריל 2510 שנים מחבר חברה, ראשית תודה על ההתייחסות אבל לאחר הדיון המלומד של שניכם עדיין איני יודע מה לעשות יש לי 16G זכרון כונן הSSD הוא של CRCIAL 256GB אפשר אולי בפשטות וללא וויכוח תודה
פורסם 2015 באפריל 2510 שנים נסה לבטל את הPAGEFILE.אם תקבל הודעות על זיכרון, או קריסות מוזרות, קבע אותו על 800MB מינימום+מקסימום.
פורסם 2015 באפריל 2510 שנים 4.אם הלוח אם מודרני ותומך בביוס UEFI, לאפשר את זה בBOOT SEQUENCE - ולהתקין את מערכת ההפעלה עם טבלת מחיצות GPT במקום MBR הקלאסית.אין שום סיבה לשים עליו GPT. גם אין שום חובה להגדיר UEFI.
פורסם 2015 באפריל 2710 שנים נסה לבטל את הPAGEFILE.אם תקבל הודעות על זיכרון, או קריסות מוזרות, קבע אותו על 800MB מינימום+מקסימום.מתי יש אפשרות לקבוע זאת? תו"כ התקנת הווינדוס או לאחריה?
פורסם 2015 באפריל 2810 שנים GPTמיועד להתמודד עם מגבלות של MBRכמו מספר מחיצות או נפח מחיצה מעל 2 ט"ב.מצד שני תיהיה בעיה עם תאימות לאחור בחלק מהמקרים, ממש לא חייב להשתמש בgpt.
פורסם 2015 באפריל 2810 שנים GPT היא טבלת מחיצות מודרנית.SSD הוא התקן אחסון מודרני.אז למה במילים שלך אין סיבה להגדיר את הנ"ל?לא כל מה ש"מודרני" באמת מועיל. אותו כנ"ל על הUEFI.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.