עבור לתוכן

איזו מערכת הפעלה קלה יותר?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה אכן יתאים, אבל אנחנו לא ממש רוצים לקנות לו חומרה.

כנראה שבקרוב קונים לו מחשב אחר..

אבל ראיתי שההפצות האלה לוקחות ממש מעט זיכרון

• תגובות 32
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני חשבתי ככה , והתקנתי על מחשב חלש XUBUNTU LUBUNTU אולי עוד משהו ולא עזר , אין מה לעשות הדפדפנים היום כבדים ולוקחים הרבה זכרון .

פורסם

אפילו בטלפונים בימינו יש 1GB ומעלה.

אתרי אינטרנט מלאים וגדולים דורשים זכרון בהתאם. אין פה חוכמות, מערכת ההפעלה לא יכולה למנוע את העניין הזה.

פורסם
  • מחבר

אז אתם אומרים לפחות 2GB RAM?

וגם אז יהיה מומלץ לינוקס על מחשב כזה?

פורסם

2 עדיין יהיה לחוץ ומקרטע לפעמים מניסיון , 4 גיגה המערכת כבר זורמת .

פורסם
  • מחבר

ואיך אפשר לדעת שהאיטיות הזו בגלל הזיכרון ולא בגלל מעבד ישן מדי או שיש בעיה בקשיח?

פורסם

אתה שם חוסם פרסומות נורמאלי בדפדפן ? אני מקווה שאתה לא מנסה לגלוש באתר כמו HWZONE בלי חוסם, אחרת צריך 8 גיגה זכרון עם מעבד I7 עדכני...

כמו כן אנטיוריוס בחלונות גם בעייתי.

בלינוקס צריך לוודא שכל החומרה מזוהה ושאתה משתמש בדריברים של מאיץ גרפי וכו' כדי שיעבוד חלק (וגם לבדוק איזה דפדפן הכי טוב בשביל ההפצה שאתה משתמש).

פורסם
  • מחבר

לא הגזמת בכלל, מה פתאום I7...

וכן יש לי חוסם פרסומות.

אני לא משתמש באנטי וירוס בכלל.

יש לנייד קשיח של 5400.

פורסם

איזה חוסם פרסומות ? מרביתם לוקחים יותר מעבד / זכרון מאשר הפרסומות עצמם ובאיזה דפדפן (נסה אחד אחר עם חוסם אחר).

פורסם
  • מחבר

אני הורדתי Chrome בגלל שבפיירפוקס שמגיע עם ההפצה אין פלאש ומשחקי דפדפן לא עובדים בגלל זה והכרום מגיע מובנה עם זה.

משתמש ב-AD BLOCK PLUS

פורסם

נסה להשתמש ב NOSCRIPT / NOFLASH במקום זה ולראות אם זה משפיע.

פורסם

אפשר לעבוד עם וינדוס במחשב עם 1GB זיכרון ומעבד CORE DUO.

אבל צריך להקפיד על תוכנות עם שימוש מינימלי בזיכרון, ולתחזק, ולצמצם כמה שאפשר את צריכת הזיכרון מכל הכיוונים.

וגם אז זה לא תענוג גדול.

אם כל מה שאתה צריך זה גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, ותוכנות גנריות בסיסיות, אולי עדיף לינוקס.

אני בטוח הייתי מתקין לינוקס על מחשב שכזה.

פורסם

Windows 7 thin pc מיועד לזה.

השתמשתי תקופה עם xubuntu על מעבד אטום ו2 גיגה ראם. עבד מעולה כולל כרום עם כמה כרטיסיות.

הבעיה שצריך קצת ידע בלינוקס כדי להשמיש את ההפצה (אין אפילו מנהל חבילות וצריך להתקין בעצמך, כנ"ל לגבי עברית וכדומה. )

פורסם
  • מחבר
Windows 7 thin pc מיועד לזה.

השתמשתי תקופה עם xubuntu על מעבד אטום ו2 גיגה ראם. עבד מעולה כולל כרום עם כמה כרטיסיות.

הבעיה שצריך קצת ידע בלינוקס כדי להשמיש את ההפצה (אין אפילו מנהל חבילות וצריך להתקין בעצמך, כנ"ל לגבי עברית וכדומה. )

מה זה הוינדוס הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים