עבור לתוכן

עזרה מפרט מחשב גיימינג ב 9K ( כולל ציוד הקפי )

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?

7k לקופסה , 9k ביחד עם המסך,מקלדת ועכבר

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לחסוך.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

לא מעדיף לחרוג , אם כבר 500 שקל.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

לא

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

FIFA 15, Battlefield 4 , Guildwars 2 ... .. אך אני כל הזמן מנסה משחקים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

אני מחפש גם מסך.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

כן מקלדת עכבר ורמקולים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

לא אין

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא ניסיתי עדיין , כדאי?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

כן , אך אוכל גם להסתדר גם לבד

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

לא, אך רצוי מאזור השרון והמרכז או חיפה ( ומידה ואין משלוחים וצריך להגיע לחנות ) .

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

בקרוב , ברגע שאהיה בטוח לגבי החלקים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

דרישות לחומרה ספיציפית בסוף הפוסט .

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

כן

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

חלק מהחלקים אני יכול להביא מהעבודה שלי במחירים מוזלים.

החלקים והמחירים :

CPUs:

i7 5820K (Cache 15M , 3.6Ghz) - 930

i7 4790K (Cache 8M, 4.4Ghz) - 820

Intel® Xeon® Processor E5-2630 v3 (20M Cache, 2.40 GHz) - 1550

Intel® Core™ i7-5930K Processor (15M Cache, up to 3.70 GHz) - 1360

SSD:

Intel 730 Series , 240 GB 20nm - 650

MotherBoards:

GIGABYTE X99-Gaming G1 WiFi -1500

GIGABYTE Z97X-Gaming G1 - 1000

GIGABYTE X99 UD4 - 950

GPU:

GIGABYE GeForce GTX 980 - 2350

GIGABYTE GeForce GTX 970 G1 Gaming - 1600

GIGABYTE GV-N960WF2OC-2GD GeForce GTX 960 - 900

אני רוצה מחשב שאוכל להנות בצורה מקסימלית מהמשחקים ,, ושכמבן יוכל להפעיל משחקים במשך שנתיים או שלוש קדימה .

בנוסף אני רוצה להנות מסרטים וצבעים איכותיים .

אשמח לשמוע הצעות בשילוב עם החלקים והמחירים שציינתי .

דרישות מיחדות :

מארז יפה עם חלון , שקט , וקירור טוב.

דיסק קשיח של מינימום 3T .

זיכרון מינימום 16 .

מסך של 22-25 אינצ'ים כך שיהיה בעל צבעים איכותיים ומספיק מהיר ותגובתי כדי שאוכל להנות ממשחקי FPS למיניהם .

נערך על-ידי Asa'd Balum

פורסם
  • מחבר

????

פורסם
  • מחבר

תנו לי לדעת אם יש בעיה כלשהיא בניסוח הפוסט .

אני ממש זקוק לעזרתכם חברה...

תוגה מראש

פורסם

מהחלקים שציינת מאחר והמחירים מאוד נמוכים הייתי ממליץ על ה:

GTX 980

I7 5930K

X99 UD4

INTEL 730 SSD

פורסם
  • מחבר

כן אבל אז זה SOCKET 2011 , ואצטרך להפעיל את המערכת עם DDR4 ואצטרך להשקיע יותר במארז ,ספק כח וקירור ...

זה לא יותר מדי לצרכים שלי ?

פורסם
כן אבל אז זה SOCKET 2011 ' date=' ואצטרך להפעיל את המערכת עם DDR4 ואצטרך להשקיע יותר במארז ,ספק כח וקירור ...

זה לא יותר מדי לצרכים שלי ?[/quote']

נכון אך במחיר הזה לא הייתי לוקחI7 4790K בנוסף למה אתה חושב שתצטרך מארז ספק כוח וקירור יותר יקרים?

נערך על-ידי yoel12

פורסם
  • מחבר

לא ממש בטוח בעניין , לכן אני שואל פה .. אבל אתה צודק לגבי המחירים ...

פורסם
לא ממש בטוח בעניין ' date=' לכן אני שואל פה .. אבל אתה צודק לגבי המחירים ...[/quote']

אין קשר בין הדברים מדובר במחיר מציאה שבחיים לא הייתי מפספס

פורסם
  • מחבר

YOEL12 , יש לך המלצה על שאר רכיבי המחשב ?

פורסם

ע"פ החלקים שאתה רושם פה (והמחירים שמוכרים לי) אני מניח שאתה עובד אינטל.

שים לב שאלו מחירי הקנייה, הדבר לא כולל את עלויות המשלוח, מכס, עמלת שיחרור מהמכס (ומע"מ אם ההזמנה גבוהה מ500$, מה שאני מניח שיהיה אלא אם אתה מזמין חלק חלק ובהתחשב בזה שכל משלוח עולה 30$ אני מניח שלא...) וכל זה בהנחה שהחבילה שלך לא תעלה לביקורת במכס כי אז תשלם פי כמה יותר מבארץ.

וגם יש את עניין ההרכבה שחנות תדרוש בסביבות 200 שקל (אלא אם כן אתה מתכוון להרכיב לבד, אבל זה רק אם אתה מבין בזה).

איך אני יודע את זה? כי עשיתי את אותו הדבר בדיוק- מכר הזמין עבורי את החלקים ואחרי כל המשלוח והמיסים והעיכוב והכאב ראש והעובדה שאחד החלקים הגיע מקולקל ולך דבר עם מישהו בחו"ל החיסכון כולה היה של 300 שקל, ממש לא שווה את זה. אני במקומך הייתי מזמין רק את המעבד שהוא נמכר ע"י אינטל במחירי ייצור ואת כל השאר קונה בארץ, לשיקולך.

נערך על-ידי ofir123456

פורסם
  • מחבר

אופיר , כן אתה צודק ..

רק שבשבועיים האחרונים , שני חברה מהצוות שלי הזמינו סטים של מעבד , לוח אם וSSD ותוך יומיים קיבלו את המוצרים.

הם שילמו רק תוספת של מע"מ ( שהתחשבתי בתוספת זו במחיר ) ... ועוד כמה עשרות שקלים של מיסים שונים , וגם כמובן המשלוח.

פורסם
אופיר ' date=' כן אתה צודק ..

רק שבשבועיים האחרונים , שני חברה מהצוות שלי הזמינו סטים של מעבד , לוח אם וSSD ותוך יומיים קיבלו את המוצרים.

הם שילמו רק תוספת של מע"מ ( שהתחשבתי בתוספת זו במחיר ) ... ועוד כמה עשרות שקלים של מיסים שונים , וגם כמובן המשלוח.[/quote']

מה היו המחירים של הסטים שקנו? אולי הם קנו את החבילות הבסיסיות שמתחת ל500$, החלקים שאתה מדבר יעבירו אותך מעל ה1000$...

פורסם
  • מחבר
מה היו המחירים של הסטים שקנו? אולי הם קנו את החבילות הבסיסיות שמתחת ל500$, החלקים שאתה מדבר יעבירו אותך מעל ה1000$...

היום ביררתי בעבודה , וכן לפי מה שהבנתי לא מחייבים מכס על החלקים האלה , לוקחים מע"מ , משלוח , ועוד כמה מיסים זניחים ( 20 שקל בסכ"ה ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים