פורסם 2015 באפריל 2310 שנים היירכשתי משב חדש LENOVO S20-30MODEL:20421הוא מגיע ללא מערכת הפעלהיש לי מערכת הפעלה חוקית שרכשתיWNDOWS 7 HOME PREMIUM 64BITבעבריתכאשר אני מתחיל ההתקנה הוא מגיע למסך שאמור לזהות הדיסק הקשיח אבל לא מוצא אותובדקתי עם אותו דיסק של התקנה מחבר שמכיל SP1 אותו הדברבדקתי עם ווינדוס 8 ושם הוא מזהה הדיסק אבל אני רוצה ווינדוס 7בביוס מזהה הדיסקבטלתי UFIעשיתי רק LEGACYבקיצור כניראה שצריך דרייבר לתת לובדקתי באתר של לנובו ... לא רואה דרייבר שאני יכול להכניסעזרה בבקשה ...תודה מראשhttp://support.lenovo.com/il/en/products/laptops-and-netbooks/lenovo-s-series-laptops/lenovo-s20-30-notebook
פורסם 2015 באפריל 2410 שנים אם הדיסק מפורמט לgpt ההתקנה לא תזהה אותו. תכין כונן נשלף עם התקנה מתאימה לuefi, תחזיר את הביוס למצב רגיל וזה אמור לעבוד.- - - תגובה אוחדה: - - -אם אתה בכל זאת רוצה windows 7 מחק את המחיצות על ידי כלי כלשהו (בהירנס למשל) ותחזיר לmbr
פורסם 2015 באפריל 2410 שנים מחבר פרקתי הדיסק מהמחשב הנייד חברתי למחשב שלי וצרפתי תמונה הוא כבר ב MBRבקיצור חסר לי הדרייבר של הקונטרולר כדי שיזהה אותו (כמו פעם שהיו לוחצים F6 בווינדוס XP כדי להכניס הדרייבר)עדיין אני באותו המצבאפילו החלפתי דיסק קשיח לחברה אחרת ועדיין אותו הדבר עדיין צריך עזרה בבקשה
פורסם 2015 באפריל 2410 שנים לפי הצילום הסאטא שלך ב AHCI ולא ב LEGACY !תגדיר LEGACY ותשמור את ההגדרה.AHCI ניתן להוספה אחרי ההתקנה עם שנוי פשוט רקגיסטרי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.