עבור לתוכן

מחפש ראוטר חדש ומעולה

Featured Replies

פורסם

יש עוד הבדלים חוץ מהתדר והממשק ? העוצמה / מבנה של האנטנות זהה ?

על הדגמים של שניהם שנמכרים בארץ אפשר להתקין OpenWRT ?

אם אני מפעיל ב 4300 את ה 2.4 ו 5 בו"ז האם זה יעבוד חרא כמו ב NetGear או שלא ?

• תגובות 35
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצלי שניהם עובדים בו זמנית וגם יש שרת הדפסות דרך החיבור USB של הראוטר ועובד חלק.

יש גם Guest Network פעיל לאורחים.

פורסם

הם נראים מאוד דומה. ה-4300 טיפה יותר גדול.

אני מחבר את המדפסת אליו בחיבור רשת, גם עובד חלק.

הקושחה המקורית של ה-1043 מצויינת. אם תקשיב לעצתי קח אותו.

פורסם

בהנחה שכסף זה לא הבעיה, לא כדאי את ה 4300 ?

פורסם

אתה צריך בכלל רשת של 5GHZ?

יש לך בבית בכלל כרטיסי רשת שתומכים ב5GHZ?

פורסם

עם ה-4300 יש שתי בעיות

הראשונה שזה יכול להיות מפעל הפיס לקבל גרסה לא מוגבלת והשניה שאתה צריך גם כרטיסי רשת שתומכים בתדר-5

הטלפונים בדר"כ תומכים אבל כרטיסי הרשת של המחשבים צריכים להיות מסוג דואל בנד (רשת כפולה)

פורסם

יש לי 3 פלאפונים, טאבלט אחד ונייד אחד שכולם תומכים ב 5GHZ על תקן N (אחד מהפלאפונים תומך גם בתקן AC). עוד נייד אחד שכנראה רק 2.4GHZ על תקן N.

מה הכוונה ב 4300 לגבי גרסה לא מוגבלת, מבחינת תדרים או משהו אחר ? אם תדרים, אם צורבים OpenWRT לא מקבלים את הכל ?

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין tp-link 1043nd לבין tp-link 1043nd v2 ?

פורסם

הכל שונה, זה מוצר חדש.

פורסם

היי סליחה שאני נדחף

רציתי לשאול אם ראוטר יכל לפתור לי בעיות פינגים במשחקים?

אני אפילו לא יודע איזה ראוטר יש לי, כמו כן הוא גם מאוד ישן

אני נמצא ב 012 וNETVISION שזה החברות הכי מעפנות לגיימינג /: אבל בכ"מ זה יישפר את הפינג או שזה כבר קשור לחברה עצמה?

ובכללי מה ההבדל בביצועים של ראוטר?

פורסם
  • מחבר

אני מפחד לקנות את tp-link 1043nd יש עליו ביקורות מזעזעות בזאפ

מה אתם אומרים?

פורסם

זאפ זה לא מקור להסתמך עליו

פורסם
יש לי 3 פלאפונים, טאבלט אחד ונייד אחד שכולם תומכים ב 5GHZ על תקן N (אחד מהפלאפונים תומך גם בתקן AC). עוד נייד אחד שכנראה רק 2.4GHZ על תקן N.

מה הכוונה ב 4300 לגבי גרסה לא מוגבלת, מבחינת תדרים או משהו אחר ? אם תדרים, אם צורבים OpenWRT לא מקבלים את הכל ?

פורסם

מזל שהלכתי לשורה האחרונה כדי להבין למה אתה מתכוון במקום לדבר בצורה לא ברורה ולתת לינקים ארוכים יכולת להגיד את זה:

* מקריאה באתר של TP-Link נראה שבקושחה האחרונה של הנתב הזה הם התחילו להצפין את הקושחה ולהגן על ה-Bootloader ככה שמהרגע שהיא מותקנת אי-אפשר לעבור לשום קושחה אחרת (כולל לחזור לגרסה הקודמת) למעט ע"י סריאלי (דורש פתיחה פיסית של הנתב והלחמת כבל) - לכן נכון לעכשיו אני ממליץ לא להתקין את הקושחה הגלובלית האחרונה על הנתב הזה בשום מקרה.

אז מזה אני מבין שכדאי לקנות את ה 1403V2 ?

-------------

מצב שני עכשיו שאני חושב על זה כל הראוטרים שנמכרים רשמית בארץ, נמכרים ע"י בנדא ולכן אין מצב שהגאונים הללו עדכנו לגרסא האחרונה מחו"ל ולכן האם דיברת על סיכון אחר ?????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים