עבור לתוכן

Crucial M4 128gb שווק חיים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך שתעזרו לי להבין אם הssd מת או שניתן לעשות משהו?

אתמול סתם ככה, בשימוש רגיל לחלוטין, המחשב נתקע לאיזה דקה, ואז מסך כחול של מוות(bsod).

כיביתי הדלקתי ומאז כל פעם.שאני מדליק אותו, חוץ מלהציע לי לתקן את הווינדוס 7 שמותקן עליו, ללא הצלחה כמובן, כשאני עושה "start windows normally", מופיעה חצי מהאנימציה של הסמל של ווינדוס ואז שוב מסך כחול-ריסטרט.. וחוזר חלילה.

ניסיתי להחליף חיבורים, לנתק את כל שאר מה שמחובר בsata, לעשות power cycle כמו שמתואר באתר של crucial..

אין חדש.. עדיין אותו מצב.

*שכחתי לציין שהמחשב נייח ובן כשנתיים וחצי(בשנתיים האחרונות השימוש היה בין 0 לפעם-פעמיים בשבוע) ובשבועיים האחרונים 24/7

מה אתם אומרים? יש תקווה לדיסק או שעבר זמנו?

תודה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח לצלם את זה, זה מהיר מידי, אבל לא רשום שם משהו ספציפי,אין מספרים או אותיות של error או משהו כזה..

פורסם

F8 בזמן עלית המחשב ותבחר באפשרות disable automatic restart on system failure

פורסם
  • מחבר

הנה, תודה אילן,

http://s23.postimg.org/k3519dliz/1429514450396_644161225.jpg

- - - תגובה אוחדה: - - -

טוב אחרי שראיתי את זה,

נכנסתי בחזרה לביוס ושיניתי את המצב של הדיסק בחזרה לraid ועכשיו זה עובד..

אתם אולי יודעים מה קרה?

תודה רבה רבה :)

פורסם

היתה לדיסק הזה בעיה ב-FIRMWARE שגרמה למצב דמוי מוות אחרי נפח מסויים של כתיבה.

פורסם

יכול להיות שהגדרות הביוס שלך התאפסו? אם זה היה במצב RAID וחזר ל Legacy, הוינדוס לא יוכל לעלות אלא אם אתה משנה בו ערך מסוים ברג'יסטרי.

פורסם
היתה לדיסק הזה בעיה ב-FIRMWARE שגרמה למצב דמוי מוות אחרי נפח מסויים של כתיבה.

כמעט התקף לב ....

יש לי את הדגם הזה בדיוק ,כשעליו שמורים קבצים קריטיים.

הוא מלא עד הסוף וכבר הרבה חודשים מנותק מהמחשב כדי שלא ידפק מקפיצת מתח או וירוס .

אז מה עליי לעשות עכשיו כדי שהכונן והמידע שעליו לא ילכו לקיבנימט ?

להעתיק את תוכנו לדיסק קשיח חיצוני ולעשות צריבה של פירמאור חדש ?

כל צריבה כזאת כרוכה בסיכון ועדיף עד כמה שהבנתי להימנע ממנה כמה שיותר אם אפשר .

ידוע לך במקרה מה גירסת הפירמאור הבעיתית ?

אולי אין צורך שאני אעדכן אותה ?

ובכלל אני תוהה לגבי האמינות של ה ssd לטווח ארוך כאמצעי גיבוי אחרי שהתגלו לא מעט בעיות עם הכוננים האלו

כמו ה evo של סמסונג ורבים אחרים?

פורסם

רבים אחרים?

עד כמה שידוע לי הייתה בעיה רק עם הEVO 840.

פורסם

למיטב זיכרוני הייתה בעייהקשה עם מספר מותגים ידועים שהשתמשו בבקרים מבוססי sandforce .

יש לך מה להוסיף בעניין הזה עם ה crucial ?

עד כמה אני צריך להיות מודאג לגביי המידע ששמור בתוכו?

והאם עידכון ה פירמאור יפתור סופית את הבעייה , בהנחה שהוא עדיין לא "נינעל" ,נידפק או השד יודע מה ?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
למיטב זיכרוני הייתה בעייהקשה עם מספר מותגים ידועים שהשתמשו בבקרים מבוססי sandforce .יש לך מה להוסיף בעניין הזה עם ה crucial ?עד כמה אני צריך להיות מודאג לגביי המידע ששמור בתוכו?והאם עידכון ה פירמאור יפתור סופית את הבעייה , בהנחה שהוא עדיין לא "נינעל" ,נידפק או השד יודע מה ?
פורסם

אצלי פשוט חלונות לא עלתה יותר ואי אפשר הי.ה לעשות בוט ממנו. אחרי עידכון הקושחה הוא חזר לעבוד כרגיל. בדוק איזו גרסה יש לך ומה העדכנית באתר שלהם ונסה לבדוק בפירוט של השינויים האם שלך תקינה או לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים