פורסם 2015 במאי 2710 שנים ואז מה יצא לך מזה? לא יודע... זה יכול להיות מצחיק. לא ניסיתי אז אני לא יודע מה קורה.
פורסם 2015 במאי 2710 שנים הרגתי את מייקל עם פרנקלין הרבה פעמים. פעם אחת פגשתי את מייקל עם פרנקלין, והוא הציע לי לבלות, אז הלכנו לסרט ואז לבר, רנדומלי
פורסם 2015 במאי 2710 שנים הרגתי את מייקל עם פרנקלין הרבה פעמים.פעם אחת פגשתי את מייקל עם פרנקלין, והוא הציע לי לבלות, אז הלכנו לסרט ואז לבר, רנדומלי אפשר לבלות עם שלושתם ביחד.. פשוט להתקשר אליהם
פורסם 2015 במאי 2710 שנים סיימתי את הסטורי מוד לפני שבועיים, היה מאוד נחמד, נהנתי מהעלילות של הקודמים יותר, והיה לי קצת מוזר ההחלפות בין הדמויות, אבל בסה"כ דיי נהנתי.ה-Online מאוד נחמד, רק מסכי הטעינה הורידו לי את כל החשק לשחק, צריך לחכות לפעמים כמה דקות! מתסכל!
פורסם 2015 ביוני 110 שנים חברים עידכון חדש למשחק בשבוע הבא:http://www.rockstargames.com/newswire/article/52442/new-update-for-grand-theft-auto-online-coming-next-weekאבל שימו לב!!!:and be on the lookout for another big shipment coming this summer
פורסם 2015 ביוני 210 שנים שאלה.. סיימתי את המשימות של אפסילון עם מייקל... משנה עם איזה דמות מתחלים את ההתנקשויות של לסטר?
פורסם 2015 ביוני 210 שנים יש כמה משימות עם לסטר שאין להם קשר לסדרת ההתנקשויות הבלעדיים לפרנקלין.אם אתה יכול להתחיל את המשימה של לסטר עם מישהו אחר זה חלק מהסיפור.
פורסם 2015 ביוני 310 שנים המשימות עצמן אתה עושה עם פרנקלין אבל את ההשקעות אתה יכול לעשות עם כולם.פשוט תשקיע עם כל דמות ואז תעשה את המשימה עם פרנקלין. שים לב שיש השקעות שעושים לפני המשימה ויש השקעות שעושים בדיוק אחרי המשימה...חפש בגוגל יש מלא דיונים על זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.