עבור לתוכן

GTA V - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

זאת הבעיה, אין לי באמת את הסבלנות להתחיל לשחק עם השמירות כדי לנסוע ברכבים שאני רוצה, אבל זה ממש מעצבן שאין את האפשרות להחליף את הרכב הקבוע.

אני אישית לא אוהב את הרכבים של הדמויות, את של פרנקלין התחלתי לאהוב רק אחרי שעשיתי לו שדרוג רציני.

אבל השניים האחרים יש להם מכוניות מחורבנות ומעצבנות ומאיצות כמו צב.

אגב,

יש את האיזור היוקרתי, קרוב לבית של מייקל, ואם יש לך מזל אז תמצא בחניות את הבוגאטי.

מצאתי 3 כאלה, היא לא מלהיבה כמו שציפיתי.....

• תגובות 854
  • צפיות 188.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
קודם כל מבטלים AUTOSAVES.

אחר כך עושים שמירות חכמות תחת פיקוח.

אם יש רכב שאתה ממש אוהב(ואולי גם משדרג בהמשך כשיש לך כסף עודף) ומוציא אותו מהמוסך, אתה צריך להקפיד להחזיר אותו חי ושלם למוסך אם זה חשוב לך.

בשביל זה יש SAVES.

העולם מלא רכבים שאתה יכול לגנוב.

לא חסר רכבים.

אין סיבה לקנות את מה שאפשר למצוא.

עכשיו שיש לי רכב משודרג למרוצים בשביל FRANKLIN, אני מקפיד לשמור אותו במוסך ולהוציא אותו רק למירוצים אחרי שמירה כמובן.

עוד שמירה נפרדת לפני התחלת המירוץ.

וכך אני מוודא שהרכב לעולם לא יעלם לי.

יותר מידי עבודה אחי.

אני מעדיףלסוע עם מה שיש. וגם אם אין אז אני נוסע שניה לאיזור של מייקל. הכל שם מכוניות מהירות.

פורסם

תנו לי שנייה להבין מה הולך... האפסילון זה המשימות של האיסוף פסולת גרעינית? צריך להיכנס דרך האינטרנט בטלפון כדי להתחיל אותן?

איפה בדיוק קונים את הסונר הזה כדי להתחיל לחפש? מה צריך לעשות כדי לקנות? פשוט ללכת לשם?

פורסם

נתקעתי במשחק מאד בשלב די התחלתי בסינגל - אחרי המשימה של ה Father and son (בערך 5% מהמשחק) הדבר היחיד שמופיע לי על המפה זה הסימן שאלה שליד הבית של פרנקלין, אני מגיע לשם עם פרנקלין ואין שם כלום!

חשבתי שאולי זה באג, אז ניסיתי להתחיל את המשחק מההתחלה והגעתי לאותה נקודה שאין לי שום משימות!

מה עושים?

תודה לעוזרים.

פורסם

סתם מעלה כיוון: אתה משתמש בגירסה חוקית?

פורסם
תנו לי שנייה להבין מה הולך... האפסילון זה המשימות של האיסוף פסולת גרעינית? צריך להיכנס דרך האינטרנט בטלפון כדי להתחיל אותן?

איפה בדיוק קונים את הסונר הזה כדי להתחיל לחפש? מה צריך לעשות כדי לקנות? פשוט ללכת לשם?

אפסילון זה משהו אחר.. אילן הסביר על זה כמה עמודים אחורה.

איסוף הפסולת הגרעינית זה משימה שנפתחת כשאתה קונה נכס שנמצא בצד ימין למעלה במפה ליד הים זה מקום נטוש בהתחלה.

פורסם

כמובן שרוב הזמן נוסעים עם מה שמוצאים בשטח.

זה פאקינג GTA.

אבל הבן אדם שאל לגבי שמירת רכבים במוסך.

ואפשר לשדרג רכבים, כך שיש טעם בשאלה.

אם שמרת רכב במוסך הוא לא יחזור לבד.

אם הוא נהרס סופית הוא הלך קפוט.

אבל אם שמרת רכב במוסך, והשארת אותו היכן שהוא בחוץ, ממה שהבנתי הוא יגרר לIMPOUND LOT, ובתשלום קנס לא גדול תוכל לשחרר אותו.

כך שיש טעם לשדרג ולשמור במוסך, ואפשר להסתובב איתם ללא חשש מכך שתצטרך לעזוב אותם במשימות וכו...

דרך אגב, עשיתי את המשימות של EPSILON וקיבלתי 2.1 מיליון עם מייקל.

בנוסף קיבלתי למייקל 1.2 מיליון מהHEIST הראשון.

כשיש הרבה כסף לא בעיה למנף אותו בבורסה.

כל עליה קטנה מספיקה כדי לגרוף עשרות אלפים.

כך שכל הדברים הקטנים שעולים מעט התגמדו לחלוטין.

גם עם פרנקלין התחלתי עם חצי מיליון.

קיבלתי 293 אלף מהHEIST.

אין סיבה לאסוף כסף לפני המשימות הראשיות עם LESTER(הLIFEINVADER והJEWEL STORE HEIST).

שניהם מובילים לירידות ארוכות של המניות בבורסה, שבסופם אפשר לקנות מניות שיעלו חזק בהמשך או לקראת סוף המשחק.

לא רק שאין טעם לקנות את המניות מוקדם, גם עדיף(חובה אפילו) לחכות עד שהערך שלהם מגיע לקרקעית.

הJEWEL STORE HEIST מביא סכום יפה, שאפשר להגדיל אם עושים אותו מושלם עם מינימום הוצאות(מה שמקשה על עשייתו מושלם).

אני עשיתי את המשימה בשיטה האופטימלית כי קראתי עליה באינטרנט בזמן שעשיתי את המשימות של EPSILON.

אולי עדיף פשוט לקחת את הצוות היקר במקום לבזבז זמן בנסיונות חוזרים.

עוד 20% פחות 20%, זה לא מה שיעשה את ההבדל.

אם אתם עושים את המשימות של EPSILON בשביל ה2.1 מיליון דולר, אל תשכחו לברוח ברגע האמת עם הכסף.

אחרת לא תקבלו כלום...

מצד שני, אם אתם עושים את המשימות מאוחר יותר במשחק, כשכבר יש לכם הרבה כסף, אולי תרצו לסיים את המשימה על הצד הטוב של הכת, ולהמשיך לקבל ידע סודי בדרגת פסיכיות מתקדמת השמורה רק למאמינים הוותיקים ואדוקים ביותר(הקבלה פארודית לסיינטולוגיה).

פורסם
אפסילון זה משהו אחר.. אילן הסביר על זה כמה עמודים אחורה.

איסוף הפסולת הגרעינית זה משימה שנפתחת כשאתה קונה נכס שנמצא בצד ימין למעלה במפה ליד הים זה מקום נטוש בהתחלה.

אז איפה המקום הנטוש הזה שצריך לקנות? כמב כסף מקבלים מסיום המשימה הזאת? איך מתחילים את האפסילון?

פורסם

המשימות זמינות רק למייקל.

אתה צריך לדבר עם איש אחד בשם BAYGOR שמטיף ברחוב Portola Drive in Rockford Hills.

הוא אומר לך לבדוק את האתר שלהם.

אתה עושה חיפוש באינטרנט לEPSILON ובאתר שלהם עושה EVALUATE.

ומשם הדברים מתחילים להתגלגל.

בסוף שרשרת המשימות(הדי ארוכה) מקבלים(יותר נכון גונבים) 2.1 מיליון דולר.

הרבה יותר מהר וקל פשוט להתקדם עם הסיפור הראשי ולעשות את הHEIST בחנות התכשיטים.

אין סיבה לעשות דווקא את המשימות של EPSILON ממש מוקדם במשחק.

פורסם

איפה הוא נמצא על המפה בשביל לשמוע את מה שיש לו לומר?

פורסם

מופיע עיגול כחול בראדר כשמתקרבים אליו.

185px-PortolaDr-GTAV-MapLocation.jpg

250px-Portola_Drive.jpg

פורסם

למישהו יצא להתנסות עם ה director mode? מאיפה אני משיג שם מסוקים, מטוסים, סירות וכו׳? הדבר היחיד שאני יכול להשיג לפחות דרך התפריטים זה כלי רכב ששמרתי במוסך עם הדמויות, ואם אני רוצה buzzard או hydra?

אני יכול למצוא כמה מטוסים ולפעמים איזה מסוק מעפן בשדה תעופה, אבל גם זה לא ממש יעיל כי זה די רנדומאלי מה שמוצאים שם

פורסם
למישהו יצא להתנסות עם ה director mode? מאיפה אני משיג שם מסוקים, מטוסים, סירות וכו׳? הדבר היחיד שאני יכול להשיג לפחות דרך התפריטים זה כלי רכב ששמרתי במוסך עם הדמויות, ואם אני רוצה buzzard או hydra?

אני יכול למצוא כמה מטוסים ולפעמים איזה מסוק מעפן בשדה תעופה, אבל גם זה לא ממש יעיל כי זה די רנדומאלי מה שמוצאים שם

קניתי באזארד עם טרוור, גם AIR FORCE ONE

הבאזארד נמצא באתר של הצבא שם גם ניתן לקנות טנק וכו'

והAIR FORCE ONE באתר של הכלי תעופה.

כל האתרים האלה מרוכזים באותה קטגוריה של המכוניות, לא זוכר את השם המדויק. אפשר לקנות שם גם סירות (קניתי אחת למייקל)

__

רק בגלל המשימה המטומטמת הזאת של ה10 ימים עם החלוק (אני כבר 3 ימים מחכה שהחרא הזה יגמר ועדין לא הגעתי לחצי) אני הולך לגנוב מהם 2 מיליון. לא איכפת לי מהסודות הלא מעניינים שלהם

פורסם

אבל זהו שגם אם אני קונה את המסוק אני לא יכול להשתמש בו ב director mode. הוא לא מופיע במנחת שקניתי, ואני לא יכול לבחור מסוקים במנחת. המסוקים של טרוור גם לא מופיעים במנחת בשדה תעופה שלו

פורסם
קניתי באזארד עם טרוור, גם AIR FORCE ONE

הבאזארד נמצא באתר של הצבא שם גם ניתן לקנות טנק וכו'

והAIR FORCE ONE באתר של הכלי תעופה.

כל האתרים האלה מרוכזים באותה קטגוריה של המכוניות, לא זוכר את השם המדויק. אפשר לקנות שם גם סירות (קניתי אחת למייקל)

__

רק בגלל המשימה המטומטמת הזאת של ה10 ימים עם החלוק (אני כבר 3 ימים מחכה שהחרא הזה יגמר ועדין לא הגעתי לחצי) אני הולך לגנוב מהם 2 מיליון. לא איכפת לי מהסודות הלא מעניינים שלהם

כי אתה ממשיך לשחק רגיל. הזמן בחיים לא יעבור ככה.

לך לבית של מייקל ותשמור 40 פעמים (זה נשמע הרבה אבל זה 10 דקות).

וחכה תגיע למשימה במדבר... חחחח זה יותר מציק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים