עבור לתוכן

GTA V - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
מישהו הצליח להיכנס למטוסי הײboingײ( sp)?

אצלי השדה די ריק ואין אפשרות כזאת.

https://youtu.be/MgmOtksUqYU

:)

• תגובות 854
  • צפיות 188.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצאתי רק מטוס אחד שאפשר לעלות עליו (בקצה השני של השדה)

LbeVkvwl.jpg

f4qJ6J6l.jpg

(גנבתי אחד לשדה של Trevor (אולי המטוס יישמר שם)

פורסם
how?? :D

ברצינות לא ידעת? זה הדבר הכי חם במשחק (ובעיקר במולטי למי שלא נוהג ברכב ואין לו מה לעשות)

פורסם

nope לא ידעתי...

ואם כבר דברים שאני לא יודע, מישהו יודע אם זה אפשרי להתחיל מחדש challenge איפשהו מהתפריט או משהו בלי לסיים אותו קודם? אני מנסה להשלים כמה challenges במדלית זהב, אבל זה מעצבן לחכות לסיים את המשימה בשביל להתחיל מחדש במיוחד כשאני יודע כבר באמצע שאני לא משיג את הזהב

פורסם

אתה מדבר כמו שאתה עושה את ביהס לטיסה? אני פשוט יוצא מהמטוס והא מכשיל אותי. אלה השיטות הכי טובות, פשוט לדפוק את המשימה.

פורסם

איך אפשר לדעת בתחילת המשימה מה הוא ה-Challenges שלה? לא מצאתי בשום מקום בתפריט.. ורק בסוף המשימה הוא נותן לי את הסיכום..

פורסם

כן בדיוק הבית ספר לטיסה, מרוצים וכו'

לא חשבתי לנסות לצאת מהמטוס, אני תמיד מנסה להתנגש במשהו אבל לפעמים זה מאוחר מידי ואני לא מספיק (בנחיתה נגיד שיש לך לעצור מרחק מסויים מהצ'קפויינט) וזה עובר לסצינה של סיימתי את המשימה וצריך לחכות איזה 30 שניות שיסיים הכל ויחזיר אותי לתפריט ואז להתחיל מחדש

- - - תגובה אוחדה: - - -

עוד דבר שממש מעצבן אותי במטוסים זה שאתה לא יכול סתם להחזיק S כדי להאט, אחרי כמה שניות זה פשוט מכבה לך את המנוע ואין לך שום אידיקציה מתי זה קורה

פורסם

זה נורא ^

אני פשוט מאבד דחף מעל המסלול, או יותר גרוע, מעל העיר

פורסם

אני כמעט שברתי את המסך מכעס בבית ספר לטיסה במשימה של המטוס.

אי אפשר להאט איתו.

פורסם

דווקא המסוק הוא החלק הקשה בכל הקטע הזה. עם המטוסים אני ממש נהנה. הנוף מחוץ לעיר מדהים.

פורסם

הרבה יותר קל לי עם המסוקים אחרי שהבנתי איך לשלוט בהם כמו שצריך

פורסם

אני בכלל ממש נהנה עם כלי הטיס למינהם.

אני יחסית שולט טוב מאד בכולם.

רק עם המסוק נראה לי שיש דרך/שיטה לטוס מהר קדימה ואני לא יודע אותה.

פורסם

זה לא קשה.

W + numpad 8 לטוס קדימה

אם אתה צריך להגביה - תעזוב את numpad 8, תתן לחיצות קצרות מידי פעם כדי לוודא שאתה טס קדימה

אם אתה צריך להנמיך תעזוב W, תנמיך קצת תחזיק W כמה שניות ותעזוב שוב אם צריך להנמיך יותר

הנחיתה עם המסוק זה החלק הקשה יותר, אבל גם לא מסובך מידי. צריך רק לשים לב באיזה גובה אתה, להחזיק numpad 5 + S עד שאתה מגיע כמעט לעצירה כשאתה ממש כמה מטרים מעל האדמה (ואם אתה נמוך מידי אז numpad 5 בלי S כדי לא לרדת יותר מידי) ואז לעזוב את numpad 5 וללחוץ כמה לחיצות קצרות על S כדי לנחות ברכות

- - - תגובה אוחדה: - - -

אם לא נוח לך אם המקשים אתה יכול לשנות את זה להבא:

W - pitch forward

S - pitch back

(או הפוך אם אתה אוהב לשחק בלי inverted)

A/D - roll left/right

Q/E - yaw left/right

shift - throttle up

ctrl - throttle down

זה פריסת מקשים קרובה יותר לרוב המשחקים אז זה אולי יהיה לך יותר נוח.

זה גם מאפשר לשחק אם המצלמה כי זה לא תופס לך את 2 הידיים

פורסם

Rule #2 - Double tap!!

לאלו מאיתנו ללא מקלדת NUMPAD זה קשה מאוד עד בלתי אפשרי להטיס כלי טייס...

אבל עם גיים פד זה פשוט קלי קלות.

אני לא מתחבר יותר מדי לגיים פד בדרך כלל אבל השליטה באוויר במשחק הזה עם גיים פד פשוט באה טבעי ועשתה לי את החיים הרבה יותר קלים במשימות עם כלי תעופה. ממש כיף.

טל, לפעמים במסוק או במטוס זה נראה כאילו אתה לא זז מהר (במיוחד אם אתה בגובה רב) אבל זה רק בגלל הזווית של המצלמה והגובה מעל האדמה. אתה יכול לבדוק את זה שאתה טס נמוך תראה שאתה "עובר שטח" ממש מהר

פורסם

^ תנסה את הלייאאוט שהוספתי בפוסט הקודם, זה אמור להיות נוח יותר בכללי. רק שצריך לשות עוד כמה מקשים (לפחות את המקש של הרדיו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים