פורסם 2015 באפריל 2610 שנים מישהו הצליח להיכנס למטוסי הײboingײ( sp)? אצלי השדה די ריק ואין אפשרות כזאת. https://youtu.be/MgmOtksUqYU
פורסם 2015 באפריל 2610 שנים מצאתי רק מטוס אחד שאפשר לעלות עליו (בקצה השני של השדה) (גנבתי אחד לשדה של Trevor (אולי המטוס יישמר שם) נערך 2015 באפריל 2610 שנים על-ידי amadey
פורסם 2015 באפריל 2610 שנים how?? ברצינות לא ידעת? זה הדבר הכי חם במשחק (ובעיקר במולטי למי שלא נוהג ברכב ואין לו מה לעשות)
פורסם 2015 באפריל 2610 שנים nope לא ידעתי...ואם כבר דברים שאני לא יודע, מישהו יודע אם זה אפשרי להתחיל מחדש challenge איפשהו מהתפריט או משהו בלי לסיים אותו קודם? אני מנסה להשלים כמה challenges במדלית זהב, אבל זה מעצבן לחכות לסיים את המשימה בשביל להתחיל מחדש במיוחד כשאני יודע כבר באמצע שאני לא משיג את הזהב
פורסם 2015 באפריל 2610 שנים אתה מדבר כמו שאתה עושה את ביהס לטיסה? אני פשוט יוצא מהמטוס והא מכשיל אותי. אלה השיטות הכי טובות, פשוט לדפוק את המשימה.
פורסם 2015 באפריל 2610 שנים איך אפשר לדעת בתחילת המשימה מה הוא ה-Challenges שלה? לא מצאתי בשום מקום בתפריט.. ורק בסוף המשימה הוא נותן לי את הסיכום..
פורסם 2015 באפריל 2610 שנים כן בדיוק הבית ספר לטיסה, מרוצים וכו'לא חשבתי לנסות לצאת מהמטוס, אני תמיד מנסה להתנגש במשהו אבל לפעמים זה מאוחר מידי ואני לא מספיק (בנחיתה נגיד שיש לך לעצור מרחק מסויים מהצ'קפויינט) וזה עובר לסצינה של סיימתי את המשימה וצריך לחכות איזה 30 שניות שיסיים הכל ויחזיר אותי לתפריט ואז להתחיל מחדש- - - תגובה אוחדה: - - -עוד דבר שממש מעצבן אותי במטוסים זה שאתה לא יכול סתם להחזיק S כדי להאט, אחרי כמה שניות זה פשוט מכבה לך את המנוע ואין לך שום אידיקציה מתי זה קורה
פורסם 2015 באפריל 2610 שנים אני כמעט שברתי את המסך מכעס בבית ספר לטיסה במשימה של המטוס.אי אפשר להאט איתו.
פורסם 2015 באפריל 2610 שנים דווקא המסוק הוא החלק הקשה בכל הקטע הזה. עם המטוסים אני ממש נהנה. הנוף מחוץ לעיר מדהים.
פורסם 2015 באפריל 2610 שנים אני בכלל ממש נהנה עם כלי הטיס למינהם.אני יחסית שולט טוב מאד בכולם.רק עם המסוק נראה לי שיש דרך/שיטה לטוס מהר קדימה ואני לא יודע אותה.
פורסם 2015 באפריל 2610 שנים זה לא קשה.W + numpad 8 לטוס קדימהאם אתה צריך להגביה - תעזוב את numpad 8, תתן לחיצות קצרות מידי פעם כדי לוודא שאתה טס קדימהאם אתה צריך להנמיך תעזוב W, תנמיך קצת תחזיק W כמה שניות ותעזוב שוב אם צריך להנמיך יותרהנחיתה עם המסוק זה החלק הקשה יותר, אבל גם לא מסובך מידי. צריך רק לשים לב באיזה גובה אתה, להחזיק numpad 5 + S עד שאתה מגיע כמעט לעצירה כשאתה ממש כמה מטרים מעל האדמה (ואם אתה נמוך מידי אז numpad 5 בלי S כדי לא לרדת יותר מידי) ואז לעזוב את numpad 5 וללחוץ כמה לחיצות קצרות על S כדי לנחות ברכות- - - תגובה אוחדה: - - -אם לא נוח לך אם המקשים אתה יכול לשנות את זה להבא:W - pitch forwardS - pitch back(או הפוך אם אתה אוהב לשחק בלי inverted)A/D - roll left/rightQ/E - yaw left/rightshift - throttle upctrl - throttle downזה פריסת מקשים קרובה יותר לרוב המשחקים אז זה אולי יהיה לך יותר נוח.זה גם מאפשר לשחק אם המצלמה כי זה לא תופס לך את 2 הידיים נערך 2015 באפריל 2610 שנים על-ידי IlanF
פורסם 2015 באפריל 2610 שנים https://youtu.be/swoyUKMsaT8Rule #2 - Double tap!!לאלו מאיתנו ללא מקלדת NUMPAD זה קשה מאוד עד בלתי אפשרי להטיס כלי טייס...אבל עם גיים פד זה פשוט קלי קלות.אני לא מתחבר יותר מדי לגיים פד בדרך כלל אבל השליטה באוויר במשחק הזה עם גיים פד פשוט באה טבעי ועשתה לי את החיים הרבה יותר קלים במשימות עם כלי תעופה. ממש כיף.טל, לפעמים במסוק או במטוס זה נראה כאילו אתה לא זז מהר (במיוחד אם אתה בגובה רב) אבל זה רק בגלל הזווית של המצלמה והגובה מעל האדמה. אתה יכול לבדוק את זה שאתה טס נמוך תראה שאתה "עובר שטח" ממש מהר נערך 2015 באפריל 2610 שנים על-ידי jackhammer
פורסם 2015 באפריל 2610 שנים ^ תנסה את הלייאאוט שהוספתי בפוסט הקודם, זה אמור להיות נוח יותר בכללי. רק שצריך לשות עוד כמה מקשים (לפחות את המקש של הרדיו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.