פורסם 2015 באפריל 2610 שנים איזה רכב בתאכלס לרכוש? אני כבר התבלבלתי בצורה טוטאלית..אני צריך רכב מהיר ועם אפשרות היגוי נוחה. מה ההמלצה? (תקציב אין בעיה, אני מוכן להשקיע את כל הכסף עבור פעם אחת טובה).
פורסם 2015 באפריל 2610 שנים אם אתה רוצה מכונית SPORT ולא SUPER , קרי, תקציב של 100K +- אמליץ על RH8. קניתי אותה ואני נהנה מאוד, התנהגות כביש נהדרת, המינוס היחידי שלה לדעתי זה הדריפטים שאני לא מצליח להסתדר איתם, או בפניות חדות. אבל חוץ מזה? מדהימה. גם הCOMET ממש טובה אם אתה מתחבר ל911, הייתי שוקל גם ללכת עליה.
פורסם 2015 באפריל 2610 שנים זה הולך ככה,אם אתה רוצה להשקיע אתה הולך על הZenthorno,אם באלך מכונית טובה בקצת כסף אתה הולך על הRH8,אם באלף להשקיע אבל לא באלף לחסוך,אתה הולך על הTurismo R.
פורסם 2015 באפריל 2610 שנים מחבר זה לא עניין של כסף.רוקסטאר אוהבת שבמציאות של המשחקים שלה הדברים שונים, לפעמים ולרוב גם בצורה צינית.המותגים הם גרסאות ציניות של מותגים אמיתיים, וכך גם כל דבר אחר
פורסם 2015 באפריל 2610 שנים מישהו הצליח להיכנס למטוסי הײboingײ( sp)? אצלי השדה די ריק ואין אפשרות כזאת. https://youtu.be/MgmOtksUqYU
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.