פורסם 2015 באפריל 1910 שנים זה אני או שהנזק לרכבים לא WOW?יותר מבחינת מכות בגוףשקצת מזכיר את WATCHDOGS לפי דעתי ב GTA IV זה היה יותר "מציאותי".
פורסם 2015 באפריל 1910 שנים זה אני או שהנזק לרכבים לא WOW?יותר מבחינת מכות בגוףשקצת מזכיר את WATCHDOGS לפי דעתי ב GTA IV זה היה יותר "מציאותי".ב-watch dogs אתה צריך לעשות תאונה 5 פעמים עד שאתה רואה שריטה ברכב וכל תאונה אתה מעיף את הרכבים לקיבינימט. נערך 2015 באפריל 1910 שנים על-ידי ~BaRaK~
פורסם 2015 באפריל 1910 שנים http://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/pc/jobsתלחץ add to game זה אמור להצטרף ל bookmark? המשחק מותקן אצלי על HD של מחשב נייד (5400RPM) שזה איטי יחסית. והמשחק עובד בצורה מעולה! אין צורך לתקוע אותו בSSDאני חולה על המשחק הזה! שיחקתי בסינגל קצת, ובמולטי קצת, עם מישהו מהcrew בשם duck_slinger עשינו מלא הייסטים ועליתי לרמה 13 הרווחתי מלא כסף. קניתי 2 מכוניות ובית HIGH END ונשאר לי עוד מלא כסף. עשיתי גם מירוצים פה ושם ואני חייב להגיד שעם הקונטרולר אני ממש נהנה, וגם ניצחתי כמה פעמים (כשהיה מירוץ שלכולם מכוניות דומות) זה אני , רק חבל שלא היה לך מיקרופון זה היה יכול להיות הרבה יותר כיף
פורסם 2015 באפריל 1910 שנים בוא לא נגזים, אבל ב-whach dogs כל הנהיגה בכלל והמכניקה של הרכבים ממש לא הזכירה נהיגה ועל זה להוסיף את עניין הנזק לרכבים וההתגשויות שגם לא הרגישו יותר מידי הגיוניות.עריכה: הדר אנחנו צריכים לעשות heist ביחד, עשיתי רק שניים עד עכשיו, אבל כל פעם שאני נכנס תמיד יש את האחד שיוצא והורס הכל.. נערך 2015 באפריל 1910 שנים על-ידי OR2OOO
פורסם 2015 באפריל 1910 שנים זה אמור להצטרף ל bookmark?שמתי לב הקישור ששמתי לא תקין. זה הקישור התקין מהתיאור של הוידאו: http://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/jobs/job/PRpEDb6C5EiZyTemOqI-pwאבל אני כרגע מקבל שגיאה שזה לא מוצא את ה- job.איך שאני מבין אתה מוסיף את ה- job ואז הוא אמור להופיע לך במפה באונליין. אתה הולך לשם, מתחיל את המשחק ומזמין אנשים כרגיל
פורסם 2015 באפריל 1910 שנים ננסה מחר, בינתיים לא מצליח ואור בשמחה יום שלישי שעות הערב המוקדמות מתאים לי
פורסם 2015 באפריל 1910 שנים אני מחר פנוי לHEIST בסביבות אחר הצהריים אתחבר לשרת הטימספיק של האתר בשם "Impact". אשמח לראות כמה מכם =]
פורסם 2015 באפריל 1910 שנים הבית ספר לטיסה זה אותו אחד כמו בסינגל או שיש שם משהו שונה? כי בסינגל זה היה די קלבסינגל הבית ספר הוא למטוסים אזרחיים.לימוד בסיסי ביותרבמולטי הבית ספר הוא למטוסי קרב/מסוקים. ודי מאתגר.. במיוחד השיעור האחרון.
פורסם 2015 באפריל 1910 שנים למי שמעוניין, אפשר למצוא את החיקוי של הבוגאטי וירון (נקראת adder במשחק) באופן רנדומלי במיקום הבא: הרכב עולה מיליון דולר במשחק, אז נחמד שיש אותו כבר בחינם. (אם אתם לא רואים אותה בפעם הראשונה, תשמרו את המשחק ותיסעו שוב למיקום)
פורסם 2015 באפריל 2010 שנים אני לא מבין, בשביל מה לקנות רכבים? אי אפשר לגנוב אותם ולשים בחניון?WTFהשם של המשחק הוא GRAND THEFT AUTO.WTF
פורסם 2015 באפריל 2010 שנים רכבים נדירים ( super cars ) אי אפשר לשמור כשאתה גונב .. רק לקנות והם שלך לנצח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.