עבור לתוכן

מישהו שמע או יודע על אנשים שהלכו להרזות באברמסון?

Featured Replies

פורסם

אם אתה אדם חטוב ובריא אתה יכול להרשות לעצמך עוד איזה 10 קילו יותר מה BMI

• תגובות 42
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עכשיו במהלך טיפול של אברהמסון. כשהתחלתי שקלתי 87 עכשיו אני שוקל 76 אחרי חודש וחצי. מסכים פה עם כולם שאין נוסחת קסם.. הכל זה עניין של הרבה כח רצום, והתמדה. כמובן שאחרי החודש הראשון נהיה הרבה יותר קל. הבעיה המרכזית בהרזיה היא כמאמר חכמנו.. אם תעזבני יום יומים אעזבך

פורסם
גם אני מצטרף לאלה שרשמו על תזונה.

אני לפני הצבא שקלתי 120 קילו בערך

תוך שנה ירדתי ל90

הכל בזכות שינוי ההרגלי אכילה שנבעו מהארוחות מסודרות בצבא

אני מנחש ששירתת בחיל-האוויר ,שם יש שף צמוד ודיאטיקנית לכל חדר אוכל ...

אצלינו , היית מגיע למשקל של 150 קילו בגלל שכל האוכל היה מוצף בשמן באופן תמידי וחוץ מההקפדה הפסיכית על כשרות ,הייתה אפס מודעות לתזונה בריאה.

כמעט כולם העלו במישקל ,מי יותר ומי פחות ,אבל המגמה הייתה ברורה. לא ניראה לי שתימצא היום דיאטיקנית אחת שדוגלת בשיטת "הארוחות המסודרות" ,כלומר שיטת שלושת הארוחות ביום .

היום יש הסכמה גורפת שיותר בריא( מבחינת מאזן הגלוקוז בדם), ומשביע, לנשנש כל שלוש שעות משהו דל בקלוריות ועשיר בסיבים כמו מלפפון ,קולורבי ,עגבנייה וכיוצא בזה .

פורסם

ag43 וASI89, אני ממליץ על חדר כושר + אימון אישי (המאמן בנה לי תוכנית אימון ותוכנית דיאטה), לי זה עבד, אומנם לא הייתי צריך להוריד יותר מידי,אבל הורדתי עשר קילו בערך בחודש בערך ואז המאמן אמר לי להחליף דיאטה כדי במקום לרדת במשקל להעלות מסה (בשרירים כמובן) וזה עבד אחלה, גם בדיאטה הייתי אוכל ארוחה בשבוע של מה שבא לי, והייתי מתפרע בה (לא לאפה עם קצת חומוס, המון אוכל עם המון שמן והמון קינוחים אחר כך)

בקיצור לדעתי זה הפתרון הטוב ביותר.

פורסם

המאמן שלי גם המליץ לי לאכול טוב כל השבוע ופעם בשבוע להתפרע. אבל יש לי דיאטן אז אני הולך לפי הדיאטן.

בשביל לרזות זה בעיקר מאזן קלורי.

יותר חשוב הממוצע של כל מה שאתה אוכל בחודש ולא מה אכלת ביום ספציפי.

הבעיה עם חדר כושר שזה גורם לך לחשוב שאתה שורף מלא קלוריות ואז אתה מתחיל להרביץ אוכל. ובמיוחד כשאתה חושב שזה בריא לאכול לפני או אחריי החדר כושר בשביל לבנות שרירים.

זה בסך הכל מתמטיקה. תכין לך תוכנית אכילה עם כמה קלוריות אתה רוצה לאכול בממוצע בכל יום. תעמוד בממוצע הזה, תרזה, לא תעמוד לא תרזה.

כמו שעושים אופטימיזציה לביצועים של קוד, אותו הדבר אתה עושה אופטימיזציה של האכילה.

המבורגר נשמע לך הרבה יותר גרוע משתי כוסות קפה, אבל אם אתה שותה כל יום שני הפוכים בארומה ואוכל המבורגר פעם בשבוע. אז ההפוכים כל יום יותר גרועים מההמבורגר שאתה אוכל פעם בשבוע.

אצלי הבעיה זה האכילה כשאני בבית וכשאני מתפתה לאכול יום יום לפעמים שטויות קטנות שמצטברות להרבה. :\

פורסם

אני באברמסון. לא דיברו איתנו מילה על קלוריות ומאזנים.. רק להוריד לחלוטין סוכר לבן וגלוטן. אני עושה כושר כל יויום, ןאוכל מעט כי אני לא רעב, וגם לצערי, אין לי זמן להכין אוכל.. ואני יורד בהתמדה

פורסם

מין הסתם לצמצם סוכר לבן וגלוטן מצמצם הרבה מהקלוריות.

פורסם
אם אתה אדם חטוב ובריא אתה יכול להרשות לעצמך עוד איזה 10 קילו יותר מה BMI
אני מזמן לא מאמין לbmi
מניסיון של אחד שעבד בבית חולים וראה על בסיס יומי במו עיניו את מה שהוא הולך להגיד,כדלהלן :אפשר להשתין על ה BMIהבעייה היחידה היא ,שיש לו נטייה מגונה להשתין חזרה , וזה מיתבטא בניסור גפיים עם גאנגרנה בניסיון להציל את יתר הגוף ,בעשיית מנוי חינמי לבית החולים ובהתחברות תכופה למכשיר דיאליזה (עדיף כבר לקבל טיפול מהיר של דאעש מאשר לחיות כך),מפני שהכליות הם בין האיברים הפגיעים ביותר לעודף גלוקוז בדם ,באימפוטנצייה חמורה שאפילו ויאגרה כבר לא תעזור .איבוד הראייה ,פגיעה נירחבת בכלי דם שמיתבטאת ביתר לחץ דם ובהמשך בהתקפי לב ושבץ מוחי .עוד הרבה נזקים נוספים לכל מערכות הגוף עד לקריסתם .לא מדובר רק במיפגע אסטתי ,ולא רק עניין בנכות והיזדקקות לכיסא גלגלים ,זה קודם כל עניין של חיים ומוות !מרבית מטופלי הדיאליזה לא מצליחים לקבל תרומת כלייה (בעיקר בגלל החרדים הארורים מימי הביינים שחיים בקירבנו ומסיתים את יתר האוכלוסייה נגד ההשתלות) , ופשוט מאוד ניפטרים מסיבוכי הדיאליזה /סיבוכי סכרת נוספים כתוצאה מחוסר איזון הסוכר בגוף.למעשה ,כל יום מתים 7 אנשים מסיבוכי הסכרת . נידמה לי שזה אפילו יותר מאותם מקרי המוות שניגרמים כתוצאה מעישון .רק ששם בן אדם יכול להאשים כמעט רק את עצמו ואילו במקרה של סכרת ישנם מספר גורמים כמו גנטיקה ,תיעוש יתר שמיתבטא בפחות מדיי פעילות גופנית, הממשלה שמדיניות הייבוא והמיסים שלה גורמת מצד אחד לייקור מזון בריא ומצד שני להוזלת רעל, כמו לחם אחיד ,חמאה ,שמנת ,ביצים,גבינה צהובה שמנה וחלב .שטיפת מוח חוקית והמונית של האוכלוסייה (מה שניקרא בשפה מכובסת - "פירסומות") לצרוך אוכל זבל ורעיל כמו חטיפים ,ממתקים ,מיצי פירות ,שתייה קלה ממותקת , שתייה חריפה ,מעדני חלב ממותקים.המדיניות הניבזית של רישתות השיווק שעושות הנחות בעיקר על מוצרי הזבל ומפתות את האוכלוסייה לרכוש את הרעל שעליו הם מרוויחות הכי הרבה ,על-ידי מיקומו דווקא סמוך הקופות .תיסתכלו טוב טוב ,מה הן מחזיקות תמיד צמוד לקופות , ממתקים וסיגריות בניסיון אחרון עלוב ומניפולטיבי לחלוב את כיסי הלקוחות על חשבון הרס בריאותם.מגיפת הסכרת הולכת ומיתפשטת , הגיע הזמן שיאסרו פירסומות על כל מוצר מזון שהוסף לו סוכר ,או לפחות להגביל את השידורים הארורים מעל השעה 23:00 ,כדי שילדים לא יצפו בהם, ולחייב בחוק שיהיה עלייהם תווית אזהרה כמו על חפיסות הסיגרייה ,ויהיה איסור על אחזקת הרעל בצמוד לקופות .
פורסם
מניסיון של אחד שעבד בבית חולים וראה על בסיס יומי במו עיניו את מה שהוא הולך להגיד,כדלהלן :אפשר להשתין על ה BMIהבעייה היחידה היא ,שיש לו נטייה מגונה להשתין חזרה , וזה מיתבטא בניסור גפיים עם גאנגרנה בניסיון להציל את יתר הגוף ,בעשיית מנוי חינמי לבית החולים ובהתחברות תכופה למכשיר דיאליזה (עדיף כבר לקבל טיפול מהיר של דאעש מאשר לחיות כך),מפני שהכליות הם בין האיברים הפגיעים ביותר לעודף גלוקוז בדם ,באימפוטנצייה חמורה שאפילו ויאגרה כבר לא תעזור .איבוד הראייה ,פגיעה נירחבת בכלי דם שמיתבטאת ביתר לחץ דם ובהמשך בהתקפי לב ושבץ מוחי .עוד הרבה נזקים נוספים לכל מערכות הגוף עד לקריסתם .לא מדובר רק במיפגע אסטתי ,ולא רק עניין בנכות והיזדקקות לכיסא גלגלים ,זה קודם כל עניין של חיים ומוות !מרבית מטופלי הדיאליזה לא מצליחים לקבל תרומת כלייה (בעיקר בגלל החרדים הארורים מימי הביינים שחיים בקירבנו ומסיתים את יתר האוכלוסייה נגד ההשתלות) , ופשוט מאוד ניפטרים מסיבוכי הדיאליזה /סיבוכי סכרת נוספים כתוצאה מחוסר איזון הסוכר בגוף.למעשה ,כל יום מתים 7 אנשים מסיבוכי הסכרת . נידמה לי שזה אפילו יותר מאותם מקרי המוות שניגרמים כתוצאה מעישון .רק ששם בן אדם יכול להאשים כמעט רק את עצמו ואילו במקרה של סכרת ישנם מספר גורמים כמו גנטיקה ,תיעוש יתר שמיתבטא בפחות מדיי פעילות גופנית, הממשלה שמדיניות הייבוא והמיסים שלה גורמת מצד אחד לייקור מזון בריא ומצד שני להוזלת רעל, כמו לחם אחיד ,חמאה ,שמנת ,ביצים,גבינה צהובה שמנה וחלב .שטיפת מוח חוקית והמונית של האוכלוסייה (מה שניקרא בשפה מכובסת - "פירסומות") לצרוך אוכל זבל ורעיל כמו חטיפים ,ממתקים ,מיצי פירות ,שתייה קלה ממותקת , שתייה חריפה ,מעדני חלב ממותקים.המדיניות הניבזית של רישתות השיווק שעושות הנחות בעיקר על מוצרי הזבל ומפתות את האוכלוסייה לרכוש את הרעל שעליו הם מרוויחות הכי הרבה ,על-ידי מיקומו דווקא סמוך הקופות .תיסתכלו טוב טוב ,מה הן מחזיקות תמיד צמוד לקופות , ממתקים וסיגריות בניסיון אחרון עלוב ומניפולטיבי לחלוב את כיסי הלקוחות על חשבון הרס בריאותם.מגיפת הסכרת הולכת ומיתפשטת , הגיע הזמן שיאסרו פירסומות על כל מוצר מזון שהוסף לו סוכר ,או לפחות להגביל את השידורים הארורים מעל השעה 23:00 ,כדי שילדים לא יצפו בהם, ולחייב בחוק שיהיה עלייהם תווית אזהרה כמו על חפיסות הסיגרייה ,ויהיה איסור על אחזקת הרעל בצמוד לקופות .

אחי למה מיץ פירות טבעי זה זבל?

פורסם
  • מחבר

"החרדים הארורים" - אתה ארור אנטישמי מסריח.

פורסם

פירות לא נועדו לשתייה , רק לאכילה ,וגם אז בכמויות קטנות ולעיתים לא תכופות .במיץ פירות יש ימבה סוכר שמעלה את הגלוקוז בדם באופן קיצוני בהעדר הסיבים שממתנים את העלייה.שתיית ליטר מיץ שוות ערך לאכילה בבת אחת קילוגרמים רבים של פירות עם אחוז סוכר גבוהה מאוד כי משמשים בפירות סוג ז ,כאלו שמוצאים בסוף יום שישישהם כבר בשלים יותר מדיי .בניגוד לסטיגמה יש בהם מעט ויטמינים,כי הם נהרסים בתהליך הפיסטור ובהמשך כתוצאה מהיתחמצנות .כמו כן הפירות שיש בסופר /שוק אלו לא פירות טיבעיים אלא מהונדסים שעברו מניפולצייה גנטית ו-"השבחות" על ידי מכון וולקני .בפירות טבעיים אחוז הסוכר נמוך ב 30 אחוז וכמות הויטמין סי גדולה בהרבה (הם הרבה יותר חמוצים ).בני אדם לא נועדו לאכול כמויות גדולות של פירות במכה אחת ולאורך זמן ,זה מיתוס נפוץ .תזונה כזאת מעמיסה על הלבלב ועלולה לגרום לקריסתו ולהתפרצות מחלת הסכרת ולהתפתחות סרטן הפנקריאס שניחשב לסוג הסרטן הקטלני ביותר .ראה ערך סטיב ג'ובס ואשטון קוצ'ר שניסה לחקות אותו וגם אצלו היתפתחו בעיות עם הלבלב תוך זמן קצר אחרי שהוא ניסה להיכנס לדמותו .אבל מה שמסוכן במיוחד הוא הסוכר הלבן הפשוט שניקרא סוכרוז בניגוד לסוכר הפירות שניקרא פרוקטוז .הסוכרוז אינו מתאים למערכת העיכול האנושית והוא מיתפרק מהר יותר מפרוקטוז לגלוקוז וזה משגע את מערכת האיזון ההורמונלית של הגוף האחראיתעל איזון הסוכר בגוף.ידוע היום שעליות חדות ברמת הגלוקוז בדם ובעיקר רמה גבוהה שלו בדם לאורך זמן מעודדות גידולים סרטניים בכל הגוף .זה כמו לשפוך דלק על מדורה .כלבים לדוגמא זאת דוגמא קיצונית למשל לחוסר סבילות לסוכרוז .תן לכלב לאכול כמות לא גדולה של סוכרוז והוא פשוט יתעוור לעד , כך גם הרבה חיות אחרות .זאת הסיבה העיקרית שבכל מקום בגן חיות או בספארי ברמת גן ,אתה תיראה שלטים האוסרים על האכלת בעלי חיים .

פורסם

פספסתי את זה בין כל ערמות המלל ההזויות. ASI קיבל אזהרה כמובן.

פורסם
"החרדים הארורים" - אתה ארור אנטישמי מסריח.
הם ארורים כשלעצמם ,אין קשר לאנטישמיות , יש קשר לזה שהם חיים על הדם שלנו - הדם שאנחנו שופכים בסדיר ובמילואים ,על הכסף שלנו -הם מקבלי הקיצבאות הגדולים ביותר ועושקים את הציבור באמצעות השליטה שלהם ברבנות ,בחברה קדישא , בכשרות וכיוצא בזאת .על הכפייה החרדית שלהם לאורך כל החיים מהלידה ועד למוות .יש לי קרובי משפחה חרדים , ניתקתי איתם את הקשר .ובעיקר אני מיתרעם על הכשרות ,שבמיסגרתה הם מרעילים את האוכלוסייה על ידי דחיפת כמויות מטורפות של מלח במהלך תהליך הכשרת הבשר והעוף ,תהליך פרימיטיבי ומיותר לחלוטין בטכנולוגיית שימור המזון שיש היום , בקירור ,בהקפאה ,בעישון ובוואקום .עודף מלח במזון גם דופק את הכליות וזאת אחת הסיבות העיקריות לכך שבישראל אחוז הניזקקים לדיאליזה הוא הגבוהה ביותר בעולם .וגם ברית המילה - אקט פרימיטיבי ,מיותר לחלוטין וברברי שהיה צריך לאסור בחוק .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים