עבור לתוכן

פירמוט כונן בטעות בקשה עזרה הצילו

Featured Replies

פורסם

עשיתי בטעות כן בתוכנה המעפנה הזו וזה מחק לי את כל הכונן ..טרה עמוס בדברים..

552eccec537d5.png

עכשיו זה לא נותן לי ליכנס לכונן עד שאני לא לוחץ לאתחל אותו.. יש דרך לחזור אחורה..יש לי שם מלא דברים חשובים ..בקשה עזרה!!

552ecd29639df.jpg

פורסם

במקרה שלך עדיף לגשת למעבדה מאחר ומדובר במידע רב.

מעבדה לשחזור תיקח ככל הנראה לא מעט עבור שחזור , אם אתה לא רוצה לגשת למעבדה תנסה את אחת התוכנות החינמיות המוצעות בקישור למטה.

אחת מהן מיועדת לשיחזור מחיצה והשניה לשחזור קבצים (יש בקישור טבלה המראה את ההבדלים ביניהן).

http://www.easeus.com/partition-recovery/

פורסם

R-studio

עולה כסף אבל שווה כל דולר.

שחזרתי מכונן פגום את רוב החומר למעט כמה קבצים שהיו על סקטורים פגומים

פורסם

בעבר הצלחתי לשחזר את רוב החומר מכונן לאחר שפורמט, חולק למחיצות והותקן בו מערכת הפעלה חדשה! הצלחתי לשחזר את רוב החומר ולא כולו בגלל שהותקנה בו מערכת הפעלה, וכל העתקת חומר מוחקת את החומר הקודם

אז אל תגע בו, כל העתקת חומר מוחקת חומר אחר שהיה לפני כן

השתמשתי בתוכנה GetDataBack

חשוב מאוד! את החומר שתשחזר ממנו תעתיק לכונן אחר, כי כמו שאמרתי, כל העתקת חומר מוחקת חומר אחר שהיה לפני כן ואז יהיה פחות מה לשחזר

תעדכן אותי איך הלך :)

פורסם
  • מחבר

איזה באסה התוכנה הזו מצאה לי באמת את כל מה שהיה בכונן EaseUS Data Recovery Wizard 8.8

נסיתי לשחזר זהל א נתן בגלל כמות שטח שלא הייתה בלה בלה זה שחזר לי קצת עצרתי את זה זה באמת חזר לכונן ואז מחקתי את זה שוב ואמרתי נריץ סריקה חדשה ונשחזר..

אז בסריקה החדשה זה מצא רק את מה שמחקתי לפני כמה דקות שמחזור האחרון ולא מעבר את מה שהיה אמור למצוא אוף למה

פורסם

פעם אחרונה שפירמטתי בטעות דיסק קשיח, השתמשתי בתוכנה הזו: http://www.piriform.com/recuva/download?upgrade. (תבחר את הגירסא החינמית)

שיחזרה את רוב הכונן בצורה מצויינת (לוקח לזה כמה שעות טובות)

פורסם
  • מחבר

אין כונן כבר אבוד מימה עשיתי בהתחלה כמו שציינתי באמת מצא הכל ..

בגלל שלא שחזרתי הכל ישר כי לא היה מקום..שחזרתי חלק מאוד קטן מחקתי שוב ועשיתי שוב סריקה הוא כבר לא מוצא יותר תפעולה הקודמת רק תהאחרונה שהייתה..

נסיתי במלא תוכנות יום שלם סרקו וכולם סתם קבצים מצאו אפילו לא שייכים לכונן עצמו

תראו תמונות

55310b46ad4be.png

תוכנה סתם סרקה לא יודע מה מצאה..אין את מה שאני מחפש שבאמת נעלם: שהיה קל לזיהוי ומסוגר 6 תקיות בשמות ברורים סרטים הורדות תוכנות תמונות שירים ותקיה חדשה

עוד תוכנה שהמליצו פה סרקה הרבה דברים מופיע מליון דברים נכנס למה שמצאה גם סתם קבצים:

55310ba6e67ef.png

עוד תוכנה שמעל 20 שעות סורקת וגם לא ניראה שתמצא הכל..

55310bf853eda.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים