פורסם 2015 באפריל 1510 שנים יש לי בעיה בתפריט של האייקונים מופיע לי פעמים הסמל של האנטי וירוס. תמונה של הבעיה: עוד בעיה קטנה יש לי בנגן . הוא מראה לי את התרגום הפוך: הבעיה צצה מאתמול בערב ואין לי מושג איך פותרים אותה. ניסיתי לעשות התקנה מחדש אך לא עזר. אשמח לעזרה. מערת ההפעלה שלי וינדוס 7 אולטימט 32 סיביות.
פורסם 2015 באפריל 1510 שנים אפשר לשנות בהגדרות מימין לשמאל אבל פשוט יותר תתקין את הנגן החינמי VLC שפשוט מנגן ה כל- - - תגובה אוחדה: - - -לנורטון יש תמיכה טלפונית תתיעץ איתם....
פורסם 2015 באפריל 1510 שנים מחבר אפשר לשנות בהגדרות מימין לשמאל אבל פשוט יותר תתקין את הנגן החינמי VLC שפשוט מנגן ה כל- - - תגובה אוחדה: - - -לנורטון יש תמיכה טלפונית תתיעץ איתם....אני לא אוהב את הנגן עליו אתה מדבר . גם שלי חינמי והוא גן הכי טוב שקיים.בכל מקרה איך אני יכול לסדר זאת?
פורסם 2015 באפריל 1610 שנים מחבר איזה נגן יש לך ? אני לא מזהה אותו - משהו חדש ? הוא יותר טוב מה VLC ?kmplayer הוא יותר חזק וטוב מ VLC.איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת?
פורסם 2015 באפריל 1810 שנים הקפצה, שיזכרו שהדיון הזה קיים ואולי יעזרו.אגב,כמדומני, שעל פי חוקי הפורום מותר להקפיץ דיון רק אם עברו 24 שעות ולא הייתה תגובה בת'רד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.