פורסם 2015 באפריל 1310 שנים שלום , יש לי DOK מדגם Transcend JetFlash 500 והחור שלו (כמו שתראו בתמונה) ממש קטן ואני לא יכול לחבר אותו לצרור מפתחות. איזה פתרון יש לי על מנת לחבר אותו לצרור? לא זוכר אם מגיע איתו חוט שמתחבר באריזה ואם כן מגיע אז איבדתי אותו. אשמח לעזרה, תודה
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים אני חיברתי את שלי עם חוט מתכת, כזה שיש על כבלים חדשים, שמחזיק אותם מקופלים.תכניס את זה לחור בדיסק און קי, קשור טוב על המחזיק מפתחות.עמיד מאוד.
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים מחבר מאמין לך ובכל זאת הייתי מעדיף משהו יותר מובנה. משהו שיותר ייעודי לצורך הזה בדיוק. אם אין שום דבר כזה אז כנראה שאלך על הפתרון שלך.
פורסם 2015 באפריל 1410 שנים מחבר תודה על התגובה עם כל התמונות שעוזר אבל הייתי שמח למשפט ממך שיעשה לי קצת סדר ולכן מספר שאלות : 1. מה מהתמונות שהוספת הכי יתאים לדגם שלי ? 2. התמונות 2 ו4 נראות לי הכי אטרקטיביות , אבל האם 2 זה לא עבה מדי לחור של ה DOK שלי ? 3. מאיפה אני משיג את ה"מוצרים" האלו ? מה לרשום ב EBAY או סתם באתר בארץ כדי למצוא את זה ? תודה רבה
פורסם 2015 באפריל 1410 שנים 1) לא יודע, מהטבעות פשוט מוצאים אחת בגודל המתאים ומשחילים.2) לא יודע, אולי יש יותר מעובי אחד.3) KEY RING KEY WIREנסה חנויות טמבור או מקומות שמשכפלים מפתחות, אולי הם ידעו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.