עבור לתוכן

** גם בזק בין לאומי מצטרפת לרפורמה

Featured Replies

פורסם

גם בזק בין לאומי (014) קופצת לבריכת הרפורמה בפס הרחב ("השוק הסיטונאי") וממחר אפשר יהיה לרכוש ממנה חבילות משולבות של תשתית+ספק.

המחירים - באופן לא מפתיע - יותר יקרים מהמתחרות.

עבור מהירות של 100M תפרדו מ-120 שקל, עבור 40M תשלמו 110 שקל ו-15M יעלו 100 שקלים.

בשלב זה לא ברור אם המחירים קבועים או עולים אחרי שנה ואיזה מודם/נתב VDSL, אם בכלל, החברה תספק.

פורסם

מה עם אפלוד? יש משהו או שאנחנו נשארים בעידן האבן?

פורסם
  • מחבר

גם במעבר לתוכנית ברפורמה, ולא משנה אצל איזה ספק, ה-UPLOAD נשאר בדיוק כמו בבזק - אין שום שינוי.

פורסם

מה קורה עם הוט? עדיין מצליחה להתחמק מהרפורמה?

פורסם

מחר מתקשר אליהם.

עד עכשיו אני משלם 300 ומשהו שקל גם לספק וגם לתשתית יחד. ל 100 מגה .

120 נשמע הגיוני יותר.

פורסם
מחר מתקשר אליהם.

עד עכשיו אני משלם 300 ומשהו שקל גם לספק וגם לתשתית יחד. ל 100 מגה .

120 נשמע הגיוני יותר.

זה לא קשור בשום צורה לרפורמה, זה בגלל שאתה פראייר.

גם בלי שום רפורמה אתה צריך לשלם בגג של הגג 119 שקל לתשתית ו-29 שקל לבזב"ל, סה"כ 148 ש"ח לשניהם ביחד.

פורסם

בכל מקרה אתה לא אמור לשלם יותר מ 140-150 שקל לשניהם ביחד...ולמה שתעבור ל 014 ולא לחברה שהמחיר בה הוא 100 שקל.

מה קורה עם הוט? עדיין מצליחה להתחמק מהרפורמה?

אתה בטוח שהם מתחמקים? כי FAST כן מציעים חבילה של 100Mb ב 90 שקל על התשתית של הוט. נראה לי פשוט החברות מעדיפות לעבוד עם בזק (בעיות עם התשתית של הוט זה כאב ראש) או שבזק הציעו מחירים טובים יותר.

http://fast.net.il/?p=20t

האתר שלהם נראה כאילו מי שהכין אותו בדיוק סיים קורס HTML, מזעזע.

מה שכן לפי הפייסבוק שלהם הם במלחמה קבועה עם הוט שמנסים לחנוק את המשתמשים שלהם. בכל מקרה זה דיל נוראי כי החיבור דרך FAST הוא עם חייגן בלבד.

נערך על-ידי HuGeMouTh

פורסם

FAST הם בדיחה, הם יכולים לספק רק חיבור עם חייגן והם מציינים שה- 100 מגה שלהם כנראה לא יתקרב אפילו ל- 60 מגה בפועל (בגלל החייגן).

פורסם

דיברתי היום עם בזק בינלאומי בשביל להצטרף ל100 מגה(כיום משלם 119 לבזק ו29.90 לבזק בינלאומי)

הם מכריחים אותי להחליף ראוטר שהם יספקו במשלוח 50 שקל("חד פעמי") ו10 שקל כל חודש בגלל שהראוטר של בזק לא שלי(במשך שנתיים היה חיוב-זיכוי), מה נסגר?

מישהו יודע אם קיים מחיר של 20 שקל אצל בזק בינלאומי ל100 מגה ?

נראה לי יותר הגיוני לעדכן שוב אצל בזק 100 מגה ב100 שקל(אחרי מע"מ) ו20-30 שקל לבזק בינלאומי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים