עבור לתוכן

המלצה לראוטר חדש עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש לי בבית ראוטר של בזק D-LINK 6740u שכבר הרבה זמן עושה לנו בעיות (איטיות מ40 מגה לחצי מגה), קריסות, ובדרך כלל לפיתרון אנחנו עושים ריסט וזה עובד.

העניין הוא שזה נעשה על בסיס יומי וזה באמת נמאס אז אנחנו חושבים לקנות ראוטר פרטי.

אנחנו ארבעה מחשבים שמחוברים לראוטר אז צריך שיהיו לו לפחות 4 פורטים לרשת חוטית.

תודה רבה!

פורסם

ב-99% מהנתבים הבייתים יש 4 פורטים קווים - חיבורי LAN. השאלה היא מה התקציב שלך והאם יש דרישות מיוחדות מבחינה אלחוטית.

פורסם
  • מחבר

התקציב שלי עומד על 500 ש"ח. מבחינת אלחוטי משהו סטנדרטי שיעבור דרך כמה קירות עד 20 מטר.

פורסם

ל-SINGLE BAND לך ה-1043 של TP-LINK.

אם נדרש DUAL BAND (כלומר תמיכה גם בתדר 5GHZ) לך על ה-4300 של אותה חברה.

פורסם

ניסית לעדכן לו קשוחה? כי גם אם אתה תקנה ראוטר אני מניח שאתה עדיין תשתמש בו כמודם, ויכול להיות שהוא גם כמודם יעשה בעיות.

פורסם

לי יש את ה4300 של TP LINK ומאז שחיברתי אותו לא הייתי צריך לרסט את הראוטר. עומד יפה בעומסים של מספר מחשבים ודי הרבה מכשירים ניידים.

פורסם

הידרדרות מהירויות מתרחשת רק בחיבור האלחוטי? בחיבור הקווי ל-3 מחשבים אין בעיות?

האם קנייה של 6740u כדאית (למי שלא מתכוון כלל להשתמש ביכולת האלחוטית שלו אי פעם)?

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבלבול חברים התכוונתי לראוטר משולב מודם.

מה אתם אומרים על הTP-LINK TDW8970?

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=862363

אתמול, 23:17The Paladin

הידרדרות מהירויות מתרחשת רק בחיבור האלחוטי? בחיבור הקווי ל-3 מחשבים אין בעיות?

האם קנייה של 6740u כדאית (למי שלא מתכוון כלל להשתמש ביכולת האלחוטית שלו אי פעם)?

האיטיות מתרחשת בחוטי ובאלחוטי כאחד אין הבדל.

פורסם

ה-TDW8970 לפי אתר יצרן נועד ל-ADSL2+. לא יתאים למהירויות חיבור גבוהות יותר.

התשובה שלך מאכזבת לגבי ביצועים של ה-6740. נכון לעתה בארץ לא ניתן להשיג מודם נתב VDSL אחר מלבדו באופן מסחרי.

איני מבין מדוע יבואן Netgear אינו מתעורר לנוכח השינויים ולא מייבא את ה-VEGN2610 (שב-300 שקל הייתי מוכן לקנות ולא ב-597:kopfpatsch: מבזק, הקנס 200 ₪ מהווה הזמנה לצרות מתברר מהחוזה וזה לא בטוח שהם יוותרו על ערך הנתב בעתיד). מניסיון ה-2610 יציב להפליא בחיבור קווי גדוש ועמוס יכול לעבוד רצוף בלי תקלות ובלי פגיעה בביצועים (לפחות בחיבור הקווי). אם בזק היתה יכולה להתחשב בלקוחות ולמכור את ה-VEGN2610 ב-300 שקל (או פחות) במקום ב-597 ומבלי לשלם קנס, הייתי מעדיף את זה באופן ודאי על פני קניית 6740 עם קופון.

שקלתי לבקש קופון הנחה ל-6740, אך לאור חוות הדעת השלילית שלך נראה לי שעדיף לוותר ואולי להזמין דרך Huawei HG610 eBay.

פורסם
  • מחבר
ה-TDW8970 לפי אתר יצרן נועד ל-ADSL2+. לא יתאים למהירויות חיבור גבוהות יותר.

התשובה שלך מאכזבת לגבי ביצועים של ה-6740. נכון לעתה בארץ לא ניתן להשיג מודם נתב VDSL אחר מלבדו באופן מסחרי.

איני מבין מדוע יבואן Netgear אינו מתעורר לנוכח השינויים ולא מייבא את ה-VEGN2610 (שב-300 שקל הייתי מוכן לקנות ולא ב-597:kopfpatsch: מבזק, הקנס 200 ₪ מהווה הזמנה לצרות מתברר מהחוזה וזה לא בטוח שהם יוותרו על ערך הנתב בעתיד). מניסיון ה-2610 יציב להפליא בחיבור קווי גדוש ועמוס יכול לעבוד רצוף בלי תקלות ובלי פגיעה בביצועים (לפחות בחיבור הקווי). אם בזק היתה יכולה להתחשב בלקוחות ולמכור את ה-VEGN2610 ב-300 שקל (או פחות) במקום ב-597 ומבלי לשלם קנס, הייתי מעדיף את זה באופן ודאי על פני קניית 6740 עם קופון.

שקלתי לבקש קופון הנחה ל-6740, אך לאור חוות הדעת השלילית שלך נראה לי שעדיף לוותר ואולי להזמין דרך Huawei HG610 eBay.

אני יכול להעיד שגם עברתי יותר ממכשיר אחד 6740 מכיוון שגם הראשון עשה בעיות דומות. קיבלנו אחד חדש ואחרי תקופה מסויימת התחילו הבעיות שוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים