פורסם 2015 באפריל 810 שנים כרגע אני משלם 1,500 ש"ח לתשתית מטרו במהירות 5 על 5 מגה ביט לבזק בינלאומי. אני רוצה לשדרג החודש ל10 על 10 מגה ביט (יעלה 1,800 שח).הראוטר שבזק נתנו לי הוא fortigate 60dוהמודם הוא OS6450-10.איזה ספק הכי זול שאתם מכירים לתמסורת מטרו 10 על 10 מגה ביט?ועוד שאלה: בזק בינלאומי אומרים שלא יוכלו לספק לי את החבילה הרגילה של ה100 מגה (לא סימטרי), מישהו יכול להסביר לי למה?תודה
פורסם 2015 באפריל 810 שנים על הפורטיגייט אתה משלם בנפרד מהקו מטרו. אין קשר בינו למטרו. קח את זה בחשבון, כי אם תעבור וכשתעבור חברה, אתה תמשיך לשלם על הציוד ותצטרך להחליט אם להמשיך ולשלם על הניהול שלו.לגבי הספק הכי זול....תצטרך כנראה להתקשר ולבדוק. השוק הזה שונה מהשוק הפרטי ואי אפשר לדעת בדיוק עד כמה כל אחד מוכן להוריד את המחיר אחרי מיקוח.יכול להיות שבאיזור שלך בזק לא יכולים לספק לך 100 מגה. תבדוק אם הם יכולים לספק לך 40 או שתתחבר להוט ב-100/200 מגה.
פורסם 2015 באפריל 810 שנים מחבר הפורטיגייט כבר שלי. אני לא צריך לשלם עליו יותר.באיזור שלי יש תמיכה של ADSL עד 10 מגה (כי הקו נחושת הוא באורך 3 ק״מ וקשה לעשות עליו מהירויות גבוהות), לכן קניתי מבזק קו אופטי עם מטרו כדי להגדיל את המהירות יותר. תשתית הוט אין לי.התקשרתי לספקים (012, Fast, Triple C, וכו) ואף אחד מהם לא הציע לי מטרו זול יותר משל בזק.אתה יודע למה אי אפשר פשוט להתחבר לADSL במהירות 100 מגה דרך הפורטיגייט? יש איזשהו מודם שאני יכול לקנות שיתן לי את האפשרות?
פורסם 2015 באפריל 910 שנים זה לא קשור לפורטיגייט. הפורטיגייט תומך במהירות גבוהה יותר מ-100 מגה.רשמת בעצמך, באיזור שלך יש ADSL עד 10 מגה, זאת הסיבה שלא נותנים לך 100. לא בגלל הציוד, בגלל התשתית של בזק.אני מבין שאין לך הוט, הצעתי את זה כאלטרנטיבה כי הם כנראה כן יוכלו לספק לך מהירות של 100/200 מגה. נערך 2015 באפריל 910 שנים על-ידי Illectronic
פורסם 2015 באפריל 1810 שנים בשוק הזה אין לך חלופה למעט אנלימיטד במידה ויש פריסה באיזור שלךלגבי הפורטיגייט הוא לא בעיה הוא יכול לתמוך במהירויות מעל 100 מגה בלי בעיהלגבי מטרו יש לך אופציה לבדוק מול בזק שהמחירים מתחילים כמו בבזק בנלאומישהיא בעצם משכירה מבזק תשתית מטרו ומוכרת ללקוחות ברווח קטן אופציה שניה זה לבדוק מול הוט עסקיים כי גם להוט יש חיבורים עסקיים שהם יחסית נמוכים יותר משל בזק ובזק בנלאומי בכללי בזק והוט עושקות לקוחות עסקיים אם מחירים אסטרונומיים לחיבורים סימטריםמאחר ואין מתחרה למהירויות סימטריות אז בזק והוט חולבות לקוחות עסקיים שחייבים לעסק חיבור סימטרי ואין להם ברירה אחרת גם סלקום ופלאפון יש להם חיבורים סימטרים ללקוחות עסקיים לגבי מחירים ומהירויות תבדוק ומולם כי לא יצא לי לבדוק
פורסם 2015 באפריל 1810 שנים הוט - קו סימטרי עם סיב עד לבית במהירות 100 - יעלה רק אצל הוט 1000 שח - זמן פריסה עד 3 חודשים באם אין באזור , מהירות אצל ספקית (למשל הוטנט) עוד 1500-2000 שח - כך נאמר לי לפני חודש כאשר התעניינתי בקו עסקילהבנתי הוט עסקים מחוייבים לזמן תיקון תקלה תוך 4 שעות
פורסם 2015 באפריל 1810 שנים הוט - קו סימטרי עם סיב עד לבית במהירות 100 - יעלה רק אצל הוט 1000 שח - זמן פריסה עד 3 חודשים באם אין באזור , מהירות אצל ספקית (למשל הוטנט) עוד 1500-2000 שח - כך נאמר לי לפני חודש כאשר התעניינתי בקו עסקילהבנתי הוט עסקים מחוייבים לזמן תיקון תקלה תוך 4 שעותאתה רציני ???? 100 מגה סימטרי סיב אופטי עד הבית ב 1000 שח ???וואלה אם הם מוכנים לרדת ל 500 אני מחר מתקשר מזמין לגבי ספק אתה לא חייב לשלם 2000 שח ל 100 סימטרי לספק אתה יכול לקחת יוזר רגיל של 014 ב 100 מגה תקבל 100 מגה העלאה כי 014 היחידים שלא מגבילים רוחב העלאה מאחר ואין טעם כי המגבלה על רוחב העלאה היא בתשתית הוט ובזק
פורסם 2015 באפריל 1810 שנים לי הם אמרו שחייבים ספקית ,בכללי 1000 ש״ח והם שולחים קבלן לשטח לבדוק את אופן התקנת הסיב, הסיב מגיע עד לבית - ככה הם הסבירו לי במוקד הוט עסקי
פורסם 2015 באפריל 1810 שנים לי הם אמרו שחייבים ספקית ,בכללי 1000 ש״ח והם שולחים קבלן לשטח לבדוק את אופן התקנת הסיב, הסיב מגיע עד לבית - ככה הם הסבירו לי במוקד הוט עסקיאעע נכון לא חשבתי על זה הרי זה סיב אופטי אין חייגן להגדיר זה חיבור DHCP אבל אם חושבים על זה אפשר לעבוד אליהם להגיד להם שזמנית יגדירו לך את היוזר הרגיל הפרטי '' עד שתעשה סקר שוק לספק מומלץ '' אני בזמנו בדקתי את יוזר שלי של 014 שהוא יוזר פרטי בחיבור סימטר של בזק של המטרו שלהם בדיקת מהירות העלאה הורדה 100/100 בלי בעיה בעלות של 30 שח לחודש אבל שמע אם הוט מוכנים לחבר אותך באלף שח ל 100 סימטרי שבזק זה עולה 9800 שח לא כולל מע''מ אז רואים פה שינוי אולי בגלל אנלימיטד כי בזמנו שבדקתי מול הוט עסקים ל 30/30 סימטרי רצו אז 3800 שח לא כולל מע''מ
פורסם 2015 באפריל 1810 שנים תבדוק גם בסלקום. הם בדיוק נתנו לנו הצעה אטרקטיבית לתמסורת 50/50 כולל ספק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.