עבור לתוכן

פורטים לutorrent

Featured Replies

פורסם

שלום

פתחתי את הפורטים בראוטר אבל כל פורט שאני שם בתוכנה (utorrent) הוא מתנתק אחרי כמה זמן וגם שאני בודק עם האתר can you see me כל פורמט שאני מכניס לא עובד מה אתם מציעים לעשות?

תודה לעוזרים

נערך על-ידי RAZIEL98

פורסם

לעשות את מה שעשית, אבל נכון. :)

לא נתת שום פרטים, אי-אפשר לעזור ככה.

פורסם
  • מחבר

אני תמיד מסתבך עם זה ומפחד לעשות טעויות תוכל להסביר לי איך עושים את זה כמו שצריך וגם איך אני רואה בראוטר איזה פורטים פתוחים

פורסם

מה יש פה לפחד? מה כבר יכול לקרות?

עושים ככה:

1) מגדירים בתוכנה על איזה פורט היא תאזין (נגיד פורט X)

2) מגדירים IP קבוע למחשב (נגיד A.B.C.D). אפשר לעשות את זה במחשב עצמו או דרך הנתב (אם יש פונקציה כזו בנתב).

3) מגדירים בנתב שפורט X ינותב לIP A.B.C.D (כך הוא יודע להעביר את זה למחשב הנכון)

4) החלק היחיד שעשוי להיות מסובך: אם יש פיירוול - צריך לאפשר לתוכנה לעבור דרך הפיירוול. אפשר לעשות את זה ברמה של פורט ספציפי ואפשר ברמה של תוכנה. בפיירוול המובנה בחלונות (שזה מה שיש לרוב המשתמשים) די קל להגדיר את זה ברמת התוכנה. בחלק מהתוכנות (UTORRENT ביניהן) אפשר לעשות הכל דרך ממשק התוכנה. במצבים אחרים, הפיירוול יזהה שתוכנה מסוימת רוצה לקבל תעבורה מבחוץ וישאל אותך האם אתה מעוניין לאפשר את זה. וכשעושים את זה פעם אחת - זה עובד לתמיד.

פורסם
  • מחבר

הגדרתי רק דרך התוכנה וראיתי שזה לא עובד ואני כבר החלפתי כמה פורטים ובדקתי אותם דרך האתר can you see me הייתי רוצה לדעת איזה פורט הכי מומלץ ל100 כי ניסיתי דרך התוכנה פורטים אקראים ושום פורט לא עבד אז ויתרתי על זה אבל עדיין אני רוצה לפתוח פורט שלא מתנתק

פורסם

אתה אומר "יש לי בעיה", אבל לא מוסר פרטים של מה בדיוק עשית. מבקש עזרה, אבל מתעלם ממה שאומרים, ורק ממשיך עם "לא עובד לי".

אם אתה מרגיש שזה מסובך מידי - תמצא מישהו שיודע איך עושים את זה שיבוא אליך הביתה ויגדיר את זה כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר
אתה אומר "יש לי בעיה", אבל לא מוסר פרטים של מה בדיוק עשית. מבקש עזרה, אבל מתעלם ממה שאומרים, ורק ממשיך עם "לא עובד לי".

אם אתה מרגיש שזה מסובך מידי - תמצא מישהו שיודע איך עושים את זה שיבוא אליך הביתה ויגדיר את זה כמו שצריך.

[ATTACH]8421[/ATTACH] הנה צילום מסך מהתוכנה נכנסתי לחומת אש והתוכנה מסומנת אז לא נראה לי שיש בעיה מבחינת החומת אש הדגם של הראוטר שלי הוא dsl-6740u של חבר.ת d-link

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים